#1733452011-08-17 10:19:56 Válasz a #173304. hsz-ra
Már jártunk arrafelé egy Sidariban prosperáló helyi iroda szervezésében, sok mindent láttunk, csak legnagyobb sajnálatunkra magát a várost nem.
Szeptemberben megyünk megint Korfura /kis túlzással Görögország függők vagyunk:)))/, Arillas, Hotel Marina célállomással.
Onnan nem szívesen mennék autóval vagy tömegközlekedéssel a városba.
Sikerült kibuliznom, hogy a szállodától transzfer keretében elvisznek, majd visszahoznak meghatározott időben.
Időnk lesz bőven, ezért amit csak lehet, szeretnénk látni, erdőd/ök/, templomok, kikötő, idegenforgalmi nevezetességek, stb.
Sziasztok!
Jó nyaralást mindenkinek aki még most megy!
Nekünk idén is nagyon kellemes volt Korfun nagyon jól éreztük magunkat, kicsit drágább ott az élet azért az érezhető és nem olyan vidámak ebben a gazdasági válságos időszakban, de ez a vendégszeretetünkön mit sem változtatott.
Mi most is Moraitikán voltunk egy nagyon családbarát apartmanban, jövőre is visszamegyünk ha tudunk de jó lenne repülővel, kocsival a törökök miatt elég nehéz az út. Ha megy valaki jövőhéten Korfura annak lenne egy üzletem, ki kéne küldenem egy csomagot ami kb 40kg, szállítmányozási cégekkel elég húzós lenne a súly miatt. Ha valaki elvinné írjon privátban és megbeszéljük a részleteket! Így is jelentős összeggel tudok hozzájárulni a benzinpénzhez
Itthon vagyunk Most értünk ebben a pillanatban haza Korfuról. A reggeli első komppal indultunk álltunk a határokon kb 2.5 órát. Tompánál senki nem volt előttünk, Röszkén 2 óra a várakozás ha arra mentünk volna, de felhívtam útközben a határt és meg sem próbáltunk arra menni.
sziastok gabor!Tok jo olvasni,hogy minden rendben,szerencsesen hazaertetek!!Itt minden rendben,kocsi kesz atmenetileg....Athenbol kellett volna rendelni alkatreszt,sok ido/shajze!/,igybetettek atmenetileg valami hasonlot egy masik kocsibol,hogy haza tudjunk menni...200eurot kellett fizetnunk,megkaptuk a regi alkatreszt,otthon is meg kell rendelniuk,de azt mar a ceg fizeti...Holnap reggel indulunk,remelem hazaerunk,itt a kocsi a parkoloban es mukodik!!!Reggel 11-kor mar itt volt....De oszinten elmondtak mindent,hogy ez atmeneti,es elmagyaraztak hogy kell hasznalni a kuplungot!Nikos ajandekba adott egy napot,tok rendesek voltak!Szoval hajnalban indulunk,nyugodt majd akkor leszek,mikor holnap este megallunk otthon a parkoloban! Puszi Nektek,irunk ha hazaertunk....
#1736002011-08-20 00:16:25 Válasz a #172687. hsz-ra
szia! Nem tudom aktuális-e amit irok,vagy már kiutaztál?!Mi ma érkeztünk haza Sidariból! Szuper volt minden.Mondjuk mi kocsival mentünk,és ott helyben foglaltunk szállást.Bementünk egy helyi utazási irodába,és gyakorlatilag 10 perc múlva volt apartmanunk!Mondhatnám teljesen hibátlan 2 ágyas apartman nagy terasszal,egész jó feltszereltséggel,és nyugis csöndes helyen Sidariban!És ami a lényeg 14. euro/fő/nap!!!!!Ez egy 8 szobás apartman,de nem volt neve!
Persze számla,és mindenféle papirok nélkül.Elöre kellett fizetni a 11 éjszakát,de 2 szer húztak ágyneműt,és konkrétan nem zaklattak semmivel minket.
Szóval ha busszal kimész ott is találsz szállást tutira,és igy olcsóbb sokkal,ha"partizánban"intézed a dolgokat!!!
Sziasztok!Hazaertunk!!!Vegul is a reggel 9 oras komppal indultunk el Lefkimibol,es ma hajnal 1 orakor leptuk at a magyar hatart Roszkenel!!!17 ora kemeny kuplungolas! A kocsival minden rendben volt,ahogy igertek,de nagyon kemeny volt a pedal,es nem is mindig vette be a 4-es fokozatot,ami elozesnel ugye nem olyan jo... Amugy ketszer nagyon komolyan veszelyes helyzetbe kerultunk kedves szerb es osztrak utastarsaink miatt,akik ugy tunik egyenesen a halalba kivannak utazni,de baromira felhaborit,hogy ezt nem ongyilkos modra egy vasuti sinre fekudve teszik egyedul,hanem elni akaro embertarsaikat is magukkal kivanjak rantani...A Macedon-Szerb hataron kb. 40 percet kellett varnunk,Belgradnal utjavitas miatt,majd egy baleset miatt dugoba kerultunk es araszolva haladtunk/ami kifejezetten "jot"tett a kuplungnak,meg a mar fajni kezdo labamnak/,igy mar nem akartunk kerulni Tompa fele,mert ha a Roszkei hatarig eljutunk,mar csak par km-re lakunk,ha barmi van mar hazatoljuk. Szerencsere nem volt veszes,kb.50 perc alatt atjutottunk..A magyarok vacakoltak sokat,minden kocsit "szetszedtek".Tolem is megkerdeztek cigit,alkoholt hoztunk-e.Mondtam nem,erre elkezdett kipakoltatni hajnal 1-kor 17 ora utazas utan...Megkerdezte biztos nincs semmi a kocsiba amit kulfoldrol hoztunk,ottani termek?Erre mint valami kviz-jatekban megvilagosodva,ravagtam a "helyes valaszt":de,egy gorog kuplung!!Fel perc alatt elengedett,nem kellett tovabb kipakolnom...
Ugyhogy 1.12 perckor bealltam itthon a parkoloba..Fujtam egy nagyot....
Es megis,ma reggel fura volt itthon ebredni kozel 3 het utan...Ha most azt irom,hogy maris hianyzik az egesz.../persze nem a kocsira vonatkozo resz/.
Lehet,hogy jovore megkerem Feri bacsit hozza ki a berelt autot a repterre )
Gabor!Hogy van a vesed?
#1736362011-08-20 15:39:17 Válasz a #173635. hsz-ra
Szia... Na végre!!! Azt hittem már nem is akartok hazajönni . A lényeg a lényeg hogy épségben megérkeztetek a többi nem számít.. A vesém köszönöm jól van, kicsit fájdogál kedden megyek is vele a dokihoz . Gabika lett most beteg, végig ő vezette a Zoli kocsiját hazáig, aztán a klíma , meg hogy nem ivott elég folyadékot kicsit kiszáradt , de most délutánra már jobban van ... Igen a szerbek kicsit durván vezetnek én erre azt szoktam mondani SAJZE .