sztem az a kérdés, h pontosan miért fizettek és ezzel szemben mit kaptak. ha nagy az eltérés akkor jogosnak érzem a panaszt.
Persze, ezért írtam, amit. De attól még lehet valami négy csillagos, hogy éppen pocsék a panorámája, vagy valaki koszosnak/büdösnek érzi. Nyilván, ha kicsengeted a pluszpénzt, hogy lásd a tengert a balkonról, akkor ott teljesen megalapozott a kárigény, hiszen nem teljesült egy szolgáltatás.
De az iroda egyéb esetben szerintem "csak" a hírével játszik, hogy nem foglalkozik az utasokkal, pocsék szállása van...stb.
#2093432013-08-20 13:51:23 Válasz a #208143. hsz-ra
Minike08
Sajnos csak utolsó előtti nap jutottunk le Lefkimibe, a Paxosi hajókázás 32 euróba kerül és 9.45 kor indul ,és 17.15 kor jön vissza..
vasárnap hétfő kedd szerda pénteken megy...
tothrita,csak most olvastam a történetedet,hát nem semmi...nyilván mindent meg lehet magyarázni,az ember konkrétan számol is ezzel,és igyekszik valami kézzelfoghatót megfogalmazni a reklamáló levélben.Ez a 4ezer ft utalványban azért több,mint gáz.Melyik az a nagyvonalú cég,amelyik úgy gondolja,hogy ezzel most megfogta az utast a következő évre is???
Sziasztok! Köszönöm az együtt érzést
Pontikos! Igen, igazad van, mi is megkaptuk az utazási irodától, hogy a görögöknél már a hotelek besorolása és törődjünk bele. Éppen ezért nem értem, hogy akkor hány csillagos hotelt és mennyi pénzért foglaljunk, hogy olyat kapjunk, amit igazából szeretnénk? Mi nem voltunk még hotelban nyaralni, és mikor olvastuk a booking.com-on a hozzászólásokat a hotelről, azt hittük, túloznak. A mi igényeink nem nagyok, de úgy gondoltuk, hogy ennyi pénzért már normális körülmények várnak. Az megint más dolog, hogy arról se kaptunk tájékoztatást, hogy mit tartalmaz az ellátásunk és mit nem.
Igaz, hogy nem fizettünk felárat, de az is az iroda hibája, meg a hotelé is, mert senki egy szóval nem mondta, hogy lehet ilyet és hol kell intézni. Egymásra mutogat a hotel és az utazási iroda, hogy kinek kellett volna tájékoztatni erről minket.
Az iroda pedig biztosan tudja, hogy nincs rendben valami, de költsék gyógyszerre a 4 ezer Ft-os utalványuk árát! Ezzel nem fogja kompenzálni azt a kellemetlenséget, amit okoztak.
A fogyasztóvédelemnél azt lehetne megreklamálni, hogy nem azt adja az iroda, mint ami le van írva a katalógusban. Mert nekem azzal nem lett volna bajom, ha hegyi kilátás van, de ez azért nem mondható annak kis jó indulattal sem!
#2093792013-08-21 13:05:09 Válasz a #209376. hsz-ra
Szánom, bánom, de igen, így van Olvastunk róla rossz kritikákat, az osztályzata 5,8 de mi naivan azt hittük, hogy mások túl szigorúak vagy igényesek hozzánk képest. Meg azt, hogy összesen 21-en értékelték, az nem olyan sok negatív vélemény Ilyen az, amikor az ember a saját kárán tanul Legközelebb már adunk ezekre az osztályzatokra is.
tothrita,te drága,most olvastam el a beszámolódat...mit mondjak,vigasztaljon az a tudat,hogy ami ennyire rosszul indul,az csak jó lehet!Tényleg,ha valaki szándékosan akarta volna ,akkor sem alakulhatott volna rosszabbul!
Azért nagybetűkkel irjuk ki ezt a szállodát Korfun,nehogy még valaki belefusson!!!
#2093882013-08-21 15:19:53 Válasz a #209387. hsz-ra
Hát igen, ez így alakult sajnos majd bepótoljuk máshol és máshogy
Amúgy érdemes elolvasni a booking.com-on is a véleményeket. Sajnos én nem írhatok hozzá, mert nem velük foglaltam. Meg az se utolsó, hogy az idegenvezető is ezen a véleményen van, sőt, azt mondta, hogy az ottani lakók is.... Na de nem bosszankodom tovább, tanulunk a hibáinkból és reméljük, hogy nem esünk bele újra