#2069432013-07-17 09:46:44 Válasz a #206772. hsz-ra
Hali ! 15 éven keresztül utaztunk konvojban Hellás felé min. 30-an de a csúcs az volt amikor 54-en 14 kocsival.Semmi gond nem volt,viszont a hangulat fergeteges ha a mag összeverődik. Társasági emberek csapatban jobban érzik magukat,a pesszimistáknak kizárólag a saját családjukat ajánlom! Üdv
Szunyinak küldtem a fenti sorokat miszerint a nyaralás előtt miért próbál az ember ismerősöket szerezni egy esetleges közös nyaralásra. A magyar itthon olyan amilyen de szerintem Korfun borul ez az elmélet.
Hali ! Aug. 1-11-ig töltenénk el mézes napjainkat Korfun / Sidarin / de lefelé is és hazafelé is + 1-1 éjszaka valahol Szaloniki körül. Kocsival megyünk és biztosan keresni fogunk egy párost útitársnak a költségek felezése érdekében, ha v.kiket izgatna a dolog,beszéljünk róla./plac@citromail.hu .Még jön velünk egy fiatal házaspár 2 éves fiú gyermekükkel,mi pedig az 50-es korosztályba tartozunk.Ha helyben foglaltok szállást,természetesen a közös utazgatás a szigeten egyértelmű. 2 külön autóval megyünk ami a fiatalokat illeti.
#2069502013-07-17 10:18:49 Válasz a #206943. hsz-ra
Miért nem mentek akkor a Balatonra, Sidariba vagy Sartiba! Ott van elég magyar! Be ne add már nekem, hogy 15-30 emberhez igazodni kellemes és pihentető. Jó jó annak is meg van a feelingje, mi is csináltunk már párszor hasonló csapatos utat, de az igazi az amikor nem hallasz morgást, nyavajgást, zsörtölődést abban a 2-3 hétben. Nem kell alkalmazkodni senkihez, azt csinálod amihez neked kedved van!!!
És tényleg azt csináltunk amit akartunk,semmi sem volt kötelező,kinek mihez volt kedve.Csupán ötletek voltak különböző programokhoz,az csapódott hozzánk aki akart.Félreértettél ami a nyaralást illeti,csak együtt utaztunk.Nem volt annyira fárasztó,a pihi helyeken kellemes volt a hangulat stb.Nekünk bejött,viszont kétségem sincs afelöl,hogy rosszul is elsülhet.
Sziasztok! Szerdán jöttünk haza Korfuról, Paleokastritsáról. Aki ajánlotta a helyet, mint nászút helyszínét, azoknak nagyon köszönöm, tényleg gyönyörű hely. Azonban a hotellal igazán sikerült mellé lőnünk. Senkinek nem ajánlom a Paleo Art Nouvou-t, aki 4*-os hotelban szeretne megszállni, mert ez nem az. Sajnos nem volt időnk megnézni mindent, amit elterveztünk, mert egy gyomorfertőzés 4 napig kidöntött, még orvost is kellett keresni, kórházba is akartak vinni. De azért amit láttunk, az tetszett. Bővebben majd a beszámolómban fogom leírni az élményeinket, amint lesz szusszanásnyi időm. Ha bármi kérdés van, szívesen válaszolok addig is!
U.i.: Még maradtam volna egy-két hetet
#2069912013-07-17 20:25:52 Válasz a #206962. hsz-ra
Szia!
Én is ezt a hotelt néztem ki magamnak. Melyik irodával mentetek? Milyen volt a szoba? Miért nem jött be Nektek? Írnál róla egy kicsit? Köszönöm: Nicole