Ma Pinga és most Gudli is változtatott az elképzeléseimen. Először talán már írtam olyan helyet kerestem a katalogusba ami a fakultatívon elvisz Athén és a meteorákhoz. Ha Olimpic beachbe megyek onnan a vizi atrakciokra ment volna már. És nem volt Athén. Délebre meg a Meteorák nem voltak. Az egyedüli e miatt Nei Pori volt.Ma már ugy döntöttem Athén és görög est lesz. A többi majd jövőre vagy később. Ha mindre elmegyek akkor marad 2 nap tenger ha magam is még motorra ülök és a környéket megjárom. Érdemes volt rátalálni pár napja az oldalra. Sokat lehet itt tapasztalatot gyűjteni. Már itt és most sok eurot meg lehet sporolni. Sancho görög alkudozos mondfatával. Pinga Gudli tanácsaival...sok-sok euro a zsebembe maradt már most látatlanba. Köszönet
#1825522012-04-18 22:13:04 Válasz a #182551. hsz-ra
azért ne kapkodj el semmit,várd meg hogyan vélekednek mások is,mint irtam mi viziemlösök vagyunk, föleg a föidényben a nagy melegben nem vagyunk hajlandoak napokat áldozni utazásra a fürdözés terhére, egyszerüen abban tiszta kellemes vizben ahol a lábaimnál kicsi halak uszkálnak és reggelente delfinek ébresztenek igenis mindennap meg kell mártoznunk orákat, éjszaka nem fürdünk mert akkor jönnek fel a meduzák,nem szivesen gabalyodnánk beléjük, de nappal szivesen nézegetjük azt a pár darabot
Ugy is véglegesként én döntöm el hova De akkor is igazat adok sok egyszerre beválalni az összes fakultatívot. Olvasok vissza. Pinga tavaly feltettél Nei Poriról térképet. Meg lehet rajta jelölni Dora merre található?
Sziasztok,
MI sem kapkodtuk el a kirándulásokat minden évben 2 program és a következő évben olyan ahol még nem jártunk. Bár idén is megyünk a Meteorákhoz, mert azt nem lehet megunni, imádom a kilátást a nyugodtságát és csodálom az emberi erőt amely fel építette a kolostorokat.
Unic, mi is voltunk már a Dora-ba, jó hely, kedves segítőkész a tulaj, hegyre néznek az apartamnok vagy az utcára. Jól felszerelet. Sokan írtak szúnyogról, de mi egyik évben sem szenvedtünk tőlük, nem csipkedtek meg. Jó volt, hogy az augusztusi meleg ellenére is kellemes hűs volt a szoba, légkondi nélkül is. Nyugodt helyen van nem a központban. A mi akkori idegenvezetőnk nem volt a helyzet magaslatán, de a szlovák idegenvezető toppon volt kedves, segítőkész.
Nem fogod megbánni a válsztásodat az tuti.
Ettika köszi az infot. Felvidéki magyarként ha nem lesz jó a magyar akkor a szlovákkal is eldiskurálok Az első oldalakon Bogo Bea volt annak idején az Appolontol. Az írásaibol szimpatikusnak és rátermetnek tűnik.HA esetleg az idén is ő lesz szerintem nem lesz probléma. A Villa Niovit néztem ki Tudod elmegy a kis naív az utazási irodába és azt gondolja április 17-én egy agusztus legeleji időpontra rá várnak. Az iroda ahol kötöttem " mondjak 3 verziot időpontbol" "julius 31 de elég egy is ugy is rám várnak" na azért lediktáltam a 3 időpontot. 1 hely van.Dora vagy Kalliope. Nem is gondolkodtam mert ekkor már a forumon elolvastam 100-150 oldalt és a Kalliopenál sok volt a panasz a Doránál viszont nem. Amugy ugy vagyok vele így utolag teljesen mindegy csak ott legyek. Reggeltől estig ugy is vagy a tenger vagy a környéket járom. A lefekvés meg teljesen mindegy.
Pinga nem gond. Ettika zömébe leírta amit tudni akarok a tájékozodással meg sose volt bajom. Bármilyen idegen helyen eligazodok.
Most megint felteszek pár hülye és alap kérdést.....Ha több napra kölcsönzök motrot az világos a kölcsönzés lejártakor kell vissza vinni. Nem lopják el az éjszaka az apartman elől ameddig alszok? Korfun 1998-ba voltam. Akkor leálltak és ott hagyták. Az ablakok letekerve a kocsikon. Nagyot néztünk. De az sziget.A közbiztonság 100% volt mert kivinni is nehéz. Kiváncsi vagyok Nei Poival mi a helyzet?
#1825722012-04-19 16:50:30 Válasz a #182569. hsz-ra
van riasztoval felszerelt kismoci, de mindegyiken van kormányzár, mi az ablak alá leállitottuk és ott éjszakázott, a kutyát nem érdekelte, mi is nyugodtan aludtunk, a görögök nem lopják el, ha külföldi akarja elvinni, az országbol nem tudja kivinni mert hamarabb lesz a határon a telefon
Egyben valóban biztosak lehettek,a görög nem visz el semmit. Bármit elöl hagyhatsz. A zöldségesek még éjszakára sem pakolnak be, csak lehálózzák az árut. Siestakor is kint van az áru. Én egy aranyláncot hagytam órákra egy visszapillantótükrön. Senki nem vette el, csak az, akinek oda volt téve...
#1826042012-04-20 07:29:03 Válasz a #182599. hsz-ra
ha nagyon visszalapozol akkor fogysz találni képet az árakrol,vagy lehet hogy Sancho képei között is van, ugy 20 euro körül emlékszem, de ha 2 hétre kiveszem akkor lemegy 15 re vagy még lejjebb, már 2 éve kocsival megyünk és nem béreltünk motort, az árak nem igazán változtak, inkább a forint gyengült ami miatt nekünk drágábbnak tünik