Milos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 1336
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
BoAt
Aktív fórumos
Aktív fórumos
254 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157347 Üzenet linkje2011-02-28 18:39:42  Válasz a #157341. hsz-ra

Kedves hlimicsura:) Eszembe nem jutna kihagyni azt az éttermet, ahol dolgoztok:) Ha minden jól alakul és eljutunk Milosra, tiszteletünket tesszük, ezt megígérem!
# 1337
Hlimicsura
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157353 Üzenet linkje2011-02-28 19:27:00 

Boat
ecetes polippal és egy pohár ouzoval foglak várni benneteket:))

# 1338
BoAt
Aktív fórumos
Aktív fórumos
254 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157374 Üzenet linkje2011-03-01 06:55:15  Válasz a #157353. hsz-ra Előzmény #157353

Szia Hlimicsura! Köszönöm, élni fogok a lehetőséggel:)
# 1339
Szanna
Törzstag
Törzstag
519 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157375 Üzenet linkje2011-03-01 08:14:02 

Hajrá Boat! icon_biggrin.gif
Hajajaj! Ha továbbra is böngészem ezt a topicot, akkor még a végén fogom a cókmókomat és megyek megint Milosra nyaralni. icon_biggrin.gif

# 1340
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Babar
Törzstag
Törzstag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157376 Üzenet linkje2011-03-01 08:55:29  Válasz a #157353. hsz-ra Előzmény #157353

Sziasztok!

Ezek a hozzászólások most már kimerítik a "Milossal való izgatás törvényi tényállását".

Mi is menni akarunk!!!!!

Nem erről az étteremről van szó véletlenül?

vagy erről?

Üdv.: Babar

# 1341
Hlimicsura
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157377 Üzenet linkje2011-03-01 09:30:22 

Kedves szanna és babar
Ne fogjátok vissza magatokat:))
Gyertek nyugodtan milosra pihenni
Babar sajnos nem azok az éttermek amiket kiraktál,de a második fotó már közel járicon_smile.gif

# 1342
BoAt
Aktív fórumos
Aktív fórumos
254 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157395 Üzenet linkje2011-03-01 13:37:56 

Sziasztok!

Örömmel tudatom, hogy a Malév ma indított akciójának köszönhetően a milosi utam megvalósulni látszik. Szanna,Babar ugorjatok rá a repülőjegy keresésre, mindjárt írok az érintett topikba:) Hlimicsura, melyik éttermet kell majd keresnünk Miloson? Az utiterv még eklektikus ugyan, de szerintem augusztus 20. környékén Miloson leszünk pár napig:) És akkor most ráröppenek a szálláskeresésre is. Előtte viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy amennyiben Athénban éppen sztrájk van, az szerintetek érintheti-e az Olimpic Air Milos- Athén járatait? Mert visszaútra ilyen megoldásra gondoltam, nehogy a komppal gond legyen.

# 1343
Hlimicsura
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157397 Üzenet linkje2011-03-01 13:54:53 

sziasztok
Miloson az "Armenaki" nevű éttermet keressétek pollonia faluban
Augusztus a szezon közepén van és olyankor a repülőjáratok és a hajók is elég megbízhatatlanok
ha nem foglaltok jegyeket oda-vissza még idejekorán(hónapokkal az utazás előtt) akkor könnyen előfordulhat,hogy meghosszabodik a pihenésetek,mert a szezonban elég bajos jegyeket szerezni bárhova is
a sztrájkot meg elég bizonytalan kiszámolni
az nagyon ritkán fordul csak elő,hogy egyszerre sztrájkoljanak a repülösök meg a hajósok is
amiket leírtam az ne ijeszen meg benneteket,de ha felkészültök a váratlan helyzetekre nem ér benneteket meglepetés

# 1344
Hlimicsura
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157399 Üzenet linkje2011-03-01 14:23:20 

kis info az étteremről
www.armenaki.gr

# 1345
BoAt
Aktív fórumos
Aktív fórumos
254 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157420 Üzenet linkje2011-03-01 19:01:29 

Sziasztok! Kedves Hlimicsura, köszönöm a segítséget. A milosról induló repülőről úgy gondolom, hogy az eredetileg Athénból megy Milosra, tehát a késési opció adott:) A menetrend szerint 07:05-kor szállna fel Miloson és repülne vissza Athéba, onnan pedig délután 16:25-kor indulna a Malév. Ha nem törlik az Olympic Air járatát,csak késik valamennyit, szerintem elérjük a délutáni gépet. De ha törlik, akkor fogalmam sincs, hogy mihez kezdünk. Illetve akkor jöhet a komp megoldás, már ha indul komp Athénbe a reggeli órákban. Na, ezen még elrágódok egy ideig...Az éttermet úton Kimolos felé látogatnánk meg, ha jól értettem, akkor Polloniáról indul komp Kimolosra.
# 1346
Hlimicsura
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157422 Üzenet linkje2011-03-01 19:24:23 

boat
tényleg polloniából indul a kimolosi komp
2 perc gyalogút az étteremtőlicon_smile.gif
a milosi gépek csak akkor késnek ha valami gubanc van az időjárással,de azon felül pontosan járnak
legalábbis ez a tapasztalat

# 1347
BoAt
Aktív fórumos
Aktív fórumos
254 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157427 Üzenet linkje2011-03-01 20:04:22  Válasz a #157422. hsz-ra Előzmény #157422

Kokszitól kaptam pár prospektust Milosról a napokban. Ma egyikben megtaláltam az éttermet, ahol dolgoztok:) Autóbérlési árakkal kapcsolatban mire számíthatunk? Bár segítettek itt szállás+autó megoldás linkkel is, azért érdekelne:) Persze, csak ha ismered az árakat, ezért ne kezdj el külön érdeklődni. Azt hiszem, hogy Verka járt úgy (nem Miloson), hogy bár mindent megbeszéltek az árról, amikor fizetni kellett, pluszköltségekkel szembesült. Ilyenekre készüljünk fel?
# 1348
Hlimicsura
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157430 Üzenet linkje2011-03-01 20:16:45 

tudtommal nem kell felárakkal számolnod
az árakat sajnos nem tudom
de ha gondolod akkor megérdeklődöm
van a szomszédomban egy autókölcsönző,azok egy pár nap múlva jönnek vissza milosra
túlük meg tudom majd érdeklődni az árakat

# 1349
BoAt
Aktív fórumos
Aktív fórumos
254 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157435 Üzenet linkje2011-03-01 20:51:13  Válasz a #157430. hsz-ra Előzmény #157430

Köszönöm szépen, de tényleg csak akkor ha nem kell fáradoznod a tulajdonos megtalálásával. Közben megtaláltam az éttermet egy másik prospektusban is:) Ha nem kell ilyen utólag odakanyarított árak miatt mérgelődni, az sokkal nyugisabbá teszi a nyaralást. Ja, közben lefoglaltam Athénban egy éjszakára a szállást, hogy napközben kompozhassunk a látnivalókért (Medinek még egyszer köszönet az ötletért). És nézegetem a milosi meg a kimolosi szállásokat és szállásárakat (időnként nagyokat sóhajtva:)).
# 1350
Mediterraneo
Törzstag
Törzstag
1300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157446 Üzenet linkje2011-03-01 21:59:05  Válasz a #157395. hsz-ra Előzmény #157395

Szia BoAt!

Látom megy ezerrel a tervezgetás és nem csak a tervezgetés icon_smile.gif, hanem már konkrét lépések is vannak icon_smile.gif
Gratula a Malév jegyhez!
Mi még nem tudjuk az indulási időpontot, ezért aztán erről az akcióról lemaradtunk, de talán még lesz akciós jegy később is.

Visszatérve a Bebi ajánlotta Athina travel ajánlatra: nagyon jól hangzik, annyira jól, hogy az már gyanús, szerencsére Bebi meggyőződött róla, hogy létezik.
Azért lehetnek benne buktatók: én mindenképpen rákérdeznék a teljeskörű biztosításra (full insurance), mert az lehet, hogy nincs benne. Továbbá, és ez az Athina Travel szájtjáról is kiderül, az akciós szobák nem a tenger felé néznek, legalábbis az Adamason találhatóak. Polloniában, ha jól hámoztam ki, minden szoba tengerre néző és mivel mi oda mennénk, engem ez a remek ár felcsigázott. De még nem sikerült beazonosítanom a Google Earth-ön vagy Map-en az épületet (szeretem tudni, hogy hova megyünk, mert volt már egy-két meglepi az évek során). A párom viszont lehűtött, mert szerinte olyan apró autót adnak ennyiért, amiben ő nem fér be a volán mögé és akkor majd végig nekem kell vezetni. Szóval még fontolgatom...

Örülök, hogy megtetszett a kompos utazás ötlete, de én is mástól, aszem Babartól kaptam!

Ami pedig a sztrájkokat illeti, reménykedjünk, hogy idén nyáron nem találkozunk ilyesmivel.

További jó tervezgetést-készülődést. Hamarosan tudod már számolni a napokat...

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 89 90 91 ... 124 125 126   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu