Hát persze, adtak volna pár terítõt csak úgy, emlékbe is, de nekünk használatra kellett és vásárolni akartunk, mondjuk 40-50 darabot. Na ezért történt így. A sok-sok itthoni kerti parti, amire kellett a cucc, az mondjuk tavasztól õszig átlag havi kettõ-három buli, 15-20 fõ vendéggel!!!
A "bevásárlás" négy éve történt, most tavasszal már el is fogyott , de nem kérte a Mami, hogy hozzunk újra.
Oké, persze, írtam is, hogy mi is láttunk kisboltban 5 db volt becsomagolva kb 2 euró volt az ára. Ezért kértük, hogy hozzanak nagykerbõl, ahol olcsóbb. Aztán így jártunk. Vicces volt és hasznos is, jó sokáig kitartott a 10 kg.
Ilyen terítõt a Makedoniában nekünk is adtak az elsõ szóra 3 db-t. Én is kerestem a boltban, de sajnos csak virágmintával találtam és az nem hozta a tervet. Sajnálom, mert jobb móka lett volna ilyennel teríteni a barátainknak az élménybeszámolóink alkalmából. Ez a 3 a kicsinek lett szánva, nem akartam belõle elvenni magunknak. Na majd jövõre jobban keresem.
Azt hittem, hogy Jox már kifogyott az effajta kínzó eszközökbõl.
Nem baj. 6 hét múlva, ha haza jövök, én is így apránként fogom adagolni. Mindent lefotózok, amit megkostolunk. Négyen megyünk és megfogadtuk, hogy mindig különbözõ étkeket rendelünk, aztán pedig körbe kóstolunk.
Lesz mit fotózni.
Én meg fogyózom, tiszta kínszenvedés nézni ezeket a képeket (de azért nézem)
Én is!
A mai képeket nézegetheted, ezeket az ételeket nyugodtan fogyaszthatod is, igazi diétás kaja.
Addig nincs baj, amíg nem kerül elõ egy báránysült , vagy más szaftos étel egy kis sültkrumplival. Na, az már veszélyes lenne a diétára.
De ilyen üde ételek mellett a fogyi is könnyebben megy.