#2073472013-07-22 18:09:43 Válasz a #207251. hsz-ra
Erre a kérdésre én is szívesen válaszolok:
Egyrészt mert meg lehet osztani a költségeket, másrészt szívesen barátkozunk, harmadrészt ha jó a társaság jó a nyaralás is., és nem feltétlenül kell állandóan együtt lenni.....
Nekünk pl. volt egy buszos nyaralásunk 2004-ben Makrigialoson, és a buszon annyira jól összebarátkoztunk hogy 10-14fő a legtöbb kirándulásra együtt mentünk, este jókat buliztunk a szálláson.És azóta is tartjuk a kapcsolatot!!!
Nem is értem miért baj ha magyarok vagyunk???????
Hülye egy felfogás.......
#2073612013-07-22 19:19:30 Válasz a #207347. hsz-ra
Ezt én mind meg is értem, csak ez akkor jó ha már valamennyire ismerik egymást az emberek.. Az indexes Korfus fórumról évek óta járunk talikra együtt nyaralunk.. De itt a kérdezőnek ez volt talán az első kérdése, senkit sem ismer, Honnan fogja tudni hogy kik azok akik ide írogatnak??? A reptéren majd mindenkihez odamegy?? Lehet én nem is akarok vele találkozni Sőt lehet senkivel sem... Ami azért nem igaz, de akár lehetne ez is..
#2073642013-07-22 20:35:41 Válasz a #207361. hsz-ra
Engem pl. megnyugtatna ha tudnám jön más család is ugyanazzal a géppel, mondjuk ugyanabba a szállodába....és biztos priv.ben leveleznék velük....persze csak ha nem veszi tolakodásnak!
#2073842013-07-23 08:52:52 Válasz a #207347. hsz-ra
Szia Debi81!
Sajnálom én is, jó lett volna! Egyetértek az általad leírtakkal, ha szimpik egymásnak az emberkék, lehet szervezni közös kirándulásokat is ott.
Kefalónián pl többen is csapódtak hozzánk, és közösen robogóztunk, követve engem és a párom, mivel mi voltunk felkészültek a látnivalók, helyek tekintetében.
Szóval simán össze tud verbuválódni egy jó kis csapat annak ellenére, hogy akkor látják egymást először.
Mandzsi
Sziasztok!
Elkészült a beszámolóm, már fel is került az oldalra Jox jóvoltából. Kissé talán rendhagyóra sikerült, de remélem, hogy azért lesz olyan, akinek segít a tájékozódásban és a döntésben.
#2079072013-07-29 13:02:57 Válasz a #207906. hsz-ra
Rita, olvastam a beszámolód, sajnálom, hogy a szálloda mellett még a gyomroddal is gubanc volt.
Remélem azért ezeken felül, amiket sikerült megnéznetek az tetszett,és jó élményekkel is gazdagodtatok.
#2079162013-07-29 14:16:35 Válasz a #207907. hsz-ra
Köszönöm a részvétet!
Azt kihagytam a beszámolóból, hogy nagyon tetszett minden amit láttunk! Nagyon szép hely Korfu és vissza fogunk majd menni, ha már mindent láttunk, amit szerettünk volna vagy nincs más ötletünk. És akkor persze majd nem ebbe a hotelba megyünk
Szia Kerkyra,
Mi csak aug. végén szept. elején megyünk és szükségem lenne friss infóra.
Ti autóval szoktatok menni, pont ma indultok ha jól láttam és a Gabiéknál szálltok meg, úgy ahogy már évek óta mi is.
Ha nem nagy kérés meg tudnád majd nézni nekem, hogy Lefkimiből Paxosra minden nap járnak a kompok, ha igen, akkor a legkorábbi mikor? Szeptember elején mennénk át 2-3 napra.
Köszi előre is a segítséget.