#2093902013-08-21 16:17:58 Válasz a #209388. hsz-ra
és nem csak elolvasni érdemes a véleményeket (nem csak a te szállódnál, hanem bármikor, bárhol) hanem megfogadni is...
persze, nyilván szűrni kell a review-k között, de azért ha sokan írják mitomén, h túl hangos a hely, akkor vszeg tényleg az.
és én spec. 7 alatti átlagú helyre sosem foglalok.
(amúgy, ha akarsz véleményt írni akkor érdemes felkeresni a tripadvisor.com-ot, könnyen elképzelhető, h ott is van oldala ennek a hotelnek és oda írhat bárki)
figyeljetek,most mentem fel a booking.comra,megkeresni ezt a szállót,meg is lett,és beirtam igy hasra,hogy aug.29.-szept 7.-ig foglalnék,és kiirt 2 millio forintot árnak...hát,nem olcsó szagolni őket!
rollo, köszi a tippet, már írom is a véleményt az általad ajánlott oldalra amúgy most már én is úgy nézem a szállásokat, hogy ha több a negatív, mint a pozitív vélemény és az értékelés alacsony, akkor kilőve.
#2094372013-08-22 14:58:34 Válasz a #209436. hsz-ra
Szia Solya1014!
Írd be a keresőbe, hogy Alexandros aparman, többször voltam ott, itt is írtam róla, (idén is ott voltam). Ha még ezen felül kérdésed van, írd meg, szívesen válaszolok.
#2094492013-08-22 16:39:58 Válasz a #209445. hsz-ra
Idézet:
A tengerpart ott milyen? Sünis? Vannak napozóágyak vagy gyékényes? Bolt van a szállás közelében?
Szia Solya1014!
A tengerpart finom homokos, lassan mélyülő, sokat kell menni, mire tudsz úszni, a víz kristálytiszta. Sünik nincsenek. Napozóágyak és napernyő bérelhető, 6 EUR/nap. Természetesen mint minden görög szigeten, ha a napágyon hagyod a törülköződet, nem viszik el, nem kell újra fizetni, ha visszamész órák múlva. A parton végig snack bar-ok, tavernák vannak, képtelenség éhen halni.
A szállással szemben - pont rálátni és 3 perc séta - van egy General Market, mindent kapni, ami reggelire-ebédre-vacsira kell. De fűszereket, napolajat, szuvenírt is, stb. A tulaj fiatal, nagyon kedves (megismert minket tavalyról és rögtön mesélte, hogy a felesége – aki egyébként magyar – épp akkorra várta a második gyereket).
Ha megadod priviben az email címedet, szívesen küldök a szállásról és a környékéről képeket.
Szia
Botta Kati