hogy Korfun a strandokon nem nagyobb a tömeg mint Thassoson?
Attól függ melyik strandra mész. Pl. a kis márványparton még elő és utószezonban is tömeg van. de van rengeteg kis öböl és strand a szigeten ahol szinte alig vannak az említett időpontokban.
#2121272014-01-12 17:49:03 Válasz a #212111. hsz-ra
Köszönöm, MaciG!
A kicsi szinte néptelen öblöket szeretem, nem érzem jól magam ahol bárok és telepített nyugágyak napernyők sűrűje lepi el a partot.
Idegesít a zene ill. nem a zene, hanem azt túlharsogó bamm - bamm.
#2121302014-01-12 18:07:45 Válasz a #212090. hsz-ra
Kedves Messinia!
Nagyon köszönöm a segítségedet ezt is azt is amit az előzőekben a szállás keresésben is adtál. Általad találtam ezt a thassosi Skála Panagiai apartmant
is.
Holnapig el akarom dönteni a két sziget közül melyikre menjünk.
Nagyon adok a véleményedre, mert Te voltál mindkét helyen így
autentikus a meglátásod.
#2121332014-01-12 18:43:29 Válasz a #212130. hsz-ra
Kedves Csarlsz,
nagyon szívesen!
Minden ember másképp látja a nyaralóhelyeket, tudod kinek mi a fontos. Thassoson rengeteg a látnivaló, nem lehet unatkozni, mi kétszer voltunk, de még mindig lenne mit megnézni. Maga a sziget pedig nem is olyan nagy.
Biztosan megtaláljátok a Nektek való partot, egymás hegyén-hátán, szebbnél szebb fürdőhelyek vannak.
Én speciel szerettem a Golden beachet, de ott valóban nagy a nyüzsi, aki ezt nem kedveli, annak érdemes másfelé is szétnéznie. Meg amúgy is, kötelező szétnézi a szigeten!
Nálam Alyki volt a favorit...a gyönyörű part együtt az ókori romokkal fantasztikus!
Korfu is gyönyörű...tényleg, hazudnék, ha mást állítanék. Thassosnak viszont van egyfajta hangulata, olyan szeretnivaló.
A kicsi szinte néptelen öblöket szeretem, nem érzem jól magam ahol bárok és telepített nyugágyak napernyők sűrűje lepi el a partot.
Skala Panagiaból a legközelebbi ilyen öböl kb 30 perc séta, az egyik kedvencünk volt a szigeten. Vathy a másik ilyen, az onnét további 50-60 perc séta. Ilyen szempontból nagyon jó választás lenne az a falu, szerintem.
#2122082014-01-14 21:45:24 Válasz a #212133. hsz-ra
Kedves Messinia és más Thassost kedelők!
Meggyőztetek!
Ma átutaltam az előleget, július 16-án este 6-kor indulás, Csemőből
Skála Panagiaára az Akroliaia Anseon Villa apartmanba.Emeleti gyönyörű kilátással az öbölre.
Ha jártatok ebben a házban írnátok róla, jót, rosszat,inkább az előzőt.
Merre menjünk mit nézzünk meg, hol vannak eldugott öblök.
Messinia a meglátogatandó helyekre már beírtam,Alykit, Hidalgó által javasolt Vathyt is,.
Még egyszer köszönök mindenkinek, minden segítséget.Most már csak a napokat számolom igaz még odébb van.
Üdvözlettel, Csarsz.
#2122692014-01-16 01:55:59 Válasz a #212111. hsz-ra
Sziasztok kedves fórumozók,Mi mindég mindent elolvasunk Tőletek csak nemis tudom miért nem szóltunk hozzá.MIndent szeretnénk megköszönni a BALÁZSBEÁ-nak a gazdag infókat ami alapján nyaraltunk Tassoson,mindenki elmehet akár vakon is annyira pontos leírást ad mindenről.Így mindent megis néztünk,béreltünk autókat sokkal nagyobb az élmény meg olcsóbb is mint befizetve a fakultatív programokra.Idén Korfu az úticél és nagy érdeklődéssel olvasnám a hasonló-bő infókat mnt Tassosról,bárkitől
#2123102014-01-17 11:18:57 Válasz a #212272. hsz-ra
Rollo kedves köszi a lehetőséget hogy elolvashattam a beszámolódat,remélem jó hasznát vesszük,igyekszünk mindent megnézni minden zegzugos helyet megtalálni mivel ott vannak a rejtett/természeti/ kincsek::csak már induljunk.Gondolom megoldható lesz az autóbérlés is Sidariba,reméljük elfogadható áron és onnan indulás a felfedező útakra.Amügy mindegy nekünk hol van a szállás,mert nemszeretünk punnyadni a partokon napokig,Nekünk az a pihenés ha megyünk-látunk mindent megtalálunk-megnézünk amit csak lehet.üdv mindenkinek majd még jövök olvasgatni