Szia!
A kajak túrát feltétlen próbáld ki mert nagyon jó.Reggel van az indulás és hát csoport függő.Mellényt adnak mellé,de nem fontos felvenni.Tavaly azt hiszem 25 eu-volt az ára.A környező öblöket járjátok be,és a lányokat azzal izgatják hogy a meglátogatott barlangban denevér ébresztés lesz.Ha jó csapat verődik össze akkor remek program nagy borulásokkal és cinkeléssel.
Köszönöm a válaszodat ... azt gondoltam, hogy nagy buli , csak azt nem tudom, hogy milyen erőnlét kell hozzá és, hogy olyan amatőr is bevállalhatja, aki előtte max. 1-2 -szer kajakozott.
Szia Andi! Gyors segítségre lenne szükségem.Hétfőig kell eldöntenem,Nea Plagia,Stavros vagy Napospart Hotel Sonny Garden.Apa sehova nem menne 2 hét Görögo.után,megy a cirkusz.ja,Ibusznál Sarti aug.8- busszal és busz nélkül sincs szállás,Apollonnál se,így Sarti ugrott idén.Buszjegy is elég lett volna,szállás biztos akadt volna,de az sincs.Plagiáról Ágicáék írtak keveset,az adott topicban,kértem az ő segítségüket is Plagiáról.Nekem Nei Pori csendes,csak a partja szép,akkor marad a megszokott Stavros bár apa ezt a helyet nagyon nem szereti,vagy Bulgária.Az utazási irodás barátunk /az lett már,évek óta nála fizetünk,mint közvetítő iroda/,hogy Bulgária nagy csalódás lesz Görögo.után.Koszos víz.Te hogy látod? Köszönöm a választ.Sok-sok napsütést!
Helló Rep!
Sziesztáztunk kicsit, és az előbb olvastam a N.Plagiás fórumon az üzidet, mindenképpen reagálni is akartam rá, már elkezdtem fogalmazni a levelet, gondoltam majd este elküldöm. Mert mindjárt indulunk vissza partra.
Adj meg nekem légyszi egy e-mail címet, és még este, ha visszajöttünk a vacsiból feltétlenül írok majd. Mivel Sartis fórumon vagyunk nem akarom hosszasan taglalni a dolgokat.
szia: Andi
Érdeklődnék erről az átadás felől, hogy kb mikor várható? Jól ismerem Arnoldékat és biztos vagyok benne hogy nagyon szuper dologra készülnek, de mi egy hét múlva indulunk gyerekekkel és jó lenne ha kicsit többet tudhatnánk. A gyerekek ezt a kirándulást várják a legjobban (talán a felnőttek is!) . Hol fogják Arnoldék közzé tenni mikor lehet többet tudni?
Előre is köszönöm a segítséged.
Üdv, bkpl1
Sancho persze hallottam, hogy óriási adagról van szó. De gondoltam rád kérdezek, hiszen attól, hogy vékony vagy, attól még akár lehetsz nagyon-nagyon jó étvágyú is.
Nem hinném, hogy egy nyári szezon alatt, túl sokan teljesíteni tudnák ezt a próbát. De bátraké a szerencse! Próbálkozni lehet!
Szia: Andi
Helló Vadevezős!
Mivel sokat utazunk, így azért otthon van nekem egy kialakult, komplett listám, de most fejből hirtelen ennyi jutott eszembe, talán nem maradt ki semmi fontos. Kicsit rögtönöznöm kellett, mert a barátnőmnek gyorsan volt rá szüksége. Szerintem utazás előtt a nagy kapkodásban, sokszor pont a legfontosabb dolgok maradnak teljesen véletlenül ki a bőröndből.
Mi is hagytunk már otthon ezt-azt. És mivel nem 90-60-90-es méreteim vannak, így a legnagyobb gond képzeld az volt, mikor a fürdőruci otthon maradt. De megoldottam, mert a szieszta időre kivitt sortba, rövid ujjas trikóba fürödtem, az más kérdés, hogy kicsit hülyének néztek a parton. De mivel nem találtunk rám fürdőruhát Sartin (kettőt meg mégsem varrhattunk össze), így kénytelenek voltunk ezzel a béna megoldással beérni, utólag jót mosolyogtunk rajta, no és persze mondanom sem kell, ettől még fantasztikus nyaralásunk volt.
De ezért inkább, azóta biztosra megyünk, és még mind a mai napig lista alapján pakolom be indulás előtt a cuccainkat. Az a biztos! És azért is írtam, hogy mindenki saját igényei szerint ezt még kiegészítheti.
Andi
Helló Beszter!
Nem tudtam elszakadni a fórumtól! Tudod, aki rossz alvó, az ráér netezni éjjel. Sartin nem tudtam, mert a párommal kint volt a laptop, de most nyúzom éjjelente itt a gépet, ezzel is telik az idő. Én otthon is dolgozom sokat éjjel, gépelni szoktam.
Szinte biztos voltam, hogy a mi ízlésünkkel van a gond. Úgy látszik nem értünk a divathoz, a menő dolgokhoz. De majd pár hét múlva te jól széjjelnézel kint, és kikupálsz engem is utólag.
Eddig csak a fürdő bénasága tűnt föl, de egyik éjjel rábukkantam arra, hogy tulajdonképpen a szoba padlózata is ugyanolyan nagyon menő megoldással van megcsinálva.
Teljesen igazad van, senki sem ellensége saját pénztárcájának, így minden fakultatív lehetőséget számba kell kint venni, és az alapján dönteni, hogy hol kínálják a pénzetekért a legtartalmasabb, legvonzóbb programot, főleg, hogy ti azért 6-an lesztek. Egy biztos, bőven lesz választék! Sőt inkább szerintem az is lesz a baj, hogy annyi minden van, hogy nehéz választani belőle. Főleg nálatok, mivel többen lesztek, lehet nehéz lesz összehangolni mindenki kívánságát. Mert, nem biztos, hogy mindenki ugyanarra akar majd menni.
Mire ti kint lesztek, addigra a Sofia már úgyis menni fog. Én majd inkább arra leszek kíváncsi, hogy mennyire tud majd aláverni a kinti áraknak. Mert most több helyen is úgy van beharangozva, hogy nagyon kedvező árú lesz. Majd meglátjuk!
No de most megyek is, mert elmegyünk még egyet csavarogni. Csak, mint mindig, most is én készültem el a leghamarabb, így bőven volt még időm pár levélre.
Szia: Andi
#2184402014-06-21 11:35:01 Válasz a #218294. hsz-ra
Szia !
Láttam a korábbi képeket a Grigoris házról. Sajnos egészen friss, mai híreim szerint a ház nincs kész ( bár a ma kiérkezőket egyből ezzel fogadták, hogy kész van ! ), a falak sötétek, szürkék, mint ami csemperagasztóval lett besimítva, a fürdőszobában se egy polc, semmi, egy sötét lyuk. A szobában egy szekrény, egy éjjeliszekrény, nincs konyhaszekrény, csak a pult, nincs hová pakolni. Az udvaron is áldatlan állapotok vannak, szóval akikkel sikerült beszélnem azt mondták, hogy még soha ilyen rettenetes körülmények között nem voltak, pedig évek óta Sartin nyaralnak.
Sziasztok!
Ez nagyon gáz.Mármint a Grigoris,pedig ezt a házat néztem ki én is,még jó,hogy Parga lett belőle./Már megjöttünk/ Ezt az Apollon előre nem tudhatta,hogy a tulaj nem fejezi be,de a Sithonos fiúk általában pár héttel hamarabb lemennek,akkor szólhattak volna az irodának hogy nincs kész.A Grandnak pont szezon elejére lett Korfun probléma egy házukkal tulaj egészségügyi problémái miatt nem tudta vállalni a csoportokat,és visszalépett.A Grand helyette a szezon elejébe pár turnusra a megmaradt szállásaikat ajánlotta ezeknek az utasoknak,vagy visszaadták a pénzt.A Sithon kinti iroda segíthetne az Apollonnak,jó minőségű házat találni ezeknek az utasoknak,egész szezonra.Aki agusztusba megy az közel 62 ezret fizetett csak a szállásra/fő.Ezért a szarért.Az ágyból tudsz mosogatni.Remélem az Apollon lép valamit,ő se engedheti ezt meg magának.A Grand is megtette.Ez nem modern dizájn,egy kőműves ha ránéz,röhög nagyokat.
Szia Camelbird!
Nyugodtan bevállalhatod,nem lesz gáz.Segítenek a hullámok is.Én ugyan kajakoztam és kenuztam régebben,de nem volt semmi gond.Nem tudom ki lesz a kísérő,és hogy kell-e mellény,az ott eldől.Nekünk kellett.Jó nyarat és jó kajakozást!
#2185062014-06-22 14:56:13 Válasz a #218395. hsz-ra
Szia! bkpl1
Arnold azt mondta, hogy amint teljesen kész a hajó hihetetlenül gyorsan fogják reklámozni. A lámpák és díszletek már átnézés és szerelés alatt állnak, most próbálgatták őket. Lehet hogy a héten, vagy jövő héten már lesz egy próba. Szerintem először a Sarti Infón és a Hanna Haus oldalán lesznek a reklámok, de biztos vagyok benne, hogy minden lehetőséget és fórumot ki fognak használni, hogy közhírré tegyék az átadást A programokról annyit mondott Arnold, hogy picit átalakul a hajókázás, majd ez még megbeszélés tárgya, hogy milyen módon, de a legjobb áron, a legjobb minőségben és hangulatban telnek majd az új programok. Lesz diszkó, görög est, kirándulások, de ezt majd bővebben ha már minden biztos.