Sziasztok.Idén lehet Toló lesz az ulticél 2 hét múlva szeretnénk utazni,esetleg tud valaki autóbérlés árakat,vagy ajánlani kölcsönzőt? 3-7 nap közt gondolkodunk a bérlésen,de mivel eddig elő/utó szezonban utaztunk csak elképzelésem sincs főszezonban mennyi lehet az autóbérlés
Tipp:
Jövő héten megyünk autóval Tolo-ba közel 3 hétre, egyik napra beterveztünk egy Santorini látogatást. Athénba kimegyünk kocsival a reptérre. 7-kor indul a repülőgép Santorinire irányonként 14 EUR volt a foglalás(Július 30-ra) 1 főre a Ryanairnél az imént. Igen, oda-vissza nincs 9000Ft/fő!!!!! Ennyiért nem lehet kihagyni. Vissza pedig éjfél után indul a gép. Tehát tényleg egy egész napunk lesz ott csavarogni, 8:00-tól éjfélig. Erősen filózunk még azon, hogy Santorini-t busszal, vagy robogó/quad/kocsibérléssel járjuk körbe, de ezt még ráérünk eldönteni.
Hú, ez nagyon jól hangzik. Toloban hol lesz a szállásotok? Majd írd meg lécci, ha hazajöttetek, hogy hogy sikerült a kiruccanásotok Santorinire! Jó utat!
A Hotel Katerinaba. Tavaly a booking.com on keresztül foglaltunk oda pár napra, de olyan jó áron van, illtve olyan vendégszerető a tulaj, hogy eldöntöttük, idén az egész nyaralást ott töltjük. DE ehhez már februárban kellett foglalni, mert mások is felfedezték a helyet. 27Eur/szoba/éj 2 főre reggelivel. A part meg 50 méter, illetve ami fontos Toloban, van saját parkolója.
#2322172015-07-11 16:15:06 Válasz a #232216. hozzászólásra
Szia!
A part szép, tiszta, nem igazán sikátoros, egyetlen főutcája van, amin végig lehet sétálni a nagy strandttól a kikötőig. Tolo nem túl nagy, de vannak tavernák, bárok, boltok, egyáltalán nem olyan, mint Sarti.
Közvetlenül a falunál csak egy várnak a romjai vannak, viszont a környékén rengeteg a látnivaló - bár ha odamentek elvileg utánanéztetek már ennek -, Mükéné, Epidaurosz, Korinthosz mind a közelben vannak, ahol rengeteg a történelmi emlék.
Tolo szuper kis hely, szuper helyen, nagyon jó kirándulásokat lehet tenni a környékén.
Ssx, köszi a választ! Tényleg nagyon jó áron foglaltál szállást.
Melinda21, Nafplion nagyon közel van Tolóhoz, ha jól emlékszem, 12 km. Busszal és hajóval is át tudtok menni. Ott is nagyon sok történelmi emlék van, érdemes átruccanni oda is. Hydra szigetét meg vétek kihagyni, oda szerveznek hetente többször is hajókirándulást.
[/img]
Sziasztok! Július 31.-én indulunk Tolóba. Az lenne a kérdésem, hogy menetrend szerinti hajó megy Hydrára a kikötőből, vagy csak befizetett fakultatív kirándul keretében lehet oda eljutni.
#2325972015-07-16 10:51:47 Válasz a #231596. hozzászólásra
Szia Henrietta,
Én szeptember utolsó két hetét töltöttem már Toloban, és remek, meleg idő volt, a tenger hőmérséklete 26 fok körül alakult. A második héten kb. 14 órától befelhősödött, de a strandolást ez nem akadályozta. Egyszer volt egy nagy esti zápor, lemosta a fél domboldalt az üzletekhez, de a helyiek láthatóan fel voltak erre készülve, mert fel óra után nyoma sem volt a viharnak. 30 fokban indultunk hazafele is, de Olimpic Beach körül mar csak 17 fok volt, es esett az eső, szóval szerintem okos döntés délebbre menni. Azt pedig kifejezetten élveztünk, hogy nincs tömeg (de ehhez hozza kell tennem, hogy most épp itt vagyunk Toló mellett, es a főszezon ellenére ijesztően nincs tömeg, a nevezetességek - Mukene, Epidaurosz - szinte kihaltak, alig lézengenek a turisták. A tolói strandon azért vannak, de az sem zsúfolt.).
Jó nyaralást!
#2326232015-07-16 16:50:57 Válasz a #232594. hozzászólásra
Juhi! Egy társaság szervez hajókirándulásokat Tolóból. Akárhol fizetsz be, csak velük tudsz menni. Menetrend szerinti hajó nincsen.
Itt az oldaluk, és most úgy látom, a facere is kiteszik, mikor lesz kirándulás, és hová. Pegasus Cruises
#2326332015-07-16 19:19:29 Válasz a #232625. hozzászólásra
Keltor, meglehet rosszul fogalmaztam.... hajóstársaságra gondoltam, a kérdésre válaszolva.
Ennek a hajóstársaságnak az útjait árulja az összes iroda Toloban, a Culture Travel Center is. Aki utazási irodával megy, meg aki nem is - az a legegyszerűbb ha befizet az irodában, úgyis útba esik egy esti séta során.
Ha valamiért nem járnak a hajók, akkor nincs tengeri kirándulás sem. Ez nem függ az irodától. Sajnos nekünk az egyik meg is hiúsult, és vissza kaptunk a pénzt.... De ez nem gyakori....
Egyéb fakultatívokat természetesen a CTC szervezi.... nagyon is jól.
Oooopsz, a Nafplio by night is velük van, mert hajós az is....