Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 6916
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
AGICA2
Törzstag
Törzstag
674 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#236850 Üzenet linkje2016-01-28 13:46:30 

Nem mondtam, hogy ne menjetek velük. Meg kéne tanulni leírni a tényeket? Én azt írtam le. Tényeket. Nem beszéltem le senkit, én azt írtam, én nem megyek velük. Tapasztalatot, és véleményeket kértek, megírtam az enyémet.
Nem most kezdtem az utazást, nem kell bemutatni sem az építkezést, sem a szokásokat. De nem vagyok sajnos 20 éves sem, de nekem nem mindegy, h 15 órát utazom, vagy 31 -et, és hogy a szomszéd a reggelimbe csinál a terasz asztalom felett, vagy sem.
De ha rendesen visszaolvasol, nem sorokat ragadsz ki, láthatod, hogy mennyit fizettünk, és azt is , hogy pont annyit is ért. De persze, mindenkinek másak az igényei. Szerencsére!!

# 6917
Pontikos
Törzstag
Törzstag
1082 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#236851 Üzenet linkje2016-01-28 17:45:58  Válasz a #236850. hozzászólásra Előzmény #236850

1. Ha már azt írod, hogy válaszd x-et, akkor az nem tényszerűség.
2. Ha rutinos utazó vagy, ahogy írod, akkor még furcsább, hogy alapvető dolgokon fennakadsz.
3. Ha 17ezer Ft-ot fizetsz szállásért és utazásért, (rutinos utazóként) mégis mit vársz? Mert benne van a pakliban, hogy minden remek, de az méginkább, hogy ennyiért lesznek (számodra is) kellemetlenségek.
Kellemes nyaralást!

# 6918
AGICA2
Törzstag
Törzstag
674 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#236864 Üzenet linkje2016-01-29 08:10:23 

A válaszd inkább után voltak kritériumok, amit saját véleményemre alapoztam, saját tapasztalataimra. Persze nem kötelező elfogadni. Szerintem pedig ez tényszerű.
Alapvető dolgokon fennakadok? Már a szókapcsolat sem jó, szerintem.
Nekem alapvető, hogy van ajtó, főleg ha mondjuk velem van a gyerek.
Ennyi erővel kirakhatom őt aludni a folyósora, mert szerintem a 17 ezerbe sem fér bele az, hogy a gyereknek kifér a karja az ajtó alatt. És ez bizony az iroda hibája.
De látom, nem egyeznek a nézeteink, ami persze nem baj.
Nagyon szép nyarat kívánok Nektek is!

# 6919
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#236870 Üzenet linkje2016-01-29 13:08:18 

Egyetértek veled Ági!
Augusztusban Ibusszal buszos út mi is egy olyan szállásra megyünk ahol nincs erkély bejárai ajtó előtt a székek,és én rutinos Apollonos utas tartok az Ibusztól,de ők nem nyitnak arra a részre.A tavalyi Holiday-es utad nagyon jó áron fullos volt.Idén??

# 6920
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#236871 Üzenet linkje2016-01-29 13:09:39 

Egyetértek veled Ági!
Augusztusban Ibusszal buszos út mi is egy olyan szállásra megyünk ahol nincs erkély bejárai ajtó előtt a székek,és én rutinos Apollonos utas tartok az Ibusztól,de ők nem nyitnak arra a részre.A tavalyi Holiday-es utad nagyon jó áron fullos volt.Idén?? Solymossy Timi milyen? Volt buli a Mentában? Mi is társulnánk a Renaból.Az június 2 hét lesz.

# 6921
AGICA2
Törzstag
Törzstag
674 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#236872 Üzenet linkje2016-01-29 13:30:08 

Szia Zita!

Timi rendben van. Felkészült, fiatal, lendületes. Voltunk fakultatívon is, ott is rendben volt minden, nagyon jó idegenvezető volt az úton is.
Igen, volt buli a Mentában, de mi nem mentünk át, aznap máshol voltunk, önálló szervezésben. Idén is Holidaylinessel megyünk, nekem bejött a rövid menetidő, és a modern szállás. A mostani út is extra olcsó volt, már októberben befizettem, és hát 100% -ban tengerparti szállás, 50 méterre van a tenger, ha kilépsz a házból. Én már voltam olyan szálláson, amit Te írsz, fura volt, de megszoktuk. Nekünk annyiból még rosszabb volt, hogy az apartmanból kiléptünk a teraszra, és a terasz előtt közvetlen az úttest volt, ahol az autók és buszok mentek. Járda nem volt közte. Picike derékig érő korlát volt csak közte. Nagyon aggódtam a Lányok miatt, de él még mindegyik, nem léptek le az úttestre:) Hova mentek az Ibusszal???

# 6922
Kaliber
Aktív fórumos
Aktív fórumos
265 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#236877 Üzenet linkje2016-01-29 15:39:37 

Picit másképp látom ezt a dolgot, ha valamelyik utazási irodánál rossz dolgot tapasztalunk azt általában hamarabb megosztjuk (leírjuk) mint a jó dolgot és ha egynél többször járunk rosszul akkor már tanácsoljuk másoknak is hogy ne velük utazzanak, szerintem ez rendben van mert tényeket leírni objektívan érzelmek nélkül elég nehéz (mivel emberek vagyunk) aki pedig olvassa az "értékelést" eltudja dönteni, hogy neki az tényleg akkora "hiba" lett volna.

Általában úgy próbálom felfogni, hogy "minden rosszban van valami jó" pl: 3éve Thassoson a TUI utazási irodával voltunk ill. az utazás egyénileg volt csak a szállást foglaltuk tőlük, viszonylag "normális" áron, görög utazásaink leggyengébb szállása volt: kicsi apartman, zörgő, rozsdás hűtő, De a szállással szemben 50méterre volt a sziget legjobb péksége amit azóta is emlegetünk hogy milyen finom volt a vevő szeme láttára töltött csokis croissant icon_smile.gif és ha arról fújt a szél behozta a pékség "illatát".
Ja és még egy hozadéka volt a dolognak, hogy azóta már nem foglalok utazási irodán keresztül hanem különböző online oldalakon (booking...stb) ahol a leírásból és az értékelésekből adódóan nehezebben "lövök mellé".

# 6923
AGICA2
Törzstag
Törzstag
674 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#236912 Üzenet linkje2016-01-30 17:12:30 

szia Kaliber! Tökéletesen egyetértek egyébként Veled, és tetszik, hogy szépen, kultúráltan is le tudod írni a véleményedet! Szívesen tenném én is, amit írsz, de sajnos nem tehetem, és vannak, akik szintén nem, mert nem vezetnek, vagy nincs senki az ismerősei közt, aki vezetne,vagy mint nálam, hogy az ember hétköznapokon és hétvégén is vezet, így itt nem akar. Vagy mondjuk , ha sok gyerekkel megy, vagy kicsikkel, és nem meri bevállalni, az önálló szálláskeresést. Egyszerűbb a busz, ami a szállásnál letesz. Igen, valóban így többször mellé lehet lőni.... nekem tetszik, ahogy a grandnak az oldalán látod 360 fokos szögben a szobákat. Amikor velük utaztam, 100%- ban azt kaptam, amit láttam. Talán náluk laktunk a legszebb házban, a legszebb udvarral Pargán.
# 6924
Pontikos
Törzstag
Törzstag
1082 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#236916 Üzenet linkje2016-01-30 19:18:54  Válasz a #236912. hozzászólásra Előzmény #236912

tényleg csak halkan merem megjegyezni, a vezetés/nem vezetés nem kizáró ok egyéni utazás/szállásfoglalás terén. legalábbis így, önmagában nem.
# 6925
Relax
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#236917 Üzenet linkje2016-01-30 23:14:48 

Nekem pont fordított élményem volt és pont a többek által nem javasolt Dias Zeus irodával. Egyénileg, autóval mentünk Toloba és minden lehetőséget megnéztem szállás ügyben (booking.com, egyéb szállásfoglaló oldalak, itthoni utazási irodák, stb.). Végül a Dias Zeusnál foglaltam le a szállást, ugyanis 40.000,- Ft-tal volt olcsóbb náluk ugyanaz az apartman, mint a booking.com-on (pedig szeretem a booking kínálatait, általában náluk foglalok, de ez igen jelentős különbség volt). Szóval a tizen x görög nyaralásunk során a Diasnál lévő Heliotopos apartman volt az egyik legklasszabb, legnívósabb görög szállásunk. Ahogy nézem, sajnos már nincs a kínálatukban.
# 6926
Gkata75
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#236989 Üzenet linkje2016-02-04 17:11:35  Válasz a #236767. hozzászólásra Előzmény #236767

Erre csak annyit tudok mondani, minket tényleg nem zavartak annyira ezek a dolgok.
Érkezéskor nem kellett várni a szállásra, rögtön elfoglalhattuk, visszafelé pedig úgyis el kellett hagyni 9-kor és miután megérkezett a busz (előbb értek oda, mint mi), rögtön indultunk is Paraliara, és míg pihentek a sofőrök mi egy újabb "várost" nézhettünk meg. Fürödni ilyenkor már úgysem szerettünk volna.
Ehhez hozzátartozik, nem vagyunk rutinos görögországi utazók, nincsenek olyan nagy tapasztalataink. A tavalyi nyaralásunk viszont tényleg jól sikerült, és remélem az idei is hasonlóan klassz lesz:)

Buszok: tényleg lehetnének jobbak (bár visszafelé minden kritériumnak megfelelt), de a szállásunkkal 1000%-ban meg voltunk elégedve. Tiszta, rendezett, kedves és barátságos tulajdonosokkal.
Egy buszon utaztunk azokkal, akik már évek óta oda járnak, csak akkor mi voltunk a gyorsabbak:)

Nem meggyőzni akarok senkit, csak azt írtam le, amit mi tapasztaltunk, és hidd el, ha olyan rossz lett volna, idén messzire elkerültük volna őket.

# 6927
Gkata75
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#236990 Üzenet linkje2016-02-04 17:24:26  Válasz a #236850. hozzászólásra Előzmény #236850

Igényünk van a szép tiszta, nem ódivatú, de nem is hiper szuper modern szállásra, ami nagyon közel van a széles, homokos tengerparthoz, gyönyörű kilátással az Athos hegyre. Ezért is megyünk most is oda, és remélem az utunk alatt sem lesz nagyobb gondunk, mint hogy 1-2x többször álltunk meg a kelleténél!icon_smile.gif
# 6928
Ricsirics
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237080 Üzenet linkje2016-02-09 19:38:08 

Sziasztok!
Érdeklődnék,a holidaylines utasaitól,hogy ki tudná leírni a Zakynthos sziget,Laganasból visszafele jövő busz útvonalát?A görög-macedón-szerb rész érdekelne.
Köszönöm icon_smile.gif

# 6929
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237086 Üzenet linkje2016-02-10 08:17:07 

Budapest - Kecskemét Szeged - Röszke - Újvidék - Belgrád - Nis- Skopje - Evzoni - Thessaloniki - Ioannia - Árta - Patra - Kyllini (komp) - Zakkynthos - Laganas (1550 km) és vissza.

Indulás előtt egy héttel e-mail-ben részletes utastájékoztatót küld az utazási iroda. Ha küldesz egy e-mail címet, szíves átküldöm, amit mi kaptunk.
Itt a nevem alatt találod a beszámolót. Ha még kérdésed van, szívesen válaszolok.

# 6930
Agica67
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237088 Üzenet linkje2016-02-10 11:34:52  Válasz a #237086. hozzászólásra Előzmény #237086

Kedves Gudli!
Mi is Zakynthosra megyünk a holiday lines irodával.
Átküldenéd nekem is amit kaptatok emailba az irodától?
Előre is köszönöm icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 461 462 463 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu