Én most jöttem az irodából, kezemben a voucher-el.
Biztosítás megkötve, majd még ki kell nyomtatni
Szerintem is már csak indulni kellene!
Privi megy hamarosan!
Én most jöttem az irodából, kezemben a voucher-el.
Biztosítás megkötve, majd még ki kell nyomtatni
Szerintem is már csak indulni kellene!
Privi megy hamarosan!
Biztosítos csajszi 14 órakor jön a melóhelyemre, hozza a biztosítást.
Még 3 , de olyan hosszúnak tűnik
Gyönyörűek a képeid, a kaják meg különösen jól néznek ki!
Mi szeptember 19-én indulunk, Mindennap megnézem a hozzászólásokat és a frissen feltett képeket. Remélem, mi is ugyanolyan szépnek látjuk Tolót, mint Te. Már alig várom!
Köszönöm!
Biztos neked is nagyon fog tetszeni. Bízom benne, hogy jövő évben ismét látom Tolot. Megéri a hosszú út. A csapatunk, ahogy beérkeztünk a faluba egyszerre ordított fel, ahogy a megjelent a tenger.
Ági nagyon klassz idegenvezető, minden szempontból szuper. Nekem még a csomagot is segített cipelni, amit nem felejtek el neki. /Én cipeltem a súlyosabb motyót, mert az utazás előtt 2 nappal derült ki, hogy a férjemnek komoly gerincproblémája van és próbáltam a nehezebb dolgokat én vinni, a nyelvem lógott, de Ági megmentett./
Egyébként azért van annyi pörköltszerű kép, mert a lányom majdnem minden nap azt evett, nem igazán bírta az ottani kosztot, ezektől a paradicsomos pörköltektől viszont semmi baja nem volt.
Szia erici!
A fényképek tényleg szépek és jók voltak!Nekem a pörkölt szerű ételek elnyerték tetszésemet,mi volt a nevük,ha megtudnád írni, örülnék neki!!Már nagyon mennék én is,és várom a bizsergető érzést!!(ez akkor érint meg, mikor Görögország területére lépek!!)