#2171882014-06-02 21:02:14 Válasz a #216979. hsz-ra
Kedves Melus16!
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásodat, megnyugtattál Elkezdtem olvasni a beszámolódat is
Végül döntöttünk és megyünk Szeptember 19-én indulunk este valamikor, még nem döntöttük el pontosan hány órakor, még olvasgatom a tanácsokat, mert még nem utaztunk Görögországba autóval. 20-27-ig leszünk Thassoson, az esküvőnket fogjuk ott tartani, két tanú jön velünk Már nagyon várjuk, hogy ott legyünk
Na vegetert a nyaralasunk. Nemreg erkeztem haza. Tegnap kisse lehult ott a levego. Reggel esett. Kesobb kitisztult az ido, a nap is kisutott, de hideg szel fujt. A hataratjarokon gyorsan atjottunk, egyedul Szerbiaba valo belepesnel varakoztunk 45 percet.
#2172112014-06-03 11:33:31 Válasz a #217205. hsz-ra
Üdv itthon, Wucy!
Majd mesélj nekünk, ha már aklimatizálódtál ... Könnyebb lesz így, hogy az ottani utolsó napi időjárás előkészített az itthonira...
Jutka
#2172192014-06-03 13:58:08 Válasz a #217205. hsz-ra
Szia Wucy!
Remélem Thassos beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és nem bántátok meg, hogy végül is oda mentetek.
Mesélj majd! (lett-e kedvenc strand, hely, étterem stb.. )
Nem csalodtunk . Thassos valoban olyan szep, mint ahogy mondtatok. Amivel kulonosen elvagyok ragadtatva az az ottani levego (az asztmas tudom kulonosen orult neki). Legszivesebben hoztam volna egy zsakkal haza . Paradise,Vathi, es a vizeses tetszett nagyon. Kedvenc taverna Potosban az Irene. Potosbol atsetaltunk Limenariaba, az is egy kulon elmeny volt, mindenkinek ajanlom. Most hirtelen mast nem tudok irni, meg alszik a lelelkem . akinek van barmi kerdese, az nyugodtan kerdezzen.
Köszi hbjutka, ránk fér, szombat óta vagyunk itt és még nem volt nyár. Volt hogy hosszabb-rövidebb időre úgy tűnt mégis meleg lesz, aztán mégsem.
Tegnap délelőtt volta legbíztatóbb, el is mentünk giolára, aztán át Livadira, de ott majdnem odafagytunk a partra.
Kivanom,hogy terjen vissza a nyar. Nekem mind1 h milyen ido van ott,tengeren akkor is jobb mint itthon . Nekunk szerencsere vegig jo idonk volt. Kivanom,hogy nektek is legyen az
#2173302014-06-05 08:27:38 Válasz a #217318. hsz-ra
Wucy, örülök, hogy így visszavágysz, én kétszer voltam, de jövőre sem megyünk máshová (akkorra már babával együtt, és vele nem szeretnék "ismeretlen" helyre menni ).
Szerencsétek volt a jó idővel, remélem jó sok képet készítettetek! Körbejártátok a szigetet, sok helyre eljutottatok?
A kint lévőknek esőmentes további nyaralást kivánok, tuti megérkezik a jó idő!