Igen eddig mindig vegyes volt a társaság. De ez nem okozott semmi gondot. Esti videózásnál a buszon egy Magyarul egy Szlovákul beszélő filmet vetítettek ellentétes felirattal.Szerintem mindegy milyen nemzetiséggel utazunk együtt intelligencia kérdése ki ,hogy viselkedik. Még egy jó tanács vegyetek helyjegyet a buszon nem mindegy hol ülsz Kb 20 órát.
Még a Katerina érdekelne,gondolom jobb mint a Mariella apartman.Ha tud valaki infot,h melyik újabb,és szebb?A Katerinához távol van a szerelmesek csatornája és a nagy strand?
Szia! A Katerina apartmantól egy kicsit messze van, de nem vészes. Egyébként az apartman szép és nagyon jó helyen van. Közel a tengerpart, a szupermarket és a központ.
Osztom Bözske véleményét, szerintem is szuper a Katerina. Szerintem egyáltalán nem vészes a távolság a Canal D'amour-ig, egy kis séta a a központi sétálóutcácskán, és már ott is vagytok.
Viszont az apartman minden máshoz közel van, pont a központban.
Mi minden nap a nagy strandra mentünk, (kb 12-15 perc séta lehet), és egyáltalán nem volt megerőltető. Útközben egy kis pékség, egy kis gyros, vagy fagyi, és máris könnyebb a gyaloglás.
Sajnos nemigazán lesz időm fórumozni a jövőhéten, de nagyon várom a 18.-át. Kitartást Mindenkinek, csomagoljatok és menjünk máááár!!!!! Sidari már minket vár!!