Dumcsi
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : -- Off topic --
Hozzászóló Üzenet
# 1306
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cinci75
Aktív fórumos
Aktív fórumos
52 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#235453 Üzenet linkje2015-09-09 11:44:21 

Köszönöm a segítségeteket.
# 1307
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#235719 Üzenet linkje2015-09-27 17:36:28 

itt az oldalon a véletlenszerűen beadott képeknél találtam EZT ,de nincs hozzá leírás. Valaki tudja ez hol van?
# 1308
Pontikos
Törzstag
Törzstag
1082 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#235722 Üzenet linkje2015-09-27 20:02:50  Válasz a #235719. hozzászólásra Előzmény #235719

Lehet Kastellorizo. De nem mondom 100%-ra.
# 1309
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.

Ma Szülinapos!
#235740 Üzenet linkje2015-09-29 23:02:12  Válasz a #235732. hozzászólásra Előzmény #235732

Kedves hopci! Szerintem kár mindenhova utánam koslatnod, ha nem bánod, maradhatnánk ennyiben
# 1310
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#235741 Üzenet linkje2015-09-30 08:56:39  Idézet innen: #235740

kónyu írta:
Kedves hopci! Szerintem kár mindenhova utánam koslatnod, ha nem bánod, maradhatnánk ennyiben

Ennyire beképzelt nem lehetsz. A privát üzeneteiddel meg szórakoztass valaki mást!

# 1311
Amanda
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#235744 Üzenet linkje2015-09-30 12:38:18  Válasz a #235741. hozzászólásra Előzmény #235741

Hű, de "örülök"...itt is megjelent a személyeskedés. icon_sad.gif
# 1312
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#235802 Üzenet linkje2015-10-06 13:31:37 

kónyu írta:
Off:
Ja és még valamit elfelejtettem: kint az utcsó napunkon az apartmanunk előtt beachelve ismerkedtünk össze UrsoAmanteval, aki mikor megtudta a kilétemet, első kérdése az volt, hogy melyik topikot kellett bezárni miattam. Csak tisztázásképpen annyit, hogy természetesen ilyen sosem történt, csak a trolloknak is élni kell valamiből, ha már érdemlegeset nem tud írni egy topikban icon_smile.gif
On

Gondolom, felvetted a legszimpatikusabb álarcod…

Nyilvánvalóan rám céloztál, de kár a gőzért. Senki, soha nem mondta (én sem), hogy miattad kellett bezárni egy topikot; ahhoz még te is nagyon kevés vagy. Olyan volt, hogy a szemét dumáddal, személyeskedéssel tönkretettél egy topikot itt is és előtte az indexen is, mielőtt idetoltad a képed, s erről annak idején bőven volt szó ezen a fórumon is - egyebek mellett - Kakadu fórumtárs jóvoltából. Már kevesen vagyunk, aki emlékeznek még erre…

További kellemes ámokfutást, okos tojás!

# 1313
TeeMea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#235809 Üzenet linkje2015-10-06 15:25:35  Válasz a #235802. hozzászólásra Előzmény #235802

H.apci ... pont az imént írtam én is erről a karpathos fórumtémában, hogy ne vetítsen, mert nem arról írtál, hogy miatta be lett zárva topic.
kónyu arcossága, a figyelmet mindenáron magára való irányítási erőszakossága, az okoskodása nekem sem tetszik.

# 1314
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.

Ma Szülinapos!
#235825 Üzenet linkje2015-10-07 23:47:11  Idézet innen: #235802

h.apci írta:
kónyu írta:
Off:
Ja és még valamit elfelejtettem: kint az utcsó napunkon az apartmanunk előtt beachelve ismerkedtünk össze UrsoAmanteval, aki mikor megtudta a kilétemet, első kérdése az volt, hogy melyik topikot kellett bezárni miattam. Csak tisztázásképpen annyit, hogy természetesen ilyen sosem történt, csak a trolloknak is élni kell valamiből, ha már érdemlegeset nem tud írni egy topikban icon_smile.gif
On

Gondolom, felvetted a legszimpatikusabb álarcod…

Nyilvánvalóan rám céloztál, de kár a gőzért. Senki, soha nem mondta (én sem), hogy miattad kellett bezárni egy topikot; ahhoz még te is nagyon kevés vagy. Olyan volt, hogy a szemét dumáddal, személyeskedéssel tönkretettél egy topikot itt is és előtte az indexen is, mielőtt idetoltad a képed, s erről annak idején bőven volt szó ezen a fórumon is - egyebek mellett - Kakadu fórumtárs jóvoltából. Már kevesen vagyunk, aki emlékeznek még erre…

További kellemes ámokfutást, okos tojás!

Komoly erőfeszítésedbe tellhetett, míg rájöttél, Hopci, hogy rólad van szó! Évek óta te vagy az itt a hellaszon, aki játszod a topikszekust, és bár erre sem sokan emlékszünk, de én még igen, hogy téged is küldtek már egy párszor a fontoskodásodért! Az meg hogy "tönkretenni", mi mást jelenthetne, mint hogy bezárni?! Kakadura és az Indexre meg ne hivatkozz, ne hazudozz szokásodhoz híven össze-vissza, mert éppen Ő volt anno, aki áthívott a hellaszhoz, mert az Indexes fórum, amit Ő nyitott a társával indiferens chatelésbe ment át, ezért átíratta a nevét Ex-Lefkadára, mert töröltetni nem lehetett! Szóval az én memóriám ezek szerint jobb, bár gyanítom, te is emlékszel a történtekre, csupán nem erényed az igazmondás, annál inkább a x@rkeverés! Kakaduval persze volt vitám, leginkább arról, hogy folyamatosan fikázta Paját, az ottani id.vezt, és azt állította, hogy duplájáért adja a hajóutakat, mint a normál ár, amit én cáfoltam, és attól kezdve nem ettünk egymás tenyeréből, de ez már jócskán az Index-story után volt! Ha meg zavar a privi, akkor ideírom, amit ott írtam neked: Ne koslass utánam, mert szánalmas, hogy olyan topikokban kötsz belém, ami nem is érdekel, nem voltál ott soha, és nem is készülsz!! Vagy ha igen, próbálj valami érdemit is írni, ne csak a fröcsögés és mocskolódás legyen az egyetlen élvezeted!! Teamee meg jó partnert választott a hisztijéhez, Hopci épp megfelelő az ilyesmihez, sok szerencsét egymáshoz icon_smile.gif És hogy mi tetszik kinek, arról annyit, hogy 3-an is nem tetszésünket fejeztük ki, hogy nem voltál képes leakadni a víz-témáról, te pedig ahelyett, hogy leálltál volna, hisztirohammal reagáltál. Szóval a te okoskodásod is sokaknak szemet szúrt, csak te ezt már pár hsz-ed után elérted icon_smile.gif Sok szerencsét nektek itt a Dumcsiban, igazolgassátok hosszú párbeszéddel egymásnak, hogy mekkora megmondók vagytok icon_smile.gif Vagy marad a méhészfórum icon_smile.gif

# 1315
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#235827 Üzenet linkje2015-10-08 08:49:48  Válasz a #235825. hozzászólásra Előzmény #235825

Hát igen, ez vagy te; bemutatkoztál megint... No comment.
# 1316
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.

Ma Szülinapos!
#235828 Üzenet linkje2015-10-08 10:22:08  Válasz a #235827. hozzászólásra Előzmény #235827

Tudom, a trollokat nem szabad etetni, mert ez élteti őket. Így van ez Morgóval és Hapcival, de Kukával is, a 7 törpe sem tud annyi topikban trollkodni, mint te icon_smile.gif Én aktívan 3-4 topikban vagyok jelen, és csak itt a hellaszon, te ahogy az imént megnéztem, kb. 60-70 topikban trollkodsz rendszeresen! Nem tudom, mi szögez téged a monitor elé, de azt tudom, hogy vagy 2 éve, amikor azt írtam, hogy Nei Pori és Paralia nem az igazi Görögország, te megsértődtél, és azóta néhanapján rám keresel olyan topikokban, amihez semmi közöd sem volt soha! Szerintem suszter maradjon a kaptafánál, Morgó a méhészfórumban, bár ott is jelezték neked, hogy ha csak annyi közöd van a méhekhez, hogy egyszer megcsípett egy, az nem jelenti azt, hogy a többi 60-70 mellett abba a topikba is írogatnod kell. Szóval kedves topikszekus megmondó troll pajtás, te maradj azokban a topikokban, ahova te jársz nyaralni, mint Paralia és Nei Pori, ott oszd az észt, és ne gyere utánam se a Lefkada, se a Karpathos, se a Kefalonia topikba, hisz ezekre a helyekre nem vágysz, nem célod, és soha nem is jártál ezeken a helyeken, tehát semmi okod rá, hogy néha-néha beokádj egy kis fröcsögést, és ha lehet, tedd meg, hogy a Paralia- vagy Nei Pori topikban kevered a x@rt, és akkor nem fordul majd elő megint az, hogy miattad még a Dumcsi topikot is lezárja egy időre Jox, mint ahogy egyszer már megtette!
Ezennel részemről remélem befejezhetem a veled való flamelést, remélem, a több tucat topikba írogatás mellett azért van időd néha a napra is kimenni. Ha így lesz, esetleg Görögországba is kilátogatsz, akkor trollkodás, mocskolódás helyett tegyél fel ide fotókat, beszámolókat, törd meg a jeget, és 10 év után örvendeztesd meg valamelyik fórumot 1-2 fotóval, beszámolóval, ötlettel, infoval, de ha lehet, csupán az általad látott, látogatott helyekről!! Máshova csak akkor gyere légyszi, ha nem trollkodni jössz, hanem érdeklődni, kérdezni!! Előre is köszi, további jó szórakozást a méhészfórumon, a horgászfórumon, a gombásfórumon, meg ahol még osztod az észt! De rólam leszállhatsz végre!
Szép napot!

# 1317
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#235830 Üzenet linkje2015-10-08 10:47:15  Válasz a #235828. hozzászólásra Előzmény #235828

Nem árt, ha tudod, életemben soha nem nyaraltam Nei Poriban, de végigjártam kíváncsiságból azt a részt, de mást is, sokkal többet, mint amit valaha is láttál Görögországból.
# 1318
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.

Ma Szülinapos!
#235836 Üzenet linkje2015-10-08 14:47:24  Válasz a #235830. hozzászólásra Előzmény #235830

Jobb ha tudod, csak idén 2x2 hét alatt többet láttam Görögországból, mint te egész életed alatt icon_smile.gif És az én bátyám sokkal erősebb, mint a tiéd, és sokkal több csokit látott, mint amennyit a nővéred evett icon_smile.gif És így tovább a licitálásról icon_biggrin.gif icon_smile.gif Szép napot a monitor előtt görnyedve! Éljen Hófehérke és a 7 meggyötört törpe, élükön a Morgó Hapcival icon_smile.gif
Relax, én bírom a trollokat!

# 1319
Neipori
Aktív fórumos
Aktív fórumos
258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#235856 Üzenet linkje2015-10-09 20:08:53  Még mindig "ő"

Sajnos nem tudom már megállni, hogy egy-két szót ne ejtsek. A drága konyu barátunk engem már lecigányozott, írta, hogy takarodjak haza a fajtámhoz, utánam keresett közösségi oldalon, hogy bebizonyítsa önmagának, hogy én cigány vagyok. Ha az lennék, akkor is büszke lennék rá. Több emberség van egy romában és még tisztesség is, hogy ne buzerálja a fórumtársait. Túlságosan nagy az arca, pedig közelről egy kis "töpörödött törpördög". Ennyi és lehet újra engem rohadt cigányozni, kedves konyu "barátunk"
# 1320
Évuska
Aktív fórumos
Aktív fórumos
242 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#235857 Üzenet linkje2015-10-09 21:06:50 

Kedves Neipori!
Nagyon sajnálom, hogy már nem osztod meg gondolataidat a fórumon! Tudom ennek az okát. Én is megkaptam a magamét a " Verőfényes napsütést és vidám nyaralást kívánok" bejegyzésekért, melyet a nyaralni indulóknak írtam. Remélem az idén is eljutottatok Nei Poriba!
Üdvözlettel: Éva

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : -- Off topic --
<   1 2 3 ... 87 88 89 ... 106 107 108   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu