#1789362012-01-29 19:33:22 Válasz a #178895. hsz-ra
Ezt imádom én is! Anna Vissi egyébként is jó számokat énekel! Már nagyon hangolódsz az utazásra, úgy látom! Irigyellek!
Bár nem panaszkodom, mert már mi is befizettünk egy olasz útra június elején, de azért abban reménykedem, hogy ősszel legalább egy hét Görögország is belefér!? Ha máshová nem, legalább Makrygialosra sikerül eljutnunk!? Nagyon bízom benne, mert egy egész év görög ízek, illatok nélkül.....hát az borzasztó!!!
Sajnos, a telünk olyan, hogy nem tudjuk igazán élvezni... így ezek a "görög" álmodozások igen is jól esnek
Na még ezt a 140 napot kibirom ))) ........ tán....
#1802312012-02-28 20:59:25 Válasz a #180166. hsz-ra
Úgy látszik senki! Én szivesen mennék, mint mindig, de vágyunk mást is felfedezni. Azért még sokszor szeretnék majd itt nyaralni! Mégha idén nem is jutunk el ide!!! Neked már nem olyan sok van hátra!!
Újra én Anikó, nem más...
egy kérdésem lenne a parkolással. Egy pár komentből a szerb forúmon emlegetnek napi parkolási díjat a Dias porkolóján, ami 7 euró/nap. Tud valaki valamit erről részletesebben?
köszi
#1820482012-04-10 22:34:29 Válasz a #182018. hsz-ra
Szia Árpi, szerintem ha a Hotel Dias melletti parkolóba állsz be, az lehet fizetős.
Mi általában a szállás előtt csak az utcán szoktunk megállni, ott jópár autó elfér a kerítés mellett és az ingyenes. Valószínű ismerőseid a rendes parkolóról beszéltek!
Félni nem kell, soha nem volt még gond a parkolással és az autóval sem.
Ősszel lehet, hogy mi is megyünk Makryba, de busszal. Még bármi lehet, nem adom fel!
Nagyon szép Jox, remélem most már valaki dönt Makri mellett...
Tényleg nem rossz, bár az étterme drága, s más apróságok is vannak. Én tranzitszállásnak közvetlenül foglaltam (egy éjszakára reggelivel) annak idején nála a szobát, s alkudtam is. Megérkezéskor a kocsiban felejtettem a levelezésünk másolatát. Mondom a recepciós hölgynek, hogy foglalásom van; megnézte, ok. rendben. Fizetnék most, ha lehet. Ok. mondja, 60 €. Tudtam, hogy ez nem létezik, de nem emlékeztem pontosan, mennyiben állapodtunk meg (hiszen ez egy nagy körutazás első állomása volt, az én fejem meg tele volt ennél fontosabb dolgokkal), ezért kértem, hívja a főnököt. Jött, mondom neki, hogy ez nem lehet, mondja ok. akkor 45 €. Rendben, kifizettem. Megyek a kocsihoz, előveszem a visszaigazolást, s becuccoláskor szó nélkül mutatom neki (40 € volt benne), szintén szó nélkül visszaadott 5 €-t és vigyorgott...