#1049992009-06-17 18:20:15 Válasz a #104965. hsz-ra
a lényeg, hogy bármi gondod van egy telefon és Ök intézkednek ill megmondják, hogy mit tegyél, de a lényeg, hogy a hazaszállítás műszaki hiba esetén is áll (legalább is nálam) és nem 100, hanem 400 000-értékben ami nem mind1
de bármi kérdésed van emilben is kérdezhetsz, én is ezt tettem
sok sikert és ne keljen használnod
Mi tegnap voltunk az Apollonnál befizetni a részletet. Akkor szóltak, hogy kell utasbiztosítás. Lehet náluk is kötni, de bármelyik másik biztosítónál is. Lényeg az, hogy legyen! Szóval tud valaki ajánlani? Mert az előző írásokban konkrét név nem szerepel. Ki milyet váltott és mennyiért, mit tartalmaz? Ilyenre lennék kíváncsi. Persze csak ha nem nagy kívánság.
#1052692009-06-19 08:54:48 Válasz a #105265. hsz-ra
Szia Dettix!
Mi évek óta a QBE Atlasz biztosítással utazunk. Nem a legolcsóbb, de
szerintem megéri. Egyszer volt szükség az igénybe vételére, szó nélkül
elfogadta az orvos, semmit sem kellett helyben fizetnem.
Nekünk ez a biztonság megéri az esetleges többletkiadást más, ólcsóbb
biztosítással szemben.
Egyébként a www.netrisk.hu oldalon találsz egy biztosítási kalkulátort,
onnan válszthatsz.
Jó, baj és gondmentes nyaralást kívánok.
Üdv. czoki.
#1053512009-06-19 13:42:51 Válasz a #105265. hsz-ra
Szia Dettix!
Mi is az Apollonnal fogunk utazni hétfőn Toloba, legalább is remélem!!!
Végül én az Atlasz biztosítást kötöttem meg-Agnitoloék javaslatára- annak az alap változatát. 2 felnőtt+2 gyerek biztosítási díja így 24.480.- Ft., 17 napra.(A gyerekekre 50%-os kedvezmény vonatkozik).
Sziasztok!
Ma jöttünk haza Korfuról és utazás előtt nekünk is mondták h mindenféleképpen kell biztosítás,mert kérik a határon!
Az egészet szerintem csak kitalálták,hogy minenki kössön,mert eszük ágában sem volt kérni!Még az eu-s kártyát sem!
Utasbiztosítást nem azért kell kötni mert esetleg kérhetik a Macedonok, hanem azért, mert az egy biztonságot nyújt!!!!!!!!!!!
Egyébként aki nem akar utasbiztosítást kötni, az menjen biztosra! Menjen Románián és Bulgárián keresztül, vagy Olaszország irányába komppal, esetleg menjen repülővel.
Sziasztok!
Ma jöttünk haza Korfuról és utazás előtt nekünk is mondták h mindenféleképpen kell biztosítás,mert kérik a határon!
Az egészet szerintem csak kitalálták,hogy minenki kössön,mert eszük ágában sem volt kérni!Még az eu-s kártyát sem!
Zsanett !
Légyszíves kicsit bővebben kifejteni mit kértek és mit nem a határon.
Természetesen az odavágó topikban.
Nagyon sokan még utazás előtt álunk és érdekelnének a részletek.
Köszi.
#1057112009-06-22 10:19:23 Válasz a #105667. hsz-ra
...de az is 1 alternatíva, ha Nis-nél letér az ember Bulgária felé, nem kell Románián átmenni
igen még sokan vagyunk akit ezután élvezzük a nyaralás adta örömöket, légyszí minél részletesebben leírni pl.: a Macedonoknál mi van evvel a cetli dologgal, kell, v. nem? és ha igen akkor mi a teendő vele
Macedonoknál a külügyminisztérum információja szerint,KÖTELEZŐ belépéskor a Baleset és poggyász biztosítás!Ha nem kérik szerencséd van ,de mivan ha mégis és nincs?A buszos uton is azzal kezdik,hogy van e mindenkinek mert kötelező!