szerintem akinek van lehetosege,az bereljen robogot bicaj helyett.meg az a tavolsag is soknak tunik (ut a Goaig) aztan tovabb. bicajjal csak jol beedzodott emberek birnak a nagy hosgeben. naptej kotelezo.en szoknyaban voltam,es a terdeim olyan szinuek lettek mint a rak,pedig nem vagyok leegos tipus.igaz hogy nem fajt,de nagyon pirike voltam
Sziasztok!
Még 32 nap is irány Sarti!!! úristen, nagyon lassan telik az idő, de közben gyorsan is!
Valaki esetleg jön július 6.án Apollon travellel? Mi Kecskemétről megyünk.
Már nagyon várjuk, a bőröndök is már előkerültek, gyűlnek bele a jobbnál jobb és hasznosabb dolgok!
Annyit had kérdezzek, hogy ágyneműt(huzatot) érdemes vinni, vagy kapunk ott?
Szépen lassan lebeszéltek itt a bicikliről azt hiszem!
Robogót bérelünk mindenképp, mert tavaly csak Sartitól északra robogóztunk, Ormos Panagiasig jutottunk, szinte mindenhol megálltunk ... Most ugyanez a cél, plusz dél fele Marmarasig. Már úgy várooom!!
Sancho, Wucy, nem lehetett kellemes... Idén csak barnuljatok lehetőleg!
#1862582012-06-04 09:18:46 Válasz a #186243. hsz-ra
Szia Anikó!
Igen, hazaérkeztünk, nagyon jó volt. Már sokmindent leírtam itt a fórumon is, de majd még mesélek. Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy földrengés is volt háromszor. Szerencsére nem túl nagy, de lehetett érezni. Nekem még valami miatt kis foltok jöttek ki rajtam, amik később pattansá szerű izékké változtak és viszkettek, de másoknak is volt ilyen. A patikus bácsi azt mondta, hogy napallergia, amin igen csak meglepődtem, mert alig voltunk a napon, ráadásul nálam jobban kevesen imádják a napocskát Igen, most már anyu is görög fan lett Nagyon tetszett neki minden és szívesen visszamenne még. Nektek is nagyon jó utat és nagyon kellemes nyaralást kívánok, aztán ha hazaértetek, egyeztetünk és átszaladunk majd egy kis eszme cserére
#1862592012-06-04 09:21:37 Válasz a #186250. hsz-ra
Szia birsalma!
Általában minden apartmanban van ágynemű. Persze ne készletre számíts, csak egy alap, de szerintem elég. Lepedő, párna, huzatok és még egy lepedő takarózni. A nagy melegben néha még arra sincs szükség A legtöbb helyen adnak egy vastagabb takarót is, ezt páran le szokták csempészni a partra, hogy legyen mire feküdni
#1862602012-06-04 09:24:39 Válasz a #186253. hsz-ra
Szia Kicsi Ági!
Az első motors nap után négykézláb aludtam Másnap már volt eszem és jobban felöltöztem. Egyébként robogóval érdemes mind a két irányba elindulni. A Narancs part felé tovább gurulva meg lehet látogatni Vourvurut, az ellenkező irányban pedig ott vannak Syikhia, Toroni, Kalamitzi, Porto Carras és Neos Marmaras. Picit hosszú út, de szerintem megéri, mert maga a táj is csodálatos az úton a szerpentinen, kerülgetve a barikákat és a kecskéket
#1862612012-06-04 09:26:58 Válasz a #186257. hsz-ra
Szia kobobe!
Köszönöm szépen, bár az idő lehetett volna kegyesebb hozzánk, de így is sikerült elég jó kis programokat szervezni. Igen az indiánok már kitelepültek
Az idő valóban napról napra melegszik és a tenger hőfoka is kezdi lassan elérni a megszokott nyári meleget
Akkor Luna1110 egy busszal megyünk szerintem. Mi is Miskolcról megyünk, legjobb barátnőmmel.=) KicsiÁgi veled meg lehet, ha Pest felé megy a busz.=)
sancho.dl, jó nyaralást majd Zakynthoshoz és örülök, h sikerült a Sartis nyaralás.=) Úgy volt először, h mi is odamegyünk többen..csak sajnos nem jött össze, így maradt Sarti.=) De majd jövőre.!
Szerintetek mi az az összeg ami 10 napra 2 főnek "elég" lehet.
Mi kb. 150-200 ezer forintra gondoltunk, meteorákhoz akarunk menni, robogózni, meg 1-2 vacsi. Na meg szuvenír!
Sziasztok!
Pár évvel ezelőtt már voltuk Sartin (én régebben is), most a barátainkkal tervezzük a nyaralást. Kocsival mennénk, 2 x 2 fős szállás érdekelne minket.
Valakinek tapasztalata? 2010 óta vannak új házak, amit tudtok ajánlani?
Voltam már a Berlin és Spanos házakban. Mind a kettő szuper volt, közel a part, pékség, boltok. A Spanos akkor valamikor épült, új bútorok, igényes szállás. De hátha az elmúlt 1-2 évben is épült új ház, amit tudtok javasolni.
köszi!