#2053962013-06-27 18:49:07 Válasz a #205395. hsz-ra
Kedves Aki,
pontosan tudom, azért írtam, csak példaképp Pestet illetve Szegedet, de írhattam volna Miskolcot is vagy az országnak más részét is. Leginkább amiatt írtam, hogy a 14-óra alatt érkezés Thesalonikibe, az sok vagy kevés ? Nem mindegy, honnan? Nem reklamáció volt, csak kérés, senkit sem bántani akartam, bocs ha így jött le.... Olvastam, hogy eltérőek lehetnek a határátkelők is, ki merről közelíti meg, merről....ennyi....
üdv
Eduso
#2053982013-06-27 19:25:14 Válasz a #205397. hsz-ra
ok, örülök, hogy egyet értünk, nem vagyok nagy fizikus, de arra még emlékszem, hogy minden relatív, a sok is meg a kevés is T. Márta hozzászólására reagáltam egyébként, hogy ő rövidnek tartotta a 14 órát
üdv Eduso
kérdésem lenne, hogy esetleg meg tudja adni valaki annak az RT Petrol benzinkútnak a koordinátáit ami a Mac. határ előtt 15km -re van?
köszi azt már visszaolvastam, hogy ott érdemes tankolni, kicsit pihenni,kultúrált stb.
köszi
Eduso én kordinátát nem tudok adni, de el sem lehet téveszteni. Demir Kapijánál vége az autópályának és van kb. 40 km sima út. A határ előtt kb. 10 km-rel újra autópálya kezdődik és az autópálya kezdeténél van ez a bizonyos RT Petrol kút. Ne lepődjél meg ha sok kamiont látsz, mert ők is itt tankolnak nem a határon. Még egyszer írom, az autópálya kezdete. Itt egyébként is lassan kell menni, mert idén már háromszor mértek a rendőrök.
Eduso lefele a 3-as játszik, hazafele vele szinte a 2-es.
Raven sajnos 18-án haza kellett jönnöm, de ha nem jön közbe semmi holnap délután áztatás lesz.
#2054132013-06-27 20:31:49 Válasz a #205398. hsz-ra
Látom szép kis vitát indítottam el ezzel a 14-órával ! én is csak arra reagáltam, hogy mi Budapest - Szaloki utat több mint 14-óra alatt tesszük meg ! az kb. 1000 km és nem lehet végig száguldozni , akkor talán sikerülne!
#2054152013-06-27 20:47:32 Válasz a #205413. hsz-ra
kedves Márta, nincs itt semmi vita, mi is Pestről megyünk, és azért kezdtem itt a "szálakat szőni", mert M.Anita írásából nem derül ki, hogy honnan indultak, csak hogy Tompánál léptek határt, hogy pontosan mikor és honnan indultak nem derül ki, de így is nagyon hasznos volt. Nem lehet összehasonlítani egy napon belül sem a közlekedést, hát még a júniusi utazást a júliusi csúcsokkal, ha egy órával később indulsz pl. Pestről, lehet olyan dugóba kerülsz, hogy a hajad is kihullik....