Kissas!
Januárban kisértetiesen ilyen jelenségem volt,egyik oldali fékmunkahenger dugattyú + teljes fékfolyadék cserével megoldódott.(remélem jól írtam mert marhára nem értek az autóhoz)
#2312122015-06-27 19:01:50 Válasz a #231195. hozzászólásra
Sajnos erre lehetetlen válaszolni. Olyan ez, mintha felhívnád az orvost, hogy a múlt héten zúgott a fejed és viszketett a bal lapockád, mi bajod van?
Mindegy kihez viszitek, kit hívtok, ilyenre nem létezik "műszerezettség", ez csak akkor közelíthető, ha pont akkor csinálja amikor vizsgálják. Az ilyenek a legundorítóbb hibák, vagy megdöglik végleg ami hibás és így kiderül, vagy csak véletlenül, valamelyik alkatrész cseréjével.
Sajnos ebből a leírásból mégcsak elgondolásom sincs, hogy mi lehet, miután a logikusnak tűnő dolgokat már kizártátok. Az autóknak lelkük van! Sajnos igen soknak gonosz lelke.......
Még annyi, hogy azt meg tudjátok állapítani, hogy melyik irányból jön a hang? (elől-hátul, jobb-bal)
#2312132015-06-27 19:22:48 Válasz a #231205. hozzászólásra
"A teljesítményt is el tudom magyarázni, de már ezt is zokon veszik."
Ok! Zárjuk le:)
A menekültes témához én csak annyit fűznék hozzá, ha valaki veszi a fáradtságot vmikor 7 vagy 8 éve is beszéltünk már arról, hogy a makiknál érdemes figyelni, főleg a felüljáróknál mert keresztül szaladgálnak az autópályán.
Nem lehet, hogy behúz valahol a levegő? Vagy esetleg a kipufogó fúj ki valahol?
(menekült ügyben: én is sajnálom őket, de ne jöjjenek ide, meneküljenek máshova, másmerre - sőt egyáltalán azt sem bánnám, ha Európát úgy ahogy van elkerülnék - én nem a munkámat féltem, inkább attól tartok, hogy behoznak valami betegséget, járványt és itt pusztulunk mind)
Szia kissas57, szerintem kérdezz utána hogy milyen kerékcsapágyat tettek a régi helyére, gyanúm szerint olcsó, utángyártott lehet, s amiatt jön elő a hiba a terhelésre... nemrégen akartam én is kerékcsapágyat cserélni a kocsimon, s megkérdeztem a nagykeres autós szakit, hogy milyen minőségi az új, de olcsó csapágy ( Starline) mire azt mondta, hogy azok nem gyártók, csak forgalmazzák más gyártók termékeit a logó használatával, egyszer ilyen a minőség, egyszer olyan, ha nincs szerencsém, akkor 1-2 hónap múlva majd jövök a minőségiért...
Sziasztok! Hol lehet megtalálni hogy az Egnatia Odoson hol vannak a pihenők, esetleg ha van GPS koordináta is jó lenne. Tavaly és tavaly előtt is elvétettük amelyiken látszólag volt normális Wc, csak utólag vettük észre amikor már elhajtottunk mellette. Köszönöm
Sziasztok! Hol lehet megtalálni hogy az Egnatia Odoson hol vannak a pihenők, esetleg ha van GPS koordináta is jó lenne. Tavaly és tavaly előtt is elvétettük amelyiken látszólag volt normális Wc, csak utólag vettük észre amikor már elhajtottunk mellette. Köszönöm
#2312312015-06-27 23:21:43 Válasz a #231215. hozzászólásra
Ó jaj! Ha te lennél menekült merre mennél, hogy ne zavard az Európaiakat?
Nem kell válaszolni!
Más, a tapasztaltaktól kérdezem:
A megengedett sebességet GPS szerint érdemes tartani, vagy az autó órája szerint, hogy ne legyen bírság a vége?
Mennyi "lassú" terelős szakaszra kell számítani Budapest - Chalkidiki viszonylatban?
Ó jaj! Ha te lennél menekült merre mennél, hogy ne zavard az Európaiakat?
Nem kell válaszolni!
Más, a tapasztaltaktól kérdezem:
A megengedett sebességet GPS szerint érdemes tartani, vagy az autó órája szerint, hogy ne legyen bírság a vége?
Mennyi "lassú" terelős szakaszra kell számítani Budapest - Chalkidiki viszonylatban?
Én pl megmondom őszintén gyorsan szoktam menni pályán tolom neki .. 140 felett megyek bőven benzinkutak hidak környékén szoktam lassítani.. 20 év Görögországba járás alatt kb 2x kaptak el gyorshajtás miatt, abból egyszer fizettem talán 10 vagy 20 eurót... Ha elkapnak így jártam Nem csinálok belőle ügyet... Azt nem mondom hogy menjél gyorsan de pályán +10km-ért még nem nagyon büntetnek...