Ezeken az oldalakon megtalálod a pontos menetrendet,de leghamarabb szerintem július közepén,általában reggel 9-kor indul Vassilikiből az első.
Normál autó + 2 felnőtt jegy 1irányba 51eur (35+8+8)Az autónak érdemes előre helyet foglalni,fizetni majd a kikötőben kell.
http://sambatours.gr/
Egy lefkadai szállás után......
Szerintem érdemes a reggeli komppal menni,átérve 2 Km az Emblisi,jó félóra Assos, utána Myrtos, majd lehet menni a szállásra.
Jó tervezést !
Nyugodtan lehet kérdezni,azért van a fórum!
#2138412014-03-04 19:26:12 Válasz a #213827. hsz-ra
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Aktív olvasó vagyok/leszek és minden ötletet, segítséget köszönök. Az biztos, hogy csónakot szeretnénk bérelni, szerintem Fiscardóban, mert a férjem búvárkodni szeretne.
#2138472014-03-05 00:21:11 Válasz a #213841. hsz-ra
Borus!
Ez nem "kihasználás", ez a "használás", hogy ennél a szónál maradjunk. Konkrét kérdést tettél fel, és gyorsan lett is rá válasz, hamarosan még jobban felpörög a topik, és még gyorsabban találsz válaszolóra Szóval jöhetnek a kérdések (csak ne azt kérdezd, hogy mit érdemes megnézni! )
#2139042014-03-06 06:17:05 Válasz a #213847. hsz-ra
Szia!
Azt már nagyjából eldöntöttem, hogy mit ajánlok fel a családnak, mint másnapi programot. A hozzászólásokból és egyéb leírásokból "Korfu feelingem" van és tudom, hogy ez szubjektív érzés, de nekem Görögországból Korfu volt a best of. (Köszönhető a lelkes Korfu rajongóknak is.) Szerintem Kefalóniában sem fogunk csalódni! A komp menetrend nem egészen tiszta, de gondolom, lesz olyan, aki majd hamarabb megy-jön kocsival és leírja, hogy ők hogy csinálták.
Köszönöm az eddigi segítségeket is! )
sziasztok.. kedden megerkeztunk Kefaloniara. az ido jelenleg esos, de nem hideg. holnaptol hala Istennek megszunik az eso, es napsuteses idot josolnak. a szallasunk Katelioson van. Romanian es Bulgarian keresztul jottunk autoval. Errol majd irok egy hosszabbat, foleg Bulgaria meger egy miset. nincs meg sajnos wifink, ugyhogy csak ettermbol tudok netezni, de amint lesz, irok egy bovebb beszamolot. Mi 3 napig jottunk, mivel a parom nem szeret ejszaka vezetni, es kutyust is hoztunk, szoval egy nap megszalltunk Romaniaban, egy nap bulgariaban, es egy nap mar itt Gorogben. Nem tul egyszeru kutyabarat hotelt talalni, szoval ettol is fuggott, hogy eppen hol tudunk megszallni. Saminal erkeztunk meg a komppal, nagyon szep ido volt akkor es meleg a szallasunk is jo, kozvetlen tengerpart, es nagyon csendes. Szinte minden zarva van meg, Skalaban is. Miden nap atjovunk Skalaba ebedelni a Metaxa nevu helyre, mert itt van wifi.. Mivel mi hosszabb ideig maradunk, nagyon szivesen segitek, ha valakinek kerdese van. Remelem legkozelebb mar sajat netrol irhatok.. Sziasztok
#2139312014-03-06 19:29:48 Válasz a #213924. hsz-ra
Szia!
Konkrét kérdésem nincs, de örömmel olvastam rövidke beszámolód arról, hogy milyen a sziget koratavasszal és nagyon várom, hogy írjál még!
Meg persze irigykedek is, mert de jó is lehet most ott lenni....
sziasztok.. kedden megerkeztunk Kefaloniara. az ido jelenleg esos, de nem hideg. holnaptol hala Istennek megszunik az eso, es napsuteses idot josolnak. a szallasunk Katelioson van. Romanian es Bulgarian keresztul jottunk autoval. Errol majd irok egy hosszabbat, foleg Bulgaria meger egy miset. nincs meg sajnos wifink, ugyhogy csak ettermbol tudok netezni, de amint lesz, irok egy bovebb beszamolot. Mi 3 napig jottunk, mivel a parom nem szeret ejszaka vezetni, es kutyust is hoztunk, szoval egy nap megszalltunk Romaniaban, egy nap bulgariaban, es egy nap mar itt Gorogben. Nem tul egyszeru kutyabarat hotelt talalni, szoval ettol is fuggott, hogy eppen hol tudunk megszallni. Saminal erkeztunk meg a komppal, nagyon szep ido volt akkor es meleg a szallasunk is jo, kozvetlen tengerpart, es nagyon csendes. Szinte minden zarva van meg, Skalaban is. Miden nap atjovunk Skalaba ebedelni a Metaxa nevu helyre, mert itt van wifi.. Mivel mi hosszabb ideig maradunk, nagyon szivesen segitek, ha valakinek kerdese van. Remelem legkozelebb mar sajat netrol irhatok.. Sziasztok
Szia!
Nekem a többiek segítőkészsége ellenére az őszi 09.13. és 09.20. (mindkét nap szombat) komp menetrendbe tört bele a bicskám. Én úgy láttam, hogy Lefkadáról nem fog indulni szombatonként komp Friskadoba. Esetleg, ha nem jár nyűggel, akkor ebben tudsz-e segíteni? Mi is Skalaba megyünk, így minden szubjektív véleménynek (hol együnk, igyunk, sütizzünk) nagyon örülök. Meg bárminek, amit meg szeretnétek velúnk osztani.
Jó pihenést!