Sziasztok!
Skala Potamiából vagy Panagiából el lehet valahogy jutni a Paradise Beachre autó / robogó nélkül? (Sajnos egyikőnk se vezet... ) Van esetleg valami buszjárat vagy hajó, amivel el lehet jutni oda?
És ez a busz megáll Skala Potamiában/Panagiában is? Vagy előbb be kell menni a fővárosba és ott átszállni egy másik buszra, ami elvisz a Paradise Beach-re? Nézegettem menetrendeket, de ez nem volt egyértelmű számomra...
Az tuti, hogy nem kell bemenni a fővárosba. Egy főút vezet körbe Thassoson, szerintem bármelyik busz, ami abba az irányba megy, meg fog állni a Paradise beachen.
Ez kedves volt tőled. Köszönöm. Már valamit tudtam - de nem ennyit - , mert Ágitól érdeklődtem. Sajnos nekem a 2 hétre sokba kerülne. Örülök, hogy eddig ott lehettem. Majd meglátogatom Őket. Nem tudom, hogy jól tették-e? Az igaz, hogy ilyen kevés szobával azzal az összeggel amit az Apollon adni tud, nehéz pluszhoz jutni. Ők tudják. Végűl is a biztosat adták fel a bizonytalanért. Nagyon jó, nagyon otthonos csendes hely. A háziak végtelenül kedvesek. /irjál privibe Balazsh, ha szabad/
Mindig tanul azember eddig nem tudtam, hogy a Viki parton napozok.
Viki part a legjobb S.P-nál lehet sok kagylót gyűjteni, köveket és kellemesen, lassan mélyül a víz és kristály tiszta és ami még előnye nem fekszenek a szádba mint a központi részen, mert a part is sokkal de sokkal szélesebb
Ahogy mondod, én is azért szeretek ezen a partszakaszon lenni, mert kevesen vagyunk. Sokszor egészen a vizig teszem le magamat, imádom a hullámok hangját. Kagylót nem, de szép köveket azt mindig gyüjtök. A márvány meg ki nem maradhat. Többek között, van is egy kenyérvágásra lecsiszolt szép darabom.