Kiszemelt utazásiirodám a Holidaylines, de eddig még nem sokat hallatrtam róla, és őket szeretném leellenőrizni, ha van valakinek bármilyen tapasztalata a iroda buszos kirándulása, szállás és fakkprogram szolgáltatásairól, azt megköszönném, ha megosztaná velem. A meghirdetett útjai igen kedvezőek, de nem szeretnék mellényúlni, mert olcsó volt. A válaszokat előre is köszönöm!
Tudom ez nem reklám helye: http://hellas.holidaylines.hu/ Paraliába utaznék szeptemberben, csak még nem voltam Görögországban ezzel az irodával.
Szia!
Mi már tavaly is utaztunk a HL-al és csak jó tapasztalatokat írhatok A busz nagyon kényelmes és talán a legjobb üléstávolságúak, mint amivel ez ideig utaztunk. Kényelmes és a sofőrök is nagyon előzékenyek voltak. Tavaly Zakyntoson voltunk és idén is velük megyünk Olympich Beacre. A Zaky szállásunk a Blue Waves-be volt és nagy szoba , erkély és normál fürdőszoba volt. Apartman ház, de a part felé már Hotel. Mégsem volt különbség a szobák között. A fakultatívokat is igénybe vettük, mert mindenhová volt magyar idegenvezetés. Talán pár Eu-val többe került , mint ha ottani irodánál foglaltuk volna, de megérte. 3-at fizet és 4-et kaptunk, mert Zakyntos fővárosába is így eljutottunk. Tényleg mindennel meg voltunk elégedve Csak ajánlani tudom őket!
A Jimakoszt tényleg tanácsos elfelejteni. Mi is pórul jártunk velük. Amúgy azt hittem már nem is működik. Már előfordult velük, hogy rajta voltak az utazási irodák fekete listáján meg törölték, majd újra alapították magukat kicsit más néven...
Ez mindent elmond róluk.
Sziasztok, üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék hogy mi a véleményetek a pécsi székhelyű Ikarosz utazási irodáról.
Utazott már velük közületek valaki? Véleményeket, tapasztalatokat várnék az irodával kapcsolatban.
Előre is köszi.
Szia!
Mi tavalyelőtt utaztunk velük Sartiba. Az IBUSZ partnereként végezték az utaztatást, minden rendben volt velük. Tavaly csak buszjegyet akartam venni tőlük, de aztán másképp alakult. Idén is érdeklődtem náluk, mert Sartiban a Papus házat ők árulják igen jó áron.
Szia!
Csak ajánlani tudom a HolidayLines-t. Profi szervezés, szép apartmanházak, kényelmes busz. Mi is féltünk, hogy új utazási irodaként milyen lesz, de nekünk nagyon bevált. Bátran foglaljatok náluk!
Van esetleg valakinek az Aeolus utazási irodával kapcsolatban friss tapasztalata? Thassosra utaznánk velük, de foglalás előtt szeretnék kicsit tisztán látni. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Hasznuk biztosan nincs rajta, csak legfeljebb kisebb a veszteség. Ha egész szezonra lekötik az apartmanházat, azt ki kell fizetni, ha van vendég, ha nincs. Igy potom pénzért kiárusítja. Valami csak bejön rajta. Gondolom én!
Szia!
Semmi problémánk nem volt az Aeolus-sal! Rendesek a sofőrök és kellemes volt az apartmanjuk is. Voltunk velük Sarti-ba, Parga-n és tavaly Bulgáriában. Most nem utazunk velük, de nem mintha nem lenne jó.