#1767112011-10-25 08:19:22 Válasz a #176700. hsz-ra
SZIASZTOK ITT VAGYOK. kEDD VAN, VAGY TÉVEDTEM? UJ VAgyok és hiányoztam. Köszi. Üd: az új Nei-Porisnak is. Mivel valószínüleg Platamonról beszélt, eleve belopta magát a szivembe. Bocs, most jut eszembe- na szasz po:- Sanchot sem láttam az elmult 2 oldalon. Mindenki csak annyi úzót nyeljen, hogy ide azért visszataláljon. A fogfájás sem kifogás. Reggel 1-2 órát itt ülök, de sajna senki nincs ilyenkor vonalban. Jaszasz.
#1767272011-10-25 19:54:52 Válasz a #176706. hsz-ra
szervusztok!
El vagyok havazva, és csomagolok ezerrel, hogy másik nagy szerelmemnek is eleget tegyek.... Vár Skócia 9 éve voltam utoljára, és persze keblemre ölelhetem leányomat. Már csak 2 nap mindamellett naponta olvaslak benneteket. Ritkán szólok, úgy vagyok vele mint jamasz....
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok Nagyon jól esik. Nem tűntem el, csak sokat dolgozom, és nem mindig jutok ide. Olvasgatom a fórumot, de nem mindig tudom mit is írjak. A vége úgy is az lenne, hogy jaj de jó lenne megint Göröghonban és már mennyire hiányzik a nyár Gondolom senkinek nincs szüksége rá, hogy a monitorján follyanak a könnyeim
Mindenesetre ha bármi olyan van, amihek hozzá tudok szólni, akkor nem fogtok megúszni Tervezem a jövő évi nyaralást és már nagyon várom a nyarat. Na tessék, hát nem megmondtam?
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok Nagyon jól esik. Nem tűntem el, csak sokat dolgozom, és nem mindig jutok ide. Olvasgatom a fórumot, de nem mindig tudom mit is írjak. A vége úgy is az lenne, hogy jaj de jó lenne megint Göröghonban és már mennyire hiányzik a nyár Gondolom senkinek nincs szüksége rá, hogy a monitorján follyanak a könnyeim
Mindenesetre ha bármi olyan van, amihek hozzá tudok szólni, akkor nem fogtok megúszni Tervezem a jövő évi nyaralást és már nagyon várom a nyarat. Na tessék, hát nem megmondtam?
Na tessék, a nyáron meg, meg voltál ijedve nem lesz munkád, most meg panaszkodsz, hogy sok a meló a fene se érti ezt.
Mert hurrá Nei Pori mert ezt nem lehet megunni...
#1767312011-10-25 20:29:21 Válasz a #176727. hsz-ra
helló "vscotina"
Azért ne legyél hőtlen Nei Pori-hoz!!!!!! És persze hozzánk se, már mint a fórumhoz. Jó utat és kellemes szórakozást Skóciában....na most már értem miért vagy "skót" velünk szemben...
#1767322011-10-25 20:54:41 Válasz a #176731. hsz-ra
szervusztok!
Ez a skót szerelem 14 éve kezdődött, de nem hasonlítható Görögországhoz. Az idén nyáron választanom kellett volna, hogy Skócia, vagy Görögország. hazardíroztam és azt mondtam, hogy a feltétlen szabadságot, napfényt, tengert, és minden mást nem pótolja Skócia, és ezért van az, hogy most megyek csak.... Mert semmiképp sem akartam kihagyni a "görög nyarat". Nem hasonlítható össze a két ország. Szép Skócia, de nagyon hideg, sosem fogom magam annyira otthon érezni mint Görögországban. Pedig a lányom most már kinn él, de ..... ugye értitek miről beszélek.Meg hát ugye kis falum mindig fog várni, mintha hazamennék SKOTINA Még kimondani is gyönyörűség A Mithost azért viszem a vejemnek, hogy érezze, milyen szuper dolgokból marad ki
Ja, igen Görögországba 2006-ban jutottam el először, és azóta minden évben, míg Skócia csak egyszer volt 9 évvel ezelőtt. Azt hiszem ez is mond valamit.
Azért én is itt vagyok és rendszeresen olvasom a fórumot, amiért nem írok! Nagyon szeretlek Titeket és Nei Porit és hogy megszerettem az Nektek is köszönhető! Tervezzük már mi is a következő nyarat és egy biztos az úticél ismét Platamonas és Nei Pori lesz!!