#1867902012-06-08 13:25:01 Válasz a #186761. hsz-ra
Szia kavliaramu!
Neked is felajánlom, hogy egy e-mail cím küldése esetén a Villa Maria belsejét is meg tudom mutatni Örülök, hogy kívülről is tetszik, nagyon klassz kis apartman, egy nagy szobával, 3 ággyal, szekrénnyel, éjjeli szekrénykékkel, erkéllyel, egy kis konyhasarokkal, fürdőszobával és tv-vel. Klímát is lehet bérelni, ez 5 EUR/nap. A főtértől kb 100 m-re van. Minden ott van a közelében és klassz az erkélyekről is a kilátás. Nagyon egyszerűen vissza lehet találni bárhonnan
#1867912012-06-08 13:28:03 Válasz a #186762. hsz-ra
Szia Fate!
Errőla Leoról annyit hallottam már, de nem tudom elképzelni melyik lehetett a sok Sithonos közül. A két iroda dolgozói többször együtt dolgoztak, volt hogy egy helyen vagy 10 Sithonos is. jelen volt Bulizni is együtt jártak. A Sithonosok közül csak Dórira és Bencére emlékszem név szerint.
Mi Belgrádig nézelődtünk,kajáltunk.Aztán Belgrád után beraktak filmet.Mikor annak vége volt olvastunk aztán alvás.(már aki tud)
Mp3 fülbe és pihenés.
26 fokos a tenger.Az azért elég jó nem?
#1868142012-06-08 19:08:05 Válasz a #186811. hsz-ra
Szia Mari407!
Nos az első órákban nézelődsz, közben persze evés, hiszen ez valahogy egy megszokás, hogy ha valaki felszáll a buszra akkor rögtön nekiáll falni Én vittem keresztrejtvényeket, van aki könyvet olvas, én régebben vittem egy kis dvd lejátszót, de sajnos mára megmakkant az akkumulátora és csak a főcímet tudom megnézni, aztán kiírja hogy " Battery Off"
Filmet egyébként a buszon is vetítenek, ha van valakinél valami akkor zt is meg lehet nézni, vagy a sofőrök tesznek be valmait, általában vígjátékot. Van hogy több filmet is, de sajnos előfordul hogy akad egy olyan utas aki nekiáll hőbörögni, hogy ő pihenni jött és nem filmet nézni és kussoljon mindenki. Közben pedig alszol, még ha azt mondod, hogy Te nem tudsz buszon aludni. De bizony hogy midnenki tud. észre sem veszi és már alszik is,még ha csak kicsiket is. Aztán ott vannak a pihenők, ott aztán lehet beszélgetni, ismerkedni és akkor már a buszon is megy a beszélgetés, ami szintén viszi az időt. Én még vittem a telefonomon több órányi kabarét, zenét és játékok is vannak, úgyhogy egy csomót passziánszoztam, meg mahjonggoztam
Néha persze van egy kis látnivaló is, azt is lehet nézegetni. Szerbiában mondjuk nem sok midnent lehet nézni, de Macedóniában ott vannak a nagy hegyek és Görörghonban pedig már világos lesz, mire átértek és akkor már mindenki a görörg feliratokat és a pálmákat lesi
A leós történetre csak annyit reagálnék hogy a szikláról dobjuk a vízbe!
Ismét köszi a beszámolód megint tutira sikerült!
Fate te pedig aktiváld magad!!!
sziasztok pusz és pacsi
#1868382012-06-08 23:04:02 Válasz a #186357. hsz-ra
Szia Sanco! Hát igen.Igazad van,végig dolgozom az évet,most pluszban suliba is jártam,nehogy már főzni menjek amit itthon is megtehetek.Ennyi kikapcsolódás kell az embernek.Én július 6-án indulok,már mindenem viszket.A vizsgák kicsit kikészítettek úgyhogy buli pihi ezerrel.
#1868402012-06-08 23:25:09 Válasz a #186838. hsz-ra
Szia vadevezős!
Örülök, hogy sokan egyetértenek velem. Nem azt mondom hogy aki akar valamit ne vigyen, de hogy valaki azzal szúrja el a nyaralását, hogy minden nap rohan haza, vagy el sem megy a főzés miatt... nos... no comment
Na most akkor már lesz időd egy picit lazítani Én is készülök a következő nyaralásra utána pedig valami melót kell szereznem, mert az bizony nincs
június 15-én indulunk,de remélem jó időnk lesz,mert most az előrejelzés esőzést mutat a Accuweather előrejelzésnél.Vagy valaki tud valami megbízható előrejelzést.
#1868562012-06-09 13:07:28 Válasz a #186842. hsz-ra
Az előrejelzéssel ne foglalkozz...nekünk volt, hogy egész hétre 23-25 fokot mutatott és VÉGIG esőt, előtte levő nap még 33-34 fokot és ragyogó napsütést...aztán kicsit változékonyabbat, most pedig úgy tűnik 29-32 fok körül lesz.
Olyat is írtak itt fórumon, hogy volt, akinek teljesen más volt az előrejelzett idő, mint ami kint a valóságban volt, pedig indulás előtti napon is nézték.
Egy szó, mint 100, ne higgy az accuweathernek! Szép nyaralást!