#1753242011-09-09 15:12:33 Válasz a #175280. hsz-ra
Szia Andi!
Nagyon jó már Nektek!
De nekem is nemsokára nagyon jó lesz!
Jó meleg van akkor, remélem ilyen is marad az időjárás, napozni szeretnék ezerrel, na meg a hullámok hátán lovagolni...
Puszi!
sziasztok! Messinia bocsánat hogy csak most de ma volt a rutin vizsgám és ezerrel tanulnom kellett. a biztosítást megkérdeztem, azt mondták hogy előfordulhat hogy egy orvos x biztosítóhoz ragaszkodik. De ha baj van a telefonszámot kell felhívni ami az utasbiztosításhoz kapcsolódik és ott mindent elmondanak.
De jó már Andiéknak olvastam a beszámolóját. A KV főző jó infó volt feltétlen bepakolom
Kedves Ági!
Lenne néhány kérdésem, légy szíves segíts. Mi Ibusszal megyünk Toloba a Grand Toursal 16án. Ebben az esetben is várni fog minket valaki amikor a busz oda ér? És majd ott eliránít hogy hol a Thetis apartam stb. Illetve hogy fakultativ programok ott derülnek ki és mindent ott kell foglalni? Vagy akár Veletekis mehetünk? ilyesmik ?
köszönöm válaszod
#1753442011-09-09 18:52:11 Válasz a #175342. hsz-ra
Szia!
Semmi baj, én is dolgozom ezerre, még egy hétig.
Mivel egy helyen és egy időben leszünk, akkor veletek is áll egy koktélozás, már Andival meg Kittyvel is meg van beszélve!
A Hellaszosok Toloban fognak koktélozgatni.
Ti családdal mentek?
Kávéfőzőt feltétlen vigyetek perszer én esetleg saját bögrét kávénak, cukrot pl. Én kis fertőtlenitő kendőcskéket is szoktam berakni (vagy vmi fújós fertőtlenitőt), amivel a wc-t, fürdőt át lehet törölni, ha nem tetszene.
Nézegetem az időjárást, egész jó időt mond, bár 20-ára csak 23 fokot irt..reméljük napozhatunk.
#1753452011-09-09 18:53:45 Válasz a #175342. hsz-ra
Ja, én tuti nem az Atlaszos biztositást kötöm meg, akárhogyan is csak azt fogadják el (bár ez olyan fura:)), messze az a legdrágább, és nem nyújt többet semmivel sem az árához képest.
Szia Ági! Szeretném megkérdezni, hogy az Athéni fak. kirándulás mely napokon van? Csak Hydrára menő hajó idén nincs?
Köszi a választ előre is.
Szia. Csak Hydrara meno hajo nincs egyaltalan iden. Az atheni kirandulas ideje is valtozik minden heten mar igy utoszezonban, mert nekunk is tobb mindenhez kell alkalmazkodnunk a program kialakitasakor. Erkezeskor mindenkinek adunk egy papirt amin az adott heti kirandulasok is rajta lesznek. Agi
Szia!
Semmi baj, én is dolgozom ezerre, még egy hétig.
Mivel egy helyen és egy időben leszünk, akkor veletek is áll egy koktélozás, már Andival meg Kittyvel is meg van beszélve!
A Hellaszosok Toloban fognak koktélozgatni.
Ti családdal mentek?
Kávéfőzőt feltétlen vigyetek perszer én esetleg saját bögrét kávénak, cukrot pl. Én kis fertőtlenitő kendőcskéket is szoktam berakni (vagy vmi fújós fertőtlenitőt), amivel a wc-t, fürdőt át lehet törölni, ha nem tetszene.
Nézegetem az időjárást, egész jó időt mond, bár 20-ára csak 23 fokot irt..reméljük napozhatunk.
Már törlő kendőt vettem a buszra, fertőtlenítőt még nem. Már lassan összeáll hogy mit vigyünk csüt. már szabizok, bepakolom a két bőröndöt mert tudod nálunk is én pakolok. Nagyon pakolnám már Párommal megyünk ketten Ti is ketten ugye? Andreasnál néztem vagy már nem tudom kinél hogy a motorcsónak bérlése 10 Euro egy órára, és annyi kis sziget van...esetleg összehozhatunk együtt egy ilyet is. persze minden megbeszélés kérdése de majd ott ha gondoljátok és van kedvetek:) a koktélozásban benne vagyok
a biztit majd még megkötöm kedden hogy rendben legyen
Kedves Ági!
Lenne néhány kérdésem, légy szíves segíts. Mi Ibusszal megyünk Toloba a Grand Toursal 16án. Ebben az esetben is várni fog minket valaki amikor a busz oda ér? És majd ott eliránít hogy hol a Thetis apartam stb. Illetve hogy fakultativ programok ott derülnek ki és mindent ott kell foglalni? Vagy akár Veletekis mehetünk? ilyesmik ?
köszönöm válaszod
Szia.Termeszetesen varni fogunk titeket a mikor a busz ide er, es mindenkinek meg fogjuk mutatni az utat az apartmanjahoz. Erkezeskor fogunk adni egy listat a fakultativ kirandulasokrol, es szombaton vagy vasarnap egy tajekoztatot is fogunk tartani, ahol mindent el fogunk mondani. Termeszetesen az utazasi irodaba is barmikor johettek nyitvatartasi idoben, ha barmi kerdesetek, keresetek van. Udv. Agi
#1753502011-09-09 19:43:33 Válasz a #175348. hsz-ra
Okés.
Mi is kettecskén megyünk. A párom külföldön dolgozik, sajna keveset van itthon velem, igy igazi romantikus toloi nyaralást tervezünk.
Hú de régen utaztam már busszal, azért az jóval több lesz nektek, mint nekünk az autó. De emlékszem én anno a buszozást is nagyon élveztem.
Lehet a hatánál valahol utolérünk titeket, majd integetek.
Személyivel vagy útlevéllel mentek? (aggódom még kicsit a személyis utazás miatt- nekünk csak az van- mivel mindenki azt irta, hogy mát tökéletesen lehet vele átmenni a határokon, mindenütt elfogadják)
#1753532011-09-09 20:14:24 Válasz a #175347. hsz-ra
Köszönöm a választ, bár nem lettem okosabb. Csak azért érdekelt volna az athéni kirándulás, mert a csütörtök esti Barbaressás bulin mindenképpen ott szeretnénk lenni.
A vasárnap induló Hydrás hajóút pedig, -mint a fiamtól megtudtam- egy órával rövidebb, így nem azon a napon mennénk. Alaposan össze kell hangolni a programokat.
Mi az Apollon buszával megyünk, kedden du. érünk oda és a Barbaressában leszünk. Tudjuk hol van, többször voltunk ott.
Estefelé elsétálunk az irodába hozzátok! Üdv. addig is!
Okés.
Mi is kettecskén megyünk. A párom külföldön dolgozik, sajna keveset van itthon velem, igy igazi romantikus toloi nyaralást tervezünk.
Hú de régen utaztam már busszal, azért az jóval több lesz nektek, mint nekünk az autó. De emlékszem én anno a buszozást is nagyon élveztem.
Lehet a hatánál valahol utolérünk titeket, majd integetek.
Személyivel vagy útlevéllel mentek? (aggódom még kicsit a személyis utazás miatt- nekünk csak az van- mivel mindenki azt irta, hogy mát tökéletesen lehet vele átmenni a határokon, mindenütt elfogadják)
Akkor Nektek külön öröm lesz ez a nyaralás, ha sokat vagytok távol. A héten beugrottam az utazási irodába és én is rákérdeztem, mert nem az volt a tájékoztatóban. Azt mondta ne aggódjak, rendben lesz a szig is
én már kétszer voltam busszal, jól tudok aludni olvasni, rejtvényezni na meg persze fényképezni,párom biztosan aludni fog Ti luxban lesztek vagy lent? mert ugye Ti is a Thetisbe?
#1753592011-09-09 21:06:26 Válasz a #175355. hsz-ra
Igen, mi is Thetis,csak nem a lux részében leszünk csak a sima apartmanban.
Nektek is ott derül majd ki hogy melyik lesz a szobátok? (ez nekem olyan fura, -nem mintha nem lenne mindegy - mert más nyaralások alkalmával már rajta volt a voucher-en a szobaszám emelet stb.)
Hát nekünk azért az autó sem lesz semmi, eddig 1400 km volt a leghosszabb amit mentünk, ez azért kicsit több, de legfeljebb a görög határnál megállunk vagy 2 óra hosszára pihizni.
Honnan indultok? Mi Borsod megyéből. (még az országot is át kell szelnünk, még az is vagy 400 km:))
Ha nem ragaszkodsz valami miatt, hogy aznap menj, amikor az iroda kínálja, akkor több napon választhatsz pl. a hajóútból. De az athéni buszoknak is érdemes utánanézni.
#1753982011-09-10 22:05:18 Válasz a #175361. hsz-ra
Én az athéni kiránduláshoz sem ragaszkodom, mivel már kétszer jártam ott, csak a bnőm miatt van betervezve, mivel ő még Görögo-ban sem járt soha, nemhogy Athénban!
Hydrát pedig a világért ki nem hagynám, imádom!