A központi strandrésznél melyik a legolcsóbb "bár", ahol koktél v. bármilyen más ital áráért cserébe lehet egész napra napozóágyat lefoglalni? (Ha van ilyen)
Sziasztok!
Szeretnek csatlakozni Hozzatok. Julius vegen megyunk Sartiba busszal, gyerekekkel. Most leginkabb az uttol felek, nem tudom hogy birjak majd a gyerekek. Eddig repulovel utaztunk, akkor nem volt gond, de ez most joval hosszabb lesz. Abban tudtok esetleg segiteni, hogy milyen legkondi van a buszon (Apollon travel)? Az utazasi irodaban kertuk, hogy ne a legkondi ala ultessenek minket a gyerekek miatt, de ott azt mondtak, hogy nincs kozponti legkondi, hanem mindenki felett van, amit el lehet zarni. Tenyleg igy lehet? Azt hiszem pont itt irta valaki, hogy 3 kozponti volt a buszon.
Koszi elore is a valaszokat!
Udv: Agi
A gyerekek jobban bírják az utat, mint a felnőttek.
Jó tanács, hogy ne sortban utazzatok, hanem hosszabb nadrágban, vigyetek fel az utastérbe éjszakára hosszú ujjú felsőt, vagy polár takarót, és zoknit a lábra .
Én tavaly a Grandtours-al Spanyolországba mentem a gyerekeimmel, nekik semmi bajuk sem volt, nekem a fejem, a homlokom majd le fagyott a klímától, azt hittem, hogy homloküreg gyulladással érkezem meg. A végén az ennivalókhoz csomagolt konyharuhát kötöttem a homlokomra, mint valami karatés. Érdekes, hogy hazafelé ugyanazzal a busszal jöttünk, ugyanott ültem, és nem volt semmi bajom.
Kedves Luna!
Koszonom a valaszt, es a jotanacsokat! A tesomek utaztak mar busszal, es ok is mondtak a vekony sapkat a gyerekeknek. Jol nezhettel ki a konyharuhaban. Ezek szerint tenyleg jol hut a klima. Hosszu ruhat es pledet mindenkeppen viszunk a buszra.
Spanyolorszag jo messze van, mekkora gyerekekkel utaztatok? A 9 evesemet nem feltem, de a kicsik most nagyon orokmozgok, nehezen lehet oket egy helyben tartani. Szerencsere benne van egy ejszaka is az utban, hatha alszanak majd rendesen. Azt esetleg nem tudjatok, hogy a kezipoggyasznak mennyi hely van? Ha viszunk fejenkent egy hatizsakot, meg a takarokat, elfernek majd rendesen?
Agi
Szia!
Én már hat alkalommal utaztam Apollon Travel-busszal. Valamennyi buszon van központi klíma. Az ülések felett van egy állítható gomb. Ezzel szabályozhatod, hogy merre fújja a levegőt, de el is zárhatod. Ha túlságosan hideg volna éjszaka, nyugodtan szóljatok a sofőröknek és állítanak a hőfokon.
Abban egyetértek Lunával, hogy a gyerekek jobban viselik az utat, mint a felnőttek. Éjszakára meleg holmi, takaró, kispárna elengedhetetlen. Arra azért figyelj, hogy a gyerekek ne egyenek egész úton össze-vissza mindent.
Igen hirtelen nagy csend lett!
Biztos kitikkadtak a kintiek a 36 fokos hőségben.
Na nem mintha itthon hideg lenne.....
Szia Ági! Mi is utaztunk már Apollonos busszal.Viszonylag kényelmes utazást tudnak biztosítani.Az emeletes buszokon az ember feje fölött van a klíma amit lehet állítani.
Minket arra kértek a buszsofőrök,hogy ne zárjuk le csak állítsuk el magunkról ha zavar.És az elöttem szólóknak igazuk volt!
Kispárna,takaró vagy hálózsák jó ha van nálatok mert éjszakára elég hűvöset képes csinálni a légkondi.
en japankaban szoktam utazni. aztan vicces amikor a hajnali szunetben felhuzok egy zokni es arra a japankat ..de nekem igy a legjobb
a klima tenyleg jol lehuti a buszt es ejszaka kell egy takaro ha nem akarunk megfagyni. kisparna is,bar attol meg a buszban alvas kenyelmetlen marad...
Van játszótér a középső, nagy buszparkoló mellett Sartin, a szülők pedig a part menti sétányon le is ülhetnek a padokra, míg a gyerkőcök játszanak.
És néha a beach részére is jönnek játékokkal: dodzsemmel, meg ilyen pörgő-forgó felemelkedős repülős cuccokkal, de az fizetős szokott lenni