Azt szeretném kérdezni,hogy kisebb kompok,amik nincsenek fönt a neten járhatnak-e Folegandros -Milos között? Tudsz erről valamit?
Jó lenne ha előbb is megtudnánk érkezni 22.30-nál Milosra.
/Szép utatok lesz,gratulálok./
kokszi
#1372302010-06-03 18:07:51 Válasz a #137046. hsz-ra
Szia Kokszi!
Sajnos ilyen kompról nem tudok és szinte biztos vagyok benne, hogy nincs is ilyen. Esetleg Folegandroson a kikötőben érdeklődni rögtön az elején. Mi Miloson megnéztük a neten a hajókat Folegandrosra, majd az utazási irodában is egyeztettünk és stimmelt minden. Ott sem mondták, hogy van más hajó, kisebb komp, mert láttam az ő menetrendjüket is, mert az orrom alá dugták.
Szia Babar.
Köszi a választ.
Azért még bizakodom,hátha lesz valami változás. A héten is változott még a menetrend. Hazafelé Milosról, 53 euróval olcsóbb komppal tudunk visszajutni Piraeusba.
A szállásunkat tegnap este lefoglaltam. Várom a visszaigazolást. Megpróbálkoztam egy kis alkudozással ,de sajnos nem jött be. Annyit engedtek csak,hogy napi 30 euro helyett 10 euróért kaptunk volna reggelit hárman. Az útiterv kész, beszeretnék járni minden szép öblöt. Már csak az időnek kéne javulni ,mert a végén csak séta lesz ,fürdés nem nagyon.
Üdv:kokszi
#1374872010-06-04 18:15:46 Válasz a #137276. hsz-ra
Szia Kokszi!
Nagyon szép utatok lesz! Ez a sziget hármas, amit választottatok,nekem nagyon tetszik! Kapkodni fogod a fejed ennyi gyönyörűség láttán. Az időjárás pedig tuti lesz, biztos vagyok benne. Ami az alkut illeti elvileg, ha kértetek volna reggelit, akkor ez egy szép eredmény!!!! Gratulálok!!!
A netet pedig figyelgesd, hátha lesz valami változás a menetrendben vagy az árban.(ahogy ez meg is történt)
#1388262010-06-12 17:30:40 Válasz a #138824. hsz-ra
A Betyár Mindenit!
Ez igen! Nem akarsz velem munkahelyet cserélni?
Ott még követ is törnék akár, csak ott lehetnék, nem ezen a fülledt, koszos Budapesten..
Üdv: Josza
Neeeeeeeem! "Sajnos" én is élvezem!!!
Bár egy kicsit unalmas hely. egy hónapja vagyok itt, de abban biztos vagyok, hogy nem élnék hosszabb távon itt.
Szép hely, nagyon! Tiszta a tenger és ami a legjobban tetszik, hogy ez még egy "IGAZI GÖRÖG HELY"!!!
Szia Petros.
Örülök,hogy írtál és ,hogy raktál fel pár képet is.
Azt szeretném kérdezni,hogy milyen meleg a tenger, lehet már fürdeni? A neten lévő adatok teljesen ellentmondanak egymásnak. Az ellátás színvonala javul,vagy még mindig vannak gondok? A szállásunkat már lefoglaltuk ,ha minden igaz júli elsején érkezünk a szigetre. Pont arra a régi Görög világra vágyunk amiről írsz és itt a szigeten még meg van. Ez az a világ ami 19 éve rabul ejtett a Peloponészoszon és azóta hajkurászom.
Üdv: kokszi
#1388442010-06-12 19:06:24 Válasz a #138835. hsz-ra
Istenem!
De beülnék oda a fák alá meginni egy jó retzinát, közben megbeszélnénk a görög bátyókkal az élet nagy dogait.
Ez a kép annyira kedves, nyugalmas és görög.
#1388592010-06-12 20:25:20 Válasz a #138835. hsz-ra
Szia Petros!
Tavaly jártunk arra és őt éjszakát töltöttünk a szigeten. Minket is elvarázsolt, szerintünk is igazi görög sziget. A véleményünk tökéletesen egyezik. Még annyival megtoldanám, hogy mi ki is költöznénk oda. Ezt a szigetet még nem lepték el úgy a turisták, akik pedig ott vannak azok sem azok a "kulturált" bulizós, részeges fiatalok.
Akkor jó munkát!
Hú de irigy vagyok!!!
És még Koksziék is oda mennek!!!!!!!!!
Szia Petros.
Örülök,hogy írtál és ,hogy raktál fel pár képet is.
Azt szeretném kérdezni,hogy milyen meleg a tenger, lehet már fürdeni? A neten lévő adatok teljesen ellentmondanak egymásnak. Az ellátás színvonala javul,vagy még mindig vannak gondok? A szállásunkat már lefoglaltuk ,ha minden igaz júli elsején érkezünk a szigetre. Pont arra a régi Görög világra vágyunk amiről írsz és itt a szigeten még meg van. Ez az a világ ami 19 éve rabul ejtett a Peloponészoszon és azóta hajkurászom.
Üdv: kokszi
Szia(sztok),
A tenger kiváló, simán bele lehet sétálni!
Én már mióta itt vagyok, szinte minden nap lejárok fürdeni a szabadidőmben. Nagyon tiszta és kellemes a víz! egy búvárszemüveg és rengeteg csodát látsz a víz alatt, már nem messze a parttól is én egy sima úszószemüveget használok, az is megteszi
És igen, tipikus, kedves, igazi görögös hely!!!
Aztán a legjobban tetszik, hogy az a pár ajándékbolt, ami itt található nincs tele ócska kínai giccsel. Igaz, valamivel drágább ajándékok, de a minőségeikhez képest én inkább olcsónak mondanám őket. Kedves, aranyos kis ajándéktárgyak A legtöbb igazi, kézzel készített!
Aztán a strandok... igazi vadregényesek! A legtöbbnél még falatozó sincs
És vannak fürdőruhában, félig és teljesen levetkőzve. Idős, fiatal, férfi, nő...
És érdekes módon itt ez senkit sem zavar!
Szia Petros !
Köszi a választ, megnyugtató amit írtál.
Szia Babar!
Ez az idei út olyan felderítő túra is lesz . Keresve azokat a helyeket amik nekünk fontosak.
A komp odafelé útba ejt még 4 szigetet . Ezekre vetünk egy pillantást. Hazafelé még megtoldjuk az utat 2-3 nappal ha valamelyik annyira megtetszene.
Az ,hogy Folegandros ott lesz a toppon abba már most biztos vagyok.