Esetleg próbáld meg egy másik topikban: Autóval Görögországba!
Ott előbb fogsz találni útitársakat!
Sajnos Én is egyetértek az előtted szóló két úriemberrel. A konvoj mindig időrabló! De kinek-kinek ízlése szerint. Ha Te úgy érzed magad biztonságban, hát csak csatlakozz másokhoz! Biztosan van más is, aki így gondolkodik! Jó utat Nektek!
Mediterraneo | #181512 | 2012-03-29 10:42:00 | Válasz a #181510. hsz-ra
két éve mi is 3 autoval mentünk, én voltam a vége, sokszor már 170 el kellett mennem hogy utolérjem öket, elég egy kis forgalmi akadály máris nagyon le lehet maradni, ellenben két autoval érdemes menni mert tényleg lehet segiteni egymásnak ha kell, tavaly egyedül mentünk egy autoval , bizony izgalmas volt föleg az odafelé ut ,csakis azért hogy tutira leérjünk és tudjunk lubickolni, vissza akár vonattal is hazajöttünk volna az már nem érdekelt,belöktem volna ott az árokba a tragacsot
Jamasz merre jársz valami új infó? mi a helyzet Nei Poriban?
2009-ben nővéremék vonattal jöttek haza Nei Poriból ( MÁV-nál dolgoznak) mi tovább maradtunk 1 nappal és mégis előbb haza értünk mint ők, Bukarestben valahogy nem kapcsolták a kocsijukat a Budapestre tartó szerelvényhez.
Mi kényelmesen a Suzukival legurultunk és vissza, bár sokan meglepődtek, hogy te jó ég suzukival? hát igen és volt még pár Poriban magyar rendszámmal.
az egyik kocsink nekünk is suzuki volt, egy renault meg egy toyota rav 4, egyikkel sem volt gond egész uton, a sebességeket betartottuk, kényelmesen leutaztunk
Remélem útitársat is találtok! Na és persze Nei-Pori!!!!!
Egyet igérjetek meg, ha már Nei-Porin jártok, ne hagyjátok ki Platamonast se! Szerintem a világ legszebb helye, és csak 2-3 kilóméter!
Jó utazást!
Helló!
Július 30-án indulunk Anett tourssal Nei Poriba ,szállásunk a Villa MARA.
Megköszönném ha valaki tudná ezt a szállást jellemezni!
Előre is köszi