#1880012012-06-19 11:24:46 Válasz a #187970. hsz-ra
Gyulus !
mi olyan pecások vagyunk akik mindent megesznek ami halbol van, lehet az naphal, paptetü, aranyhal, kicsi sügér, különben is a nagy aranyhalak azok ponty félék még bajuszuk is van
#1880522012-06-19 20:20:36 Válasz a #188000. hsz-ra
Szia Pinga!
Hát nem ilyen ismerettséget szeettem volna. Egyébként lehet hogy tényleg a vége felé már picit berezegnek a vendéglátók idegei Biztos akad minden évben egy két vadhajtás a nyaralók között, akik kiakasztják szegény helléneket
Más apartmanról is hallottam Nei poriban ahol a tulaj elég szigorú volt Nem tudom a nevét, de a parton van egy kék színű ház és az alsó részen asszem egy pizzéria van Egy párocska lakott ott, akikkel a buszon haverkodtunk össze és ők mesélték, hogy mik vannak
Szóval a vége felé már lehet hogy tényeg fáradnak az idegek.
Szia sancho!Az a kék ház a Dimitra apartman.Velünk úgy ahogy rendesek voltak,igaz az italt mindig másképpen számolták amit kértünk.A tulaj Görög a felesége Román.Inkább a csaj volt aki mindenre nagyon figyelt!
Még egy kis segitséget kérnék.
Működik még az utastárs kereső fórum? Elég rég irtak bele...
Néztem az utaslistát, kiderült hogy vandi32 ill. szaboreka ugyanakkor mennek autóval mint mi. Csak nem tudom hogy lehet velük felvenni a kapcsolatot, tud vki segiteni benne? (Hogy lehet irni nekik)
Ill. van valaki, aki épp jún.25-én indulna Nei Pori (v. Paralia) felé autóval (időpont: Szegedről este,-gyerekek miatt éjjel utaznánk)?
Ha csatlakozhatnánk az remek lenne. Mi először mennénk, 2 autóval (egyik Nyiregyháza másik Budapest felől, Szegednél találkozunk)
Szia sancho!Az a kék ház a Dimitra apartman.Velünk úgy ahogy rendesek voltak,igaz az italt mindig másképpen számolták amit kértünk.A tulaj Görög a felesége Román.Inkább a csaj volt aki mindenre nagyon figyelt!
Buda igy igaz, tavaly mi a dimitrában voltunk és Valentina a fönökasszony nagyon komolyan vette a kiirt törvényeket, egy perccel sem engedett be minket elöbb a szobába,komoly eligazitást tartott,de utána békén hagyott minket, viszont finom pizzát csinálnak ráadásul fel lehet vinni a szobába és az erkélyen kényelmesen megkajolni miközben nézhetjük a a hullámzo kék tengert, na jo ez még sötétedés elött
#1880882012-06-20 06:33:31 Papa John apartman (Nei Pori)
Sziasztok!
Légyszi írjatok, akik már hazajöttek és a Papa John apartmanban volt a szállásuk. Milyenek a szobák és milyen a felszereltség????? Nagyon várom, mert aszerint fogok bepakolni és már június 25.-én indulunk.
Köszi előre is!!!!
Sziasztok!
Légyszi írjatok, akik már hazajöttek és a Papa John apartmanban volt a szállásuk. Milyenek a szobák és milyen a felszereltség????? Nagyon várom, mert aszerint fogok bepakolni és már június 25.-én indulunk.
Köszi előre is!!!!
Az, hogy milyen egy apartman felszereltsége az változó. Elsősorban függ attól, hogy a háziak mennyire figyelnek arra, hogy ha valami eltörik vagy lába kél, pótolják e vagy sem. Az nem garancia, hogy az előtte lévő turnusnál megvolt még minden korántsem biztos, hogy amikor te oda mész, hasonló felszereltséggel fogsz találkozni. Ha elfogadsz egy jó tanácsot: mi mindig vittünk vágódeszkát, egy élesebb kést, nyitót, lehet kapni kis méretű sajtreszelőt, egy könnyű szerkezetű közepes serpenyőt, konyharuha. Bár mi visszainduláskor mindig ott hagytuk a szivacsot és a mosogatószert (amit kint is lehet kapni, nem vészes az ára) de most minek hozzam haza, ha később másnak is jól jöhet még.
Találkoztam már olyannal, hogy kávéscsésze volt dögivel, viszont teásbögre nem, és a pohár is max. 1 dl-es volt mondjuk az ouzónak tökéletesen megfelelt.
Szia Mylo!Elsőnek is nagyon boldog szülinapot.Azt hittem már nem látlak itt többet.Bár mostanában én is hallgatag lettem.Melyik irodával mentek?Amint látom ti most előbb mentek (mi meg később).Érezzétek jól magatokat.Üdvözlöm a párodat is.Ha van kedved,akkor nyaralás után szívesen olvasnék élménybeszámolót itt v. a f.bookon.
Közben megláttam,hogy ti is a Zefyrosba mentek.Akkor inkább azt kérdezem,hogy hányas szobába?És még azt kérném,hogy csinálnál fényképet a szobáról?Mi a 205-be megyünk.
#1881442012-06-20 15:45:45 Válasz a #188134. hsz-ra
Szia Diddli!
Nagyon szépen köszönöm
Sajnos másként alakult az életem és nem volt időm Hellaszozni:(
De ígérem pótlom:)
Annyira kár ,hogy idén nem utazunk együtt...pedig így lassan egy év távlatából jó lett volna újra találkozni:)
A Zefyrosban mi a 201 és 208 as szobákat foglaltuk le...mert ezek néznek a hátsó udvarra...és mivel teljes tengerre való kilátás nem lett volna így ezt választottuk...remélve ,hogy csendesebb lesz!
Csinálok neked képeket majd!
Megpróbálok a 205 -ről is csinálni:)