#1751502011-09-07 17:04:21 Válasz a #175146. hsz-ra
Messinia
A határon a legszélső bal sáv a nem uniós, a mellette lévő az uniós, és elvileg egy darabon ez a két sáv egy betonszigettel van elválasztva hosszú .métereken keresztül...Ha sokan vannak a határon akkor nem kell beállnod a két sáv közül egyikbe sem, hanem mellette jobbra szépen előre mész, intesz a határőrnek és az esetek 99.999%ában várakozás nélkül átmehetsz... Ennyi nem több.
#1751512011-09-07 17:12:34 Válasz a #175150. hsz-ra
Gégé amikor összel szoktál menni van még valaki az utakon? mikor mi mentünk most, szinte egyedül voltunk végig, már félelmetes az egyedüllét a szerb nagy semmiben és a maci hegyek között, visszafelé már voltak törökök de szerintem a héten ez a folyam is lezajlik
Köszi! Lenne még egy kérdésem, a Tembi-völgyben hol vannak a források, ki van táblázva rendesen?
van ott egyáltalán forrás? egy folyo megy rajta keresztül ami utána belemegy a tengerbe, van ott egyébként nagy ingyenes parkolo, aluljáron át lehet menni a folyohoz, közben árusok is szoktak ott lenni, ha szerencsés vagy akkor még frissen sült saslik is lesz, aztán még egy hidon keresztül át a folyon, ott a hegyekben van valami érdekesség de azt mi nem néztük meg
És miért nem? Ott van a termékenység forrása a TEMPI völgyben. Át kell menni a függő hídon és utána jobbra fordulni és meg látod a bejáratát a forrásnak.
#1751572011-09-07 17:47:37 Válasz a #175151. hsz-ra
Ősszel már elég kihaltak az utak, egy határon sem álltunk egy percnél többet. Jól lehetett haladni, meg rendőröket sem láttunk. Igoumenitsába a kikötőbe meg érdemes hamar oda érni, mert olyankor már ritkán mennek a kompok, és nagy az esély rá hogy lekésed. Húsvétkor sem szokott nagy forgalom lenni akkor elég gyér a forgalom. Viszont olyankor meg Korfura megy át a sok görög ünnepelni aztán a kompozás nem egyszerű dolog. Volt úgy hogy a harmadik kompra fértünk csak fel..
#1751592011-09-07 17:51:44 Válasz a #175157. hsz-ra
egyébként van olyan érzésem hogy hazafelé belgrádtol mintha másképp jöttünk volna, odafelé nagyon hosszu szakszon még terelés volt sok sok 40 es táblával, visszafelé meg majdnem a határig egy teljesen uj aszfalton és autopályán,szinte még auto nyomok se voltak rajta
#1751632011-09-07 18:08:27 Válasz a #175161. hsz-ra
Összesen négyen voltunk két autóval. Á nem volt pocsékolás. A Lipcsei nyugatnémet uncsitesóm a kabrióval akart jönni. Aztán kint egész végig fel volt volt húzva a tető, mert olyan meleg volt hogy csak klímázva bírta ki a vezetést
Pinga, Gégé, nagyon köszi! Már kezdem érteni.
Szóval arról van itt szó, hogy pofátlanul ki kell használni az uniós előnyünket. A fene se ácsorog ott, ha egyszer át lehet menni tényleg.
Köszi a tippet, a párom tuti ki fogja használni. (nálunk ő vezet)
#1751702011-09-07 18:35:53 Válasz a #175154. hsz-ra
Így van van ott forrás,és még csak keresni sem kell,adja magát a dolog.Ott van pl.az Aphrodite-forrás is,amiben(állítólag)ha megmosod az arcod,szép és fiatal maradsz Nos én már jó néhányszor megmostam benne ill.le lehet menni egy szűk kis barlangban is,de azt sajnos nem tudom,milyen forrás Mindenesetre gyönyörű hely,újra+újra el tudok tőle ájulni,én imádom,és akárhányszor is járok ott,mindig elvarázsol és az újdonság erejével hat rám Ne hagyja ki senki!!!!!!!!!!