#1920352012-07-24 14:52:15 Válasz a #190666. hsz-ra
Gégé! Új vagyok a fórumon, és most szombaton indulunk Korfura, elhiszem, hogy szép hely jó hely, de ennél flegmább hozzászólást még nem sikerült találnom. Elmész egy helyre (pl: Sarti) be van fizetve a szállásod előre, és te 1 nap után úgy döntesz, hogy ez a hely szar, és elmész gyorsan Korfura ahol újra kifizeted a szállást? Hát örülök, hogy ilyen jól megy.
De már ne haragudj, 1 nap alatt hogy lehet megítélni egy helyről, hogy jó lesz e, jól fogod e ott magad érezni.
Vagy ha ennyire szar minden más hely, akkor miért nem egyből Korfura mentél?
Már bocs, de szerintem normális ember nem így gondolkodik ahogy te.
Másrészről meg szerintem elég unalmas, hogy a te hozzászólásaiddal van tele a fórum, és ennek már mások is hangot adtak egy nagy utazási iroda fórumán.
Nem szóltam még hozzá soha a fórumhoz, és nem is fogok, de ez lelökte a szíjat, nem hagyhattam szó nélkül. Bocsi.
#1920412012-07-24 15:20:35 Válasz a #192035. hsz-ra
Elgurult a gyógyszered ember!!!!
Elmész egy helyre (pl: Sarti) be van fizetve a szállásod előre, és te 1 nap után úgy döntesz, hogy ez a hely szar, és elmész gyorsan Korfura ahol újra kifizeted a szállást?
Nem hiszem hogy a pénztárcámban kéne turkálnod, egyébként sem írtam azt hogy szar hely , csak azt hogy nekem nem tetszett!!!!! nagy különbség.... had döntsem már én el hogy nekem bejön-e az a hely vagy nem!!!
Másrészről meg szerintem elég unalmas, hogy a te hozzászólásaiddal van tele a fórum, és ennek már mások is hangot adtak egy nagy utazási iroda fórumán.
Linkeld már be ahol szóvá tették??? Ne csak a semmi fröcsögjön belőled
Elég érdekes, mert csak ide, meg az indexre írogatok....
Vagy ha ennyire szar minden más hely, akkor miért nem egyből Korfura mentél?
Én úgy vagyok vele, hogy most először voltam Korfun, és mivel nem ismertem, szerettem volna tapasztalt véleményeket és tanácsokat kapni!
Szerintem sokat segített, hogy gégé és néhány tapasztalt fórumos elmondta a véleményét a látnivalókról, hol mit és mennyiért érdemes. A kocsikölcsönzést stb.
Mindenkinek van olyan hely az életében, ami hozzá közel áll és a szíve csücske. Mint egy második otthon,vagy még annál is több....
Nem kellene ennyire durván rágalmazni valakit, ha meg nem tetszik, nem kell olvasni a honlapot és a véleményeket. Vagy ha már így gondolod, miért nem lépsz ki? Egy kattintás. Itt kezdődik az intelligencia!
Szép nyaralást!
Bár én magam sem szeretném, ha sokáig gyűrűznének greeklove igen negatív hozzászólásának hullámai, azért én is tennék egy rövid megjegyzést.
Arról, hogy "csak gégé bejegyzéseit lehet olvasni és tele van vele a fórum", abszolút nem gégé tehet, a lehetőség mindenki előtt nyitva áll. Sőt, örülhet mindenki, akit egy kicsit is érdekel Korfu, hogy van ilyen megszállott ember, aki amellett, hogy imádja és ismeri is ezt a szigetet, még hajlandó is megosztani élményeit, illetve ha kérdezik, tanácsot ad a tapasztalatlan érdeklődőnek.
Ez legalább előre viszi a fórumot.
Greeklove-nak pedig sok-sok kellemes nyaralást kívánok az elkövetkező évtizedekben és szeretettel várjuk ide a fórumba a pozitív élményekben gazdag beszámolóival együtt.
Ha te is megosztasz velünk annyi infót, mint Gégé, majd akkor én is komolyan veszlek!
Gégé/Kerkyra!
Kösz a sok értékes infót! Hidd el, sokan vagyunk akik nyaralás előtt csak olvasunk (én főleg az indexen és panaszod által jöttem ide is körbenézni ) bejelentkezés nélkül és szedjük össze az értékes infókat, de egy ilyen lökött szövege engem is bekényszerít a fórumba. Infóid nélkül a 14 napos glyfadai nyaralásunk leszervezése sokkal nehezebb lett volna! Így meg azt sem tudom, mit húzzak ki a sok programmból !
Már csak 3 !
Mégegyszer kösz és hajrá Gégé!!!!!
#1921702012-07-25 20:05:03 Válasz a #192166. hsz-ra
Nem panaszkodni akartam, csak az ott lévőkkel is megosztani... A másik fórumról index sokszor összejárunk elég jól ismerjük egymást, sőt többekkel együtt is nyaraltunk... De most már tényleg elég srácok, csajok
Régen anno kerkyra névvel reggeltem be ide, de aztán valamiért nem bírtam belépni, ezért lettem gégé a kezdőbetűimből... Valahogy jó lenne visszakapni a Kerkyrát... Valakinek ötlete???
#1921752012-07-25 20:54:27 Válasz a #192171. hsz-ra
Szerintem írj privit Joxnak, hogy törölje a régit, és akkor tudnál regisztrálni vele újból. Vagy változtasd meg, egy ponttal, egy ékezettel.
Kis ideig ugyan kezdő lennél, de ez nem tartana sokáig!
Hoznál nekem majd benzinárakat Korfuról, Anyukámékat odairányítottam nyaralni.
Meg szárazföldi tankolási tippet is kérnék, mármint helyileg, mert úgy tudom, a pályán nincs kút.