#2076422013-07-25 11:55:13 Válasz a #207640. hsz-ra
Nézegesd meg az apartmanok leirását, az csak Te tudod, Neked mi felel meg. Tudsz még ilyenkor foglalni, vannak üres helyek?
Viszont Tolo egyébként sem egy őrülten nyüzsgő település, van élet esténként, de egyáltalán nem jellemző pl. a hangos zene, vagy zaj. Szerintem.
#2076542013-07-25 15:20:46 Válasz a #207642. hsz-ra
Remélem, hogy tudunk még, nagyon szeretnénk menni, annyira hiányzik már Görögország.
Közben kiművelődtem magam itt a fórumon, jojózik a szemem, elolvastam mindent a yannisról itt a fórumon, szerintem jó választás lesz:)
Oó...muszáj még egyet offolnom:most nézem, hogy a kártyatípusú személyim szeptember 3-án lejár :S
Utánanéztem a neten, de nem találok semmit arra vonatkozóan, hogy van e valami időkorlát a lejáratot vonatkozóan?Nekem 3 hónap dereng, de tud valaki segíteni?:S
Mi aug. 9-én megyünk Toloba, és egy-két hozzászólást leszámítva örülök, hogy pozitív dolgokat írtok! Mi is a Yannis, vagy Thetis apartmanba mentünk volna, de sajna lecsúsztunk Így Dimitra apartmanban leszünk elszállásolva. Ha valakinek esetleg van infója, vagy volt már ott, megköszönném, ha leírná tapasztalatait a szálláshellyel kapcs-ban
Tavaly egyébként Stavrosban nyaraltunk (maga a hely nagyon jó volt, bár a szálláshellyel voltak apróbb gondjaink), de attól függetlenül, hogy még nem voltunk Toloban, a leírások és a látnivalók alapján jobban elnyerik a tetszésünket
Ha vissza értünk, mindenképp beszámolok én is az élményekről!
79kori. Itt ülök a yannis apartman egyik teraszán. Tehát friss infom van az apartmanról. Amit írni tudok az Elektrához és Thetishez viszonyítva a tengerpart sokkal közelebb van a másik kettőhöz képest. Amit a katalogusba látsz képet az a Yannis eleje. Majd jön egy ut és onnan a tengerpart 25 méter míg maga a tenger még kb 5 méter. A katalogusba 100 méter van írva a Yannisra ez nem igaz. A másik kettőre véleményem szerint igen ott talán megvan a 100 méter. Tudni kell míg az Elektra és a Thetis a központba van a Yannis Tolo eleje táján. A központba kb 10 perces sétával lehet eljutni. A fakultítívok a Yannistol kezdődően indulnak és elsőként ide lehet érkezni. A forgalom illetve zajról.... A teraszon üldögélve nem egyszer elhajtanak robogok autok. Illetve néha a görög kölykök kiabálnak. De az elmult két napot számítva az alvásba ezek nem zavaróak.
Az apartmant naponta takarítják. Wi-fi mint látható van /tudok felírni / Viszont ma és tegnap halottam a csoportbol az Elektrába valamiért nem tudnak csatlakozni. Van akinek sikerül van akinek nem.
Nekem először az Elektrába volt foglalva a szállás. De miután át lett iratva két hétre apartmant választottam de erre az időre már csak a Yannisba volt hely. Így utolag egyáltalán nem bánom a Yannis mellett döntöttem. Valószínűleg ha valamikor ide vissza jövök ugyan ugy a Yannis lesz a választás.
A Yannisba szemetes zsákra nincs probléma naponta cserélik. A wc papírt is adják. Sőt még két mini Palmolive szappant is találtam. Viszont mosogatáshoz szivacs és mosogatoszer nincs. Tehát aki főzni akar az készüljön fel rá vagy hoz magával vagy itt fog venni. Ha el akar mosni. Ezt nem hibának tartom a részükről. Tavaly ahol voltam ott szivacs mosogatószer volt és szemetes zsák nem. Most felkészültem. Szemetes zsákot hoztam. Legközelebb már minden viszek és nem ér meglepetés
A tengerpartról: A legszélesebb homokos tengerpart legközelebb szintén a Yannisból érhető el. A központnál a tengerpart számomra legalábbis nagyon keskeny......
#2077042013-07-26 08:59:31 Válasz a #207685. hsz-ra
Koszi, hogy irtal, tok jol hangzik minden:)
Annyit kerdeznek meg, ez most jutott eszembe, hogy kavefozo van e vagy valami kis edeny, amibe lehet vizet forralni?