Sziasztok!
Látom, hogy már nagyban nézegetitek a jövő évi utazásokat, sőt van aki foglal is már idén. Ennyivel olcsóbb, ha már idén lefoglaljátok?
Csak kiváncsiskodom. (engem nem érint, én iroda nélkül megyek majd:))
Sziasztok ! Már több alkalommal nyaraltam Paralián, de most dolgozni szeretnék kimenni barátommal július-augusztus hónapokban (18 éves fiú és lány ). Angolul társalgási szinten beszélünk , ha esetleg valaki tud ebben segíteni, akkor várom válaszát (privát üzenetben ) . Előre is köszönöm.
Sziasztok
Esetleg nem tudja valaki a pontos helyét a Katerini piacnak? Voltunk ott már de nem biztos hogy odatalálnék megint.
És Parálián az Oscar nevezetű szálláson volt-e már valaki? A parton van közvetlenül.
Robcsi, hogy lehet szerinted térkép nélkül elmagyarázni? Leszállsz a buszrol a főpályaudvarnál. Elindulsz északi irányba egyenesen és a piacnál kötsz ki. A kinti Lemonasz travel szombatonként csinál fakultatív utat a piacra. Ha jol emlékszek 3,5 euro volt. Nem tévedsz el és nem kell keresni. A busz is 3 euro lenne.
Köszönöm a választ és a képet. Mivel kocsival megyünk nyaralni azzal is áll szándékomba átnézni a piacra. Tavaly is voltunk, nagy volt a nyüzsgés, gyümölcsök, tengeri halak, ruhák. Rengeteg fűszerkeverék, gyroszosat vettünk is. Bár azt út mellett olcsóbban lehetett dinnyét venni, mint a piacon.
#1984802013-02-01 17:03:44 Válasz a #198438. hsz-ra
Szia Robcsi!
Jelentem én megyek, csak ahogy látom az utazólistából egy hónappal előbb mint te. Június 17-én indulok a Holiday Lines irodával a Villa Sunny-ba. Lehet hogy én is egyedül leszek a parton és a gyrososnál? Bár Paráliát ismerve ettől nem kell félnünk. Ettől függetlenül lassan jelentkezhetnének a többi utasok is