szeptember közepén mennénk,azért néhol még van hely,de még nincs lefoglalva.Azért kérdeztem melyik iroda honlapját érdemes figyelni mert last minute- utat fizetnék be az idén
Szia Kristi!
Mi az Aeolussal voltunk, nagyon last-minut áron, 11 éjszakát.
A Grandnál nincs last-minut akció, de ebben az időszakban már elég kedvezőek az árak egyébként is!
#1931722012-08-08 11:17:27 Válasz a #193171. hsz-ra
Én is megnéztem, illetve megmutattam Anyukámnak, hogy itt egy új album, és nézze meg, milyen szép helyre utaznak...
Ehelyett egész mást kellett látnia
Pedig őt Korfu szépségei vonzanák, inkább...
Némelyek elfelejtik, hogy ez itt nem a családi és nudista albumok helye
Én is láttam az új albumot és rácsodálkoztam a sok nudistára Paleokastritsan. Pár éve mi is itt nyaraltunk, de akkor még nem volt ennyire szembetűnő. Most már ez általánosan jellemző Paleokastritsara, illetve Korfura?
#1931892012-08-08 12:51:56 Válasz a #193187. hsz-ra
Szia Niki! Nálam nem a sok nudistára való rácsodálkozás volt a lényeg, hanem, hogy jó sok kép is készült róluk,ami ráadásul fel is került ide.
Én nem tenném ki, mert úgy gondolom nem ide valók. Mondjuk nem is fotóznám, de ez mindenki magánügye.
(képekre nem lehet 18-as karikát rakni? )
Bocs az offért. Ha van még ezzel kapcsolatban vélemény, a dumcsi topikba irjuk szerintem.
Nem látok a szememtől lehet, de én nudista képet nem láttam a Korfui albumba. Monókinist igen. A kettő között van különbség. Például én szeretek napozni felső nélkül, szolidan, nem reklámozva. Bunkósság ha bámulnak, pláne ha még fotó is készülne Gondolom ezek a fotók nem idegenekről készültek, mert az ugyancsak "nem illik"
Üdv mindenkinek Korfuról Benitsesböl. Az idő ultra giga mega brutal meleg... Tegnap este fel 11-kor még 40!! fok volt.. Olyan meleg szellő fújt, hogy alig lehetett kibírni...Klima ment ezerrel Ma is 36-38 fokok vannak, a tenger megmértük néhol 31 fokos....Mar több mint 2 ezer km-ert autóztunk mióta otthonról eljöttünk...
#1932342012-08-08 18:54:09 Válasz a #193229. hsz-ra
Szia Gégé!
Akkor nem fáztok!
Ilyenkor azt hiszem, klima nélkül nagyon nehezen lehetne viselni a meleget az apartmanokban.
Azért az akármilyen meleg is a Jón-tenger, jóleshet az!
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, megy-e valaki mostanában Korfura?
A lányom Dassiában van gyakorlaton és szeretnék küldeni neki egy kis csomagot , feltéve, ha találok egy jótét lelket.
Üdv: Kata
Sziasztok!Újra itt,tudna nekem valaki infót szolgáltatni a motor,qvad,autó bérlésről,mért én 6 éve jártam utoljára Korfun és gondolom azóta megváltoztak az árak,előre is köszi!
#1933362012-08-09 15:12:32 Válasz a #193303. hsz-ra
ez 1 napra az ár?Mi ha minden jól ,egy szeptember közepén érkeznénk 2 hétre,de motor kellene legalább 7-8 napra.Remélem a 80-t B-s jogsira kiadják,és 80-100€ ig le lehet nyomni az árat
Eddig úgy néz ki marad a Grand Nikos apartman lesz ,bár kicsit elriaszt,hogy qva messze van a parttól,viszont csendes nyugis helyen van....