#1746712011-08-31 18:28:29 Válasz a #174604. hsz-ra
Andi, akkor ez az Axas egész jó áron van, az EUB-ost számoltattam ki az utazási irodás csajjal, és az két főre 10 napra egy tizes körül van.
Na szétnézek én is, a hátha találok olcsóbbat és jobbat.
#1746722011-08-31 18:38:44 Válasz a #174586. hsz-ra
Szia Andreas!
A képek nagyon jók. Látom Thetis hotel legtetején voltatok. Érdeklődhetek? mivel utaztatok? Sziggel? vagy útlevéllel? és milyen társasággal utaztatok? Milyen volt a szállás? Mi is ott foglaltunk a legfelső szinten, 09.16án megyünk ketten a párommal.Köszönöm előre is, üdv
Szia Andreas!
A képek nagyon jók. Látom Thetis hotel legtetején voltatok. Érdeklődhetek? mivel utaztatok? Sziggel? vagy útlevéllel? és milyen társasággal utaztatok? Milyen volt a szállás? Mi is ott foglaltunk a legfelső szinten, 09.16án megyünk ketten a párommal.Köszönöm előre is, üdv
Akkor mi szomszédok leszünk
Mi is ott fogunk lakni 09.03-09.24-ig
Tuti jó lesz, az eddigi infók alapján
#1746812011-08-31 20:04:27 Válasz a #174618. hsz-ra
Sziasztok, az alvó Agamemnont én is lefotóztam. Sajnos a villanypóznák sokszor bezavartak, de tökéletesen lehetett látni. Legjobban én Mykene felől láttam. Elvégre az az igazi hazája, nem igaz?
Csodálatos az a vidék, nem csodálom, hogy annyi monda ered onnan!
Megpróbálok kettő fotót ideilleszteni a próbálkozásokból:
Sziasztok!
A hozzászólásom előtt beszúrt képek is nagyon kifejezőek, főleg a felsőn látszik nagyon jól a "fekvő alak".
Melus16-nak pedig külön köszönet, hogy egy Gyimesi napló idézettel is alátámaszotta a legendát.
Nem tudom mennyire kíséritek figyelemmel a Tolon várható időjárást, de a 10 napos előrejelzést szerint a mostanában utazóknak nem árt napvédő szerekkel erősen felszerelkezni.
Itt is megnézhetitek (bár ez a Nafplionra vonatkozó előrejelzés, de hát olyan közel vannak egymáshoz, hogy mindegy):
http://www.intellicast.com/Local/Weather.aspx?unit=C&location=GRXX0076
#1747032011-09-01 06:59:01 Válasz a #174678. hsz-ra
Szia Rudiandi67, irigyellek, h.holnap már mentek. Ha van még időd a csomagolás közben ...milyen utazási irodával mentek? Ti útlevél vagy szig? engem ez a kérdés zavar a legjobban.Tudtál kideríteni valamit, h.mennyire felszerelt az apartman? akkor néhány hét és mi is ott leszünk jó utat
#1747112011-09-01 08:46:47 Válasz a #174642. hsz-ra
Nem foglal sok helyet a következő tippel.
Ugye buszra kell estére vmi takaró én mindig azt csinálom, hogy a tengerparton vett nagyméretű törülközőt viszem pléd helyett nappal simán az ülésre terítem kényelmesebb is így ülni este meg vagy rajta alszom, vagy ha hideg van simán takaróként használom, így nem foglal semmi helyet
útközben nagyon jó és kint pedig van egy jó nagy strandtörülközőm amit vihetek a tengerpartra.
Ez a Stella előtt különösen jó szolgálatot tesz.
Mondjuk a Stellaban tényleg szoktak adni törülközőket és még cserélik is,
de a fenti szobákban a két ágy között lyuk van én a kicsiket annak betömésére használtam így tökéletes lett és megszűnt a zavaró rés a két ágy között.