#2166202014-05-22 18:13:00 Válasz a #216593. hsz-ra
Igazán nincs mit, ha tudok még valamiben segíteni akkor kérdezz bátran! És ne aggódj, még így sem fogod megbánni, hogy Thassost választottátok. Maga a földi kis paradicsom! A hely varázsa majd feledteti veletek a távolságot
Nagyon kellemes nyaralást kívánok Nektek is!
A férjed kiélheti magát a Paradiso beach jobb oldali sziklás részénél is (ha a tengerrel szemben állsz, akkor a jobb oldali ).
Csak egy kicsit beljebb kell menni. Ha tovább úszik akár egy érintetlen öbölig is elúszhat.
Én itt láttam már polipot, tintahalat és piros csillagot is. Fekete kagylóból pedig egész telepek vannak a sziklafalon.
Érdeklődnék, hogy azok közül akik az idén mennek Thassosra, akad-e esetleg valaki akit tudna hozni nekem onnan fügemézet ? Ilyenre gondoltam: https://kepkezelo.com/images/clfdw11th1ha6unpvkxd.jpg
Mi tavaly a fővárosban vettük ,de volt szinte majdnem mindenhol.
Itthon Csongrád megyében, vagy Szeged-Pest útvonalon bárhol át tudnám venni.
Messi és Larik!
Mi majd teszteljük Nektek augusztusban,milyen babával nyaralni Thassoson negyedjére megyünk,de eddig a kamaszokkal,most meg a másfél éves kis sajtkukacunkkal szerintem sok mindenben más lesz ez a nyaralás,mint az elözöek.Eddig például nem igazán érdekelt,utközben melyik benzinkuton van jó játszótér-ha mégsem aludna a manó éjjel,mint ahogy terveztük
#2166802014-05-23 18:20:24 Válasz a #216660. hsz-ra
Szia MaciG! Ismerem ezt az édességet, de ez sajnos nem fügeméz. "Csupán" fügebefőtt cukorszirupban. Mindenféle gyümölcsöt lehet így kapni. Nekem pl. a cseresznyés a kedvencem, de a mandarinos számomra ehetetlen. Láttunk ilyet citrom/narancshéjjal is, sőt vegyesen, mindenféle gyümölccsel . Nagyon tömény mindegyik. Nekem egy kis üvegben még mindig van a fügésből.
Mi csak augusztusban megyünk.
#2166922014-05-23 20:53:08 Válasz a #216616. hsz-ra
Kedves Zsuzsa!
Nagyon megnyugtató amit írtál, azaz vannak olyan öblök amelyek nem zsúfoltak, ezek az én kedvenceim is. Úgy is körbe fogjuk járni a szigetet, minden nap más helyen szeretünk lenni.
Nem szeretem a napernyős, nyugágyas tam-tam zenés helyeket.
Sajnos minden országban terjed az Olasz parti szisztéma.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Mi szeptember végére tervezünk thassosi nyaralást. Valaki járt már abban az időszakban ott? Milyen az időjárás akkor? Nézegettem neten mit írnak, de hitelesebb lenne ha valaki olyankor járt arra Sajnos hamarabb nem tudunk menni
Előre is köszönöm a segítséget!
#2168162014-05-26 21:34:50 Válasz a #216809. hsz-ra
Mi évek óta szeptemberben járunk Görögországba. Eddig mindenhol csodás időnk volt, így Thassoson is.Elviselhető nyári melegre számíthatsz, a tenger is szuper olyankor.Még csak esőt se láttunk ottlétünk alatt.A tömeg nem elviselhetetlen, de azért élet az van az egész szigeten.Még minden nyitva van, rengeteg zöldség, gyümölcs olcsóbb, mint a főszezonban.Olcsóbb a robogó, kocsi bérlés is.