#2134282014-02-17 15:06:59 Válasz a #213426. hsz-ra
Nekem sikerült elég vegyes tapasztalatokat gyűjtenem a görög buszok pontosságával kapcsolatban, ezért írtam, amit . A nyaralásba bő félórás késések még beleférnek, elvégre nem hajt a tatár, de ha egy fárasztó nap után mondjuk nem éred el a csatlakozást, az már nem lehet túl vidám. Én igazán pozitív élményeket a tömegközlekedésükről úgy 8 éve szereztem, de az sem a pontosságukról, hanem a segítőkészségükről és a sofőrök közti kommunikációról szólt. Az bámulatra méltó .
#2134342014-02-17 18:21:07 Válasz a #213405. hsz-ra
Szia Dortim !
Mi is Aug. végén megyünk Tolo- Limonia apartmanba. Szintén Athént tervezzük megjárni. Valóban nincs túl sok infó a szállásról a neten. Egyedül annyi amennyi a katalógusban van. De biztos vagyok benne hogy lesznek majd előttünk is akik majd ott szállnak meg, és majd beszámolnak nekünk a szállásról!
Sziasztok!
Mi Toloból már el sem mentünk Athénba - pedig volt kocsi alattunk, egyszerű lett volna. A páromnak anno egyszer elég volt látnia Athént, akkor annyira nagy hatást tett rá az ottani közlekedés, meg parkolás, meg a "bolondokháza", hogy azt mondta egyszer elég volt, többet nem kér belőle.
De egyszer mindenképp látni kell! Igaz, hogy rohanás, de azért lehet látni a lényeget - bár ugye kinek mi a lényeg - az idegenvezető pedig sokat mesél!
Más: A Limoniáról valóban kevés van a neten, annyit látni, hogy a központban van, minden közel van hozzá.
#2135162014-02-21 20:49:59 Válasz a #213434. hsz-ra
Szia Yakumo18!
Mi augusztus 25-én indulunk Bp.-ről és az Apollón-nal. Nagyon sok arrafelé a látnivaló, remélem azért sok minden belefér egy hétbe. Persze pihenni sem ártana kicsit
#2135172014-02-21 22:11:07 Válasz a #213516. hsz-ra
Szia Dortim !
Akkor szinte 99% hogy egy buszon fogunk utazni Mi is aug. 25-én indulunk.
Csak győzzük kivárni...sokat kell még addig aludni
Bár bőven kárpótol majd a csodálatos Hellasz.
Majd kifelejtettem... Szintén Apollon-Limonia apartman.
Sziasztok! Idén júliusban megyünk a párommal Toloba, és érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata a Demos apartmannal kapcsolatban. Végig nézegettem a fórumot, de semmi komolyabb infót nem találtam. Az 504-es szobát választottuk, állítólag onnan nagyon szép a kilátás... Ha valaki volt már abban a szobában / apartmanban, megtenné, hogy ír róla pár sort?! Ha esetleg képek is lennének, azt külön megköszönném!!!
Amikor menni akartunk, már nem volt hely... így az utolsó turnussal megyünk. De állítólag még akkor is jó idő lesz Toloban... Addigra remélhetőleg megtudunk pár infot a Limonia apartmanról. Bár nincsenek nagy igényeink, lényeg, hogy legyen ouzo és ott legyünk már... jön valaki akkor? (szept. 29. Apollon travel)
#2135602014-02-23 13:17:07 Válasz a #213558. hsz-ra
Butyike,
a környék bejárására és a kirándulásokra ez lesz a legmegfelelőbb idő hidd el! Nem fogtok elolvadni legalább...
Ouzo? Hm...én a toloi gyrosért adnám oda a fél karomat.
#2135782014-02-23 21:39:20 Válasz a #213558. hsz-ra
Szia! Mi is szeptember 29 én megyünk az Apollonnal mi a Thétis apartmanba fogunk lakni, Szegeden fogunk felszállni a buszra.Már nagyon várjuk. üdv István.
#2137212014-02-28 18:22:12 Válasz a #213353. hsz-ra
Szia ildima!
Igen, biztos, hogy fogunk találkozni, a második hetünket fogjuk még ott tölteni! 2 gyerkőccel leszünk, meg párom szüleivel, így foglaltunk 2 apartmant! Már mi is nagyon várjuk az utazást!
De haza érkezésünk után biztos fogok írni élménybeszámolót, sok infóval!