Én attól félek,hogy a földrengés okozta károk,nem lesznek helyreállítva a szezonig. Mi most mennénk először Lefkadára.... Van esetleg olyan hely amit tudtok még ajánlani??? Sartiban voltunk,már 2szer. (Nekem Sarti szerelem) Parga??? Kassadra???
Ha egyszer elmész Lefkadára, többet nem fogsz vágyni Sartira............
Kónyu! Kérnék egy kis egítséget. Gyönyörűek a képek, de segítenél hogy melyikek készültek Meganissin a 2015-ös albumból?
829-től (még kora reggel, éppen napkeltekor) 891-ig, aztán most látom, hogy hiába töltöttem fel a Guglival 1723 fotót az albumba, a Picasán csak 1000 fotót mutat belőle Később még mentünk Meganissire komppal, sőt még 2x jártunk tavaly ott a 2 hét alatt a Nikolaos boattal is. A Guglin nem számozza a képeket, szóval ott nem tudom megmutatni, meg többeknek nem is látható az oldal
Valszeg az lesz a megoldás, hogy az 1000 feletti albumaimat ezentúl 2 részletben teszem fel, de az még 1-2 nap lesz.
#2369692016-02-03 20:34:19 Válasz a #236740. hozzászólásra
Ha valaki, akkor én voltam párszor Sartin. Összesen 5x. Utólag már bánom ! Elég lett volna 2 max belőle. Ma meg már pláne, mert megváltozott hátrányára. A lényeg viszont az hogy Lefkadát nem lehet egy lapon emliteni vele és ez még akkor is igaz ha Egremnit nem láthatjátok ha ugy alakul. Ha kocsival mentek, akkor pláne a legjobb választás. Úgy hogy minden jót !