#1826792012-04-21 09:20:31 Válasz a #182671. hsz-ra
A Katerinából nem látni a tengert, mert a főút ellenkező oldalán van, mondjuk ez engem egyáltalán nem zavart:) Az erkélyek viszont jó nagyok.
Parkolója van saját, közvetlen előtte.
Ha a tenger a fontos, akkor vannak közvetlen tengerparti szállások is, bár azt hiszem azok felárasak.
#1826852012-04-21 11:10:59 Válasz a #182674. hsz-ra
bocs,nekem tayaly júliusban 69 euró volt a komp igóból mlefkimmibe....
69 euró volt, de összesen az utasokkal együtt ... Gondolom én... De ha csak az autóra fizettél annyit akkor átvágtak az tuti, mert nincs annyi a személyautóra!!!
A kompdíjakat valahol nem lehetne megnézni pontosan mert ez fontos lenne. Esetleg valakinek van valami infója arról, hogy kishaszon járművel mennyit változnak a komp ill autópályadíjak?
Ezt most küldték nekem Korfuról üzenetben Görög barátoktól
szia, árak sehol nincsenek kiírva a weboldalakon, csak a menetrend. most lefkimi autó+2fő 60Euro oda-vissza. korfuba az agios nikolaos a legolcsóbb, lehet regisztrálni kedvezményért, de sajnos csak korfui lakosoknak. hétfőn bemegyek a kikötőbe és megpróbálom megkérdezni,h magyar rendszámmal lehet e vmi kedvezményt kapni.
Kassiopi strandjai tenyleg annyira szornyen kovesek??
ott foglaltunk szallast,es most ahogy olvasgatok hazai forumokon,nagyon elenkezo velemennyel vannak az emberek Kassiopirol. valaki halalra dicseri,valaki meg azt mondja,hogy csak fenykepezni erdemes,de furdeni es huzamosabb idei itt tartozkodni nem. :S
#1827042012-04-21 14:08:28 Válasz a #182703. hsz-ra
Ahol a nagyobb fajta kövek vannak, az engem is zavar , rossz rajta menni is, de a víz talán még tisztább a kövek és a sziklák miatt... Ja meg hidegebb..
Wucy!
Igen .Kassiopi strandjai a félszigeten valóban kövesek.Mi is ágyat béreltünk,mert hosszabb ideig nem tudunk ülni,vagy feküdni. a nagy kőveken.Minket nem zavartak a kővek,mert eleve fürdőcipő volt rajtunk. De ha a kikotőtől balra elindulsz a séta uton csodálatos szép kis őblöcskék kerülnek utadba.Lehet,hogy kedvet kaptok a fürdőzésre.A viz kristály tiszta,bár gyorsan mélyül,legalábbis ahol mi voltunk.Sidari felé menve már homokosabb részek vannak,ezt a buszból is láttuk.Nagyon tetszett Kassiopi csodás kis hely.Jó nyaralást