Sziasztok!Látom sokan a biztosítást számolgatjátok. Bevallom én nem nagyon néztem körül, a Groupama Garanciánál dolgozom, nálunk 10 napra (minden kedvezmény nélkül) 10600ftra jött ki két főre. A szolgáltatások is teljesek, de nem hasonlítottam össze senkiével. Csak egy ajánlat volt. Én szeretem magunknál megkötni mert akkor tudom ha baj és haza jövök hol folytassam de eddig még sosem kellett üdv
#1748082011-09-01 21:36:52 Válasz a #174725. hsz-ra
Szia Messinia!
de jó úgy látom jól összejött a társaság mi Tatabányáról megyünk, felmegyünk Pestre nem kértem transzfert. Ibusszal megyünk Grand Tourssal. Ti? Mennyien jöttök? És honnan? Már voltam busszal, de az utas társakat nem lehet megválogatni Rudiandiék holnap mennek Ők is Thetisbe ha tudja megírja mi van, mi nincs Andreas mondta nincs mikro, még azért a KV főző érdekelne
Szia Wiskybol!
Akkor mi egyszerre megyünk!
Mi is 16-án indulunk, és a Thetisben leszünk, bár nem a lux részében, csak a simában.
Honnan indultok és mikor?
Ez csak egy próba tegnap regisztráltam. mi Pestről 16-án reggel 6:45kor indulunk, lemaradt
Végre, végre eljött a mi napunk!
Soma61, Messinia, Erici, köszi a jókívánságokat, és a többieknek is a sok infót, fotót, miegymást!
Andiék, szerintem már úton vannak, hamarosan mi is megyünk, és
Soma61, Messinia, Whiskybol- tartsatok ki, már nem sokat kell várnotok
Minden jót, mindenkinek, majd jelentkezem, ha vége van a nyaralásnak.
Remélem, lassan megy majd az idő, és kiélvezzük minden percét
#1748392011-09-02 16:45:29 Válasz a #174808. hsz-ra
Szia Wiskybol!
Ja, akkor ti busszal mentek...mi autóval indulunk péntek este valamikor, szervizben lesz a kocsi előtte, remélem pénteken estére elkészül. (nem tudjuk másképp megoldani, a párom indulás előtt 2 nappal jön haza külföldről)
De akkor Veletek is találkozunk majd ott, mint Rudiandiékkal!
Groupamat én is néztem, mondjuk nekem olcsóbbra jött ki...azok a kedvezmények amik a honlapon le vannak irva azok élnek rendesen?
(neten kötöttért, vagy Otps-kártyával rendelkezőknek, ATM-ben kötöttre stb..)
Kicsit off ez ide, a biztositásokhoz kéne, de ha már leírtam...bocs az offért.
Autóval mennyi a legrövidebb idő ami alatt ki lehet érni vajon? Remélem szeptemberben már a határokon sincs olyan tumultus.
#1748412011-09-02 16:49:43 Válasz a #174808. hsz-ra
Ja és mi is Ibusszal megyünk - illetve csak a szállás, autó ugye saját- reméljük meggyógyul addigra szegényke. Kettecsén megyünk a párommal.
Pedig úgy emlékeztem, hogy van mikro, mindegy kibirjuk nélküle. Nem sokat szoktunk a szobában tartózkodni.
Mindjárt visszakeresem a linket az apartmanos képekről.
#1748462011-09-02 18:16:44 Válasz a #174839. hsz-ra
Szia! Igen rendben van az online utasunk. Nekem azért jött ki ennyire mert nincs OTPs kedvezményem, ATM stb. Meg én bent megcsinálom :)Sajna még dolgozom végig, de már nagyon pakolnám a bőröndöt
#1748482011-09-02 19:04:33 Válasz a #174846. hsz-ra
Elhiszem, én is...már gondolkodtam is rajta, mert nekem valójában bonyolult lesz az elindulás - máshol dolgozom mint ahol lakom, haza kell érnem, stb..előre ki lesz készitve minden az tuti, hogy csak be kelljen dobálni.
A Groupamásat akkor lehet megkérdezem, engem érintene a kedvezmény, mert van otp-s kártyám/számlám stb..
Toloban hiába csak az Atlaszosat fogadják el, az iszonyú drága, olyat nem kötök.
Konyhába való dolgokat mit visztek? Mármint használati eszközöket, mert gondolom nincs minden.
Elhiszem, én is...már gondolkodtam is rajta, mert nekem valójában bonyolult lesz az elindulás - máshol dolgozom mint ahol lakom, haza kell érnem, stb..előre ki lesz készitve minden az tuti, hogy csak be kelljen dobálni.
A Groupamásat akkor lehet megkérdezem, engem érintene a kedvezmény, mert van otp-s kártyám/számlám stb..
Toloban hiába csak az Atlaszosat fogadják el, az iszonyú drága, olyat nem kötök.
Konyhába való dolgokat mit visztek? Mármint használati eszközöket, mert gondolom nincs minden.
Valahol itt olvastam én is hogy csak az Atlaszosat, de én ezzel nem értek egyet, ilyen nincs. Azt kell megnézni hogy ki a szerződött partner. De ennek majd még utána nézek mire megyünk. De tudom úgy sem kell használni majd
Én feltétlen viszek némi evőeszközt, bicskát papírtörlő, mosogatószer, dugóhúzó, sörnyitős az öngyújtónk :)KVfőzőt feltétlen,mert tavaly úgy jártunk hogy nem volt csak az a filteres az apartmanba, Zadarban voltunk. Én meg a rendes KV-t szeretem. Ti mit hoztok?
Ti kocsival jöttök, az azért más. Már azt néztem a táskám mennyit fog nyomni. Akkor jó ha van aki összepakoljon Neked. Én még a páromét is pakolhatom
#1748512011-09-02 19:46:10 Válasz a #174849. hsz-ra
Hát ő sem fog nekem pakolni..az kizárt,már közölte.
Haza kell jönnöm a munkehelyemről - (kb 2 óra utazás) összepakolni és úgy indulni, szóval én fogok pakolni. Aztán még indulás után bevásárlás. Sűrű lesz a program.
Én is ilyeneket terveztem vinni, a kis kotyogós kávéfőző mindig kell hogy jöjjön, én mondjuk csak ilyen kutyulósat iszom - de majd ott frappézom,a párom nagy kávés.
(mi is Horvátországban voltunk tavaly:))
De hűtő gondolom van normális.
Igen, valóban ezért szeretünk kocsival menni, még ha fárasztóbb is (nekünk kell ugye vezetni, illetve csak a páromnak, nekem sajna nincsen jogsim...), de nem mindegy, hogy elvihetem a fél házat, mert az autó elvisz mindent. Napernyőtő kezdve a ventillátorig mindent szoktunk vinni.
Szólj azért ha a biztosítással kapcsolatban jutottál valamire, kiváncsi vagyok én is azokra a partnerekre.
Útlevéllel mentek? (jajj lehet, hogy már irtad:))
#1748622011-09-02 20:51:39 Válasz a #174851. hsz-ra
Mi sziggel megyünk. Tegnap kaptam meg:) bíztam benne hogy megjön. Hát sajna ilyen hosszú utat mi nem tudunk bevállani a kocsinkkal, sajna már nem mai csirke
Feltétlen rákérdezek hétfőn a Főosztályomra hogy tényleg van e ilyen a biztosítással kapcsolatban. Meg hogy tudnak e segíteni arra a környékre ki a szerződött
Idén sót és cukrot is viszünk tavaly ezeket valahogy itthon hagytuk
#1748652011-09-02 21:01:50 Válasz a #174862. hsz-ra
Köszi, ha utána kérdezel, majd elmeséled mire jutottál.
Sót cukrot, ilyeneket mi is viszünk mindig, sőt néha még kis olajat, fűszereket is viszünk, hátha sütünk pl valamit, mondjuk halacskát a nafplioni piacról. )
A mi autónk még fiatal, de épp szerelőre szorul szegény, remélem időben megcsinálják, a párom indulni szeretne már pénteken kora délután.
Remélem márt tényleg nincs gond a személyikkel.
Kicsit kiüresedett a fórum, ezért írok, hátha fellendítem kicsit.
Azt akartam kérdezni, hogy aki egyénileg megy, annak először az Ágihoz kell menni a kinti utazási irodába ugye?(valahol a topic visszaolvasása során mintha ezt olvastam volna. )
Tengeri állatkákkal mennyire lehet gyakori a találkozás? (lehet, hogy már kérdeztem, ilyenkor megpróbálok visszakeresni, több-kevesebb sikerrel:))
Jajj még egy: lehet, off, de mivel Toloról van szó nem irok át a másik topicba. Akik autóval voltak/mennek Toloba nincs valami jó kis útleírás valahol, valakinek ami friss?
Most fognak még csak jönni a kérdések, mindent tudnom kell.
Szép napot mindenkinek!