1998 nyarán Korfun nyaraltunk, a Paleokastritsa nevű városkában. Egyik este egy olyan étterembe mentünk vacsorázni, ahol élő görög zene volt. A táncos fiú felkért táncolni, és az asztal tetején táncoltunk. Felejthetetlen élmény számomra. Sajnos nem lett megörökítve, mert se fényképezőt, sem kamerát nem vittünk akkor este magunkkal, amit azóta is nagyon sajnálok. De tanultam az esetből, és azóta mindig van nálam legalább egy fényképező.
Hát bizony ez nagy hiba volt! Mi egyik évben a fényképezőgép akkumulátoraival szenvendtünk. Állandóan lemerült és mindig a lejegjobb pillanatok megörökitésekor. Nos ebből tanulva, nem indulunk el itthonról jó, megbizható akkumulátor nélkül. Mindig van tartalék a zsebünkben, ami fullig fel van törltve.
Gyula, sajnálom, hogy személyesen nem ismerkedtünk meg, pedig karnyújtásnyira volt tőlünk a lehetőség. Ugyan azon a napon utaztunk Nei Poriba, csak Te az Apollon Travellel, mi pedig a Kalandozás Travellel. Szerintem láttalak is Szegeden a virágpiacnál. Az Apollónos busz végénél egymagadban támasztottad a korlátot. Csak én olyan bátor ember voltam, aki nem mertelek megszólitani. Pedig figyeltem a fórumos társakat, igy AniFeriéket is.
Igen én voltam, jellegzetes kopasz fej, ősz rövid szakáll. Igen sajnos ott még bátortalanok voltunk. Nei Pori- ban "AniFeri" vette a bátorságot és hölgy létére Ő szólított meg pedig egymás mellet volt a szobánk. Mentségemül szolgáljon, hogy egyedül voltam és nem akartam tolakodni nehogy azt gondolják rólam ez az öreg mit ismerkedik. Ígérem jövőre mindenkit leszólítok ha fórumos ha nem! Vehettél volna egy kis bátorságot legalább te, hölgy létedre, ha én már olyan málé szájú voltam.
Hurrá Nei Pori!!!
AniFeri! Köszönöm! A Ti videótok is nagyon jó. Ez sokkal személyesebb, mert ezeket mi valamennyien láttuk. Ezeken a helyeken jártunk és most ismét átéljük, ahogy nézzük a képeket. Nagyon jó érzés! Köszönjük Nektek is!
ha igy megy az euro felfelé akkor nem hogy görög nyaralás, még nyár se lesz nekünk
Ezerszer elmondtam már nem kell feladni......csak pozitívan gondolkodni, természetesen ha azt sulykolod NEM akkor az fog bejönni, hányszor kell ezt még ide leírnom. Ha tudnád az én helyzetemet?? De nem csüggedek, nem adom fel...érthető voltam!!!
#1768862011-11-01 15:27:06 Válasz a #176884. hsz-ra
a jelenlegi helyzetben arra van lehetöségünk hogy augusztus végén egy lastminute buszos uttal menjünk, az autot már el is felejtjük,de az euronak is van egy határa amiért már nem tudjuk megvenni,mert nagyon nem éri már meg,szoval jövö nyárig vagy lesz valami hatalmas pozitiv változás,vagy bicajjal megyünk soroksárra nyaralni