Én itthon is csak OMW kutnal tankolok, mert az ott tankolt uzemanyagtol nem kormol a kocsim. Valami adalek kimarad vagy hozzatevodik nem tudom de tapasztalat alapjan sajnos igy van. Eloszor mikor a markaszerviznel mondtak, hogy probaljam ki nem hittem el en sem... (nemeteknel meg kizarolag ARAL kut)
Ha tudtok OMW v. ARAL kutat macedoniaban nekem az is jo:)
Ez csak placebó hatás.... Szinte az összes kúton ugyanazt a benzint és gázolajat kapd ! Nem fog az OMW a drága benzinbe plusz adalékokat kevergetni ,mikor így is baromi drága szerintem
Nem a premiumot veszem. A simat. Attol nem kormol mig a kifejezetten olcso kut uzemanyagatol (pl. lukoil) kb. fél év után füstöl a benzines kocsim mintha rossz diesel lenne. A placebo hatast nem erzem, mert OMW utan nekem ez megszunt ha ontottem hozza uzemanyagrendszer tisztito folyadekot! Eloszor en sem hittem el. Kb. harmadik tankolas utan szunt meg a kormolas. Azota nem kellett ezzel foglalkoznom. Remelem igy is marad.
Miért kell Szerbiában, és majd a görögöknél drágán tankolni? A macedónoknál új "nagy" kutaknál olcsón lehet tankolni!!!
Azért kell, mert ahol csak lehet OMV kútnál tankolok. 4 porlasztó 5-600 ezer forint, elég sokan beszopták már, nekem nem hiányzik.
A másik pedig a legfontosabb ok, az amit itt és már fórumokon olvasni, h tele vannak a macedón utak, főleg a benzinkutak mindenféle menekülttel, én nem óhajtom a kisgyerekeimet ennek kitenni.Egy görög nyaralás nem 10 forintba kerül, nem az a néhány ezer forint fog problémát jelenteni, ami ennél a tankolásnál jelentkezik.
Elég volt tavaly hazafelé a macedón határon megtapasztalni, h milyen az amikor a koldusok ellepik a határátkelőt, és tolonganak neki az autóknak, majdhogynem féltünk. És akkor azok még csak a helyiek voltak...................
Mi is OMV kúton tankolunk mióta dieseles autóval jàrunk. Macedoniàban ès Görögorszàgban nincs OMV, legalàbbis az autópàlya mentèn. Görögorszàgban, mint opció, van viszont Shell kút.
Mi is OMV kúton tankolunk mióta dieseles autóval jàrunk. Macedoniàban ès Görögorszàgban nincs OMV, legalàbbis az autópàlya mentèn. Görögorszàgban, mint opció, van viszont Shell kút.
Görögben én is a Shellnél tankoltam, és nagyon jó áraik voltak tavaly.Olcsóbb volt náluk, mint az itthoni árak voltak akkor.
Miért kell Szerbiában, és majd a görögöknél drágán tankolni? A macedónoknál új "nagy" kutaknál olcsón lehet tankolni!!!
Azért kell, mert ahol csak lehet OMV kútnál tankolok. 4 porlasztó 5-600 ezer forint, elég sokan beszopták már, nekem nem hiányzik.
A másik pedig a legfontosabb ok, az amit itt és már fórumokon olvasni, h tele vannak a macedón utak, főleg a benzinkutak mindenféle menekülttel, én nem óhajtom a kisgyerekeimet ennek kitenni.Egy görög nyaralás nem 10 forintba kerül, nem az a néhány ezer forint fog problémát jelenteni, ami ennél a tankolásnál jelentkezik.
Elég volt tavaly hazafelé a macedón határon megtapasztalni, h milyen az amikor a koldusok ellepik a határátkelőt, és tolonganak neki az autóknak, majdhogynem féltünk. És akkor azok még csak a helyiek voltak...................
Nem hiszem hogy az utolsó a határ előtt lévő kúton menekültek lennének.. De a kaszinónál 1000% hogy eggyel sem találkozhatsz.... Teljesen jó a gázolajuk a régi CR dízelem is szerette, meg a mostani is....
Köszi az infót! Én is keresem majd a kagylós kutat!
[url=Menj rá Görögországra a térképen!]https://www.shell.hu/products-services/on-the-road/shell-station-locator.html[/url]
Megjelennek a shell kutak, ha ráközelítesz az útvonaladra.
Olvasom a Facebook 'Görögország' topikját, és az Indexet is.
Egyelőre azt nem értem, hogy létezik az, hogy Macedoniaban csak papírpénzben lehet EUR-t adni, de dínárt kapok majd vissza? Akkor a legjobb tényleg az, ha vált az ember?
Jól tudom, hogy 60-80-60 még mindig? Budapesthez közel a Joker valuta vált csak, ha éjjel nem akarok a határon szórakozni ezzel?
Gyerekekkel mennénk július végén Nei Pori-ba, és 20 körül indulnánk, hogy végigaludják az utat. Emiatt kicsit parázok, hogy nehogy elcsapjunk egy menekültet, meg úgy egyáltalán... tankolni Nis után érdemes, aztán Görögben, ugye?
Nem akarlak elkeseríteni, de az a porlasztó felújítás utol fog érni téged is, csak idő kérdése .. A mai dízelek nagy hibája
Kik szopták be? Akik Macedóniában tankoltak? Vagy akik itthon kannáztak?
Akkor hol tankoljak majd a TDCI-be?
Tavaly ősszel, pont gy TDCI-vel robbantunk le hazafele Görögországból.. Belgrád után az egyik porlasztó halt be.. A 4 órás útból lett 10 mire hazavánszorogtunk... Soha többet nem ülök francia dízel autóba , de semmilyen franciába sem..