Szia! Én írtam a 21,70-es árat! Megvannak mind a cédulák, onnan írtam ki. Mi tavaly szept.végén jöttünk haza Tolóból, végig az E75-ös úton, tehát elég pontos az infóm. Kb. 1600 km, tehát tíz-egynehány óra alatt képtelenség leérni, főleg, hogy Belgrádig csak lassan lehet haladni az állandó útépítések miatt.
Mi hazafelé megálltunk Makrigialoson, ott aludtunk egy éjszakát. Odafelé nem tudok infóval szolgálni, mert előszőr Zakinthosra mentünk és Delfinél álltunk meg éjszaka. Azt tudom, hogy hajnali 5-kor indultunk Pestről és görög idő szerint este 6-kor léptük át a görög határt.
sziasztok! argo vagyok kezdő fórumos. görögbe mennénk nyaralni,és véleményt kérnék az útvonaltervemröl. gyula arad temesvár vrsac uljma kovin mihajlovacnal rá a pályára. ez mennyire működőképes?
Szia Argo
Nem tudom miért jó neked Románia fele menned, de szerintem egyszerűbb és jobb út az E-75 től nem kell.
Szegednél átmész a Szerbekhez és végig tolhatod neki. Sőt nekem az IGO-8-as is ezt hozza leggyorsabbnak is.
Tavaly amikor baj volt a Szerbeknél akkor is itt mentünk minden probléma nélkül.
Amúgy mi is innen indulunk Békésből, mégsem mennék arra.
Bocs ha nem segítettem.
Tavaly voltunk Sartin, az IGO korrektül végigvezetett. M.o-n M5-ös, majd Thessalonikiig E 75. Az utikalauz.hu-n korrekt leírást találsz. Indulás Pápáról 16.00, érkezés Sartira reggel 7.30. Jó utat!
Szia Cicero. Soha nem használtam navigációt,és megnéznék egy pár szerb és román falut is. Rohanni nem akarok,és még fogalmam sincs a végcélrol.Olyan helyre vágyom ahol esetleg elvétve hallok magyar szót.Biztosan van ilyen görögben is!??
Navigációt még mi is csak tavaly hasznltunk először, de igazából egy helyen veszi az ember hasznát, az pedig Belgrád. Ott ahol 5 sávos úton kell felkanyarodni vagy le a görögbe vezető autópályára. Máskülönben elveszni és eltévedni nem lehet. Az útközben történő megállásról nem nagyon tudok pozitívan nyilatkozni. Hiszen igazából mindig ugyanott szoktunk megállni. Határ után MOL kút és valahol Nis környékén egy kulturált OMV kút-nál. Nagyon sok negatívumot lehet hallani, ha valami eldugott helyen áll meg az ember, vagy esetleg letéved a kitaposott útról. Nekem az az elvem, hogy járt utat a járatlanért el ne hagyd. Abból jó nem sül ki soha.
Szia Zsuzsi. Nekem még nem volt negativ tapasztalatom idegen országban,de kistarcsán fényes nappal törték fel az autómat a rendőrkapitányság mellett!8 hónappal később pedig örkényben.Idegen országban mindig segitőkészek voltak az emberek.Navigációt továbbra sem szándékozok vásárolni.
Sziasztok A navigáció a Görögöknél akkor az igazi ha az IGO 8 van rajta mert az már kapizsgálja az alsóbb rendü utakat is.ínekem már mondta a navi egy hídon hogy fordulj balra