Akció a Vistánál!
Repülőjegy - PárizsÚticél: Párizs (Franciaország)
Kiindulópont: Budapest
Akciós felnőtt ár: 25 500 Ft (Végső ár, oda-vissza útra, mely minden adót és illetéket tartalmaz.)
Jegytípus: menetrendszerinti
Légitársaság: Malév
Átszállások száma: 0
Minimum kinttartózkodás: 1 szombat éj Maximum kinttartózkodás: 14 nap Jegykiállítási határidő: 2009-06-14
Első lehetséges indulás: 2009-07-11
Utolsó lehetséges indulás: 2009-10-17
Visszaérkezés legkésőbb: 2009-10-24
A jegyet a foglalás után azonnal meg kell vásárolni.
Áraink bizonyos időszakokban, meghatározott feltételekkel, online rendszerünkön történő foglalás esetén és oda-vissza utazásra érvényesek. Tartalmazzák a jegykiállításkor fizetendő összes illetéket!
A helyek korlátozott számban elérhetők. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot az árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.
Irodáinkban történő telefonos vagy személyes foglalás illetve már meglévő online foglalás módosítása esetén magasabb díjtételek érvényesek!
Sziasztok!
Rögtön leesek a székről, most értem haza (Kárpátalján voltam egy hetes körúton). Holnap újra eltűnök 3 napra csak benéztem egy pillanatra.
Era! Válaszoltam priviben.
Szilvi! Örülök, hogy nektek is jó volt! Most olvasom a heti leveleimet aztán tűzök aludni, szerdán este vagy csütörtök délelőtt jelentkezem: Éva
Korábban azt írtam - mert ezt a kiírást láttam a pénztárnál -, hogy a 26 év alatti EU állampolgároknak ingyenes a Notre Dame kilátójába való feljutás. Utánanéztem, a weboldalukon 25 évet írnak:
https://notre-dame-de-paris.monuments-nationaux.fr/en/bdd/page/visites
Remélem, az alatt is ( ) vagy még.
#1054222009-06-19 21:35:59 Válasz a #105361. hsz-ra
Kedves Szilvi!
Készítettem én is elég sok képet, de mivel nem értek a fényképezéshez, automatára van állítva a gép, aztán lesz belőle ami lesz. Nekem azért így is emlék.
Láttuk a Milói Vénuszt, de megnéztem a te képeidet is róla, jól sikerültek!
Üdv. Éva
Na akkor tudsz mesélni nekem? Mikor is mentek Korzikára, hogy alakul a szervezés, van-e már szállás?
Egyébként nézted a kompjáratot? (nekem elég drágának tűnt, igaz csak az aferry.com -ot nézetm).
#1059612009-06-23 12:08:15 Válasz a #105959. hsz-ra
Szia Firka!
Szardinia..GYÖNYÖRŰ!!Nézegettem év elején Szardiniára szállásokat a neten,de mégis maradtam Hellasznál,talán majd egyszer...s azok a szép partok..hhhhmmm
Ha nem ,,találkoznánk"addig:Nagyon szép utat kivánok,zökkenőmenteset,csodásat,minden alakuljon úgy,ahogy szeretnéd!