Sziasztok, ha már forgalom Röszkénél a téma, jul.08.-án (pénteken) lehet már számítani török rohamra? Eddig mindig augusztusban mentünk vagy jul. végén, akkor volt hogy 2-3 órán keresztül dekkoltunk( meg ment a nyomulás ). Félórás várakozásért nem megyek másfelé, de nincs kedvem órákat "pihenni". A végén nagyon sokat jelent az a 2-3 óra +.
Linkeljél már be valami képet, mert a barátom a polgármesteri hivatalnál dolgozik és nem tud semmiféle útépítésről
Írtam, hogy a Google Earth-ben néztem. Abból nem hiszem, hogy linkelni lehetne, de megnézni mindenkinek lehet........ Már a 2évvel ezelőtti képeken is látható az építkezés/nyomvonal.
#2393062016-06-03 10:10:35 Válasz a #239273. hozzászólásra
Szia a Macedon szakasz 60-80-60 denár maradt, a Szerbiában a Sirig-Szabadka etap 270 dinár, Belgrád-Sirig etapra 290 dinár, Belgrád-Nis etap 730 dinár, Nis-Leskovac 190 dinár személyautóra egy útra
A macedónok idei húzása, hogy elveszik a tojást, tejterméket, kolbászt, vajat, virslit stb..., az ember már egy kis hazait sem vihet.. Tudom jön a flame, hogy minek ezeket vinni, egyél gyrost stb.. Az infó sajnos HITELES.
Akkor hűtőtáskát már nem is viszek, a vizet a kesztyűtartóban is tudom hűteni
#2393112016-06-03 13:42:56 Válasz a #239308. hozzászólásra
Örülök, hogy segítettem, Szerbiában lehet fizetni euroval is ebben a pénznemben is jelzi a kijelző a fizetendő összeget. én magam részéről euroban szoktam fizetni mivel Szerbiában másra nem szoktam költeni. Macedóniában más a helyzet, ott szoktam váltani denárt mivel ott már tankolok, vásárolok. És tapasztalatom szerint Europa középső és keleti felében ha nem a helyi pénznemben fizetsz akkor alkudozás, vita következik. Én ezeket nem szeretem.
én is így terveztem, hogy Szerbiában euroval, Macikhoz pedig váltok, mert tankoláshoz is kell és hallottam olyanokat, hogy ügyeskednek, ha kártyával vagy euroval akarsz fizetni.. köszi az infókat
#2393222016-06-03 21:41:09 Válasz a #239307. hozzászólásra
Hát ez kicsit sajnálatos, hogy elvehetik a kaját Mi is szoktunk vinni efféléket. Most akkor-ha esély van rá, hogy lenyúlják-inkább majd bevásárolunk Lefkadán a Lidl-ben.
Sziasztok!
Van valakinek infója, hogy a szerb részen épülő autópálya szakasz elkészült-e? Nem tudom megmondani, pontosan hol de a vége felé az a kanyargós hegyi út ahol az alagutak is vannak. Sajnos a szabadságunk idén maradt a már megszokott július vége, így számítok útközben a török "versenyzőkre". Tavaly már szépen látszott az út felett épülő szakasz, jó lenne ha kész lenne egy rész legalább.