...Indulásnak nézd meg EZT az oldalt. Szeptemberig van idõ... Ha végképp nem mész semmire, szólj, megpróbálok segíteni, de lehet, hogy van itt valaki, aki köpi a menetrendet...
Konkretice mire gondolsz?
Mert arra én is rájöttem már, hogy az elsõ válaszommal mellé nyúltam, mivel a kedves olvtárs nem Athénból szándékozik becserkészni a célpontot; ezért javítottam
Szia Pordanniki
Hát ez a busz ügy érdekes, esetleg másik ötlet, ha már igy utra kelsz.Triesztig vonat vagy busz,Triesztbõl komphajó Igoumenitsa,és onnan busz Lefkada.A fõvárosa Lefkasz ott már mindent tudsz bérelni,Ag Nikitas onnan kb 7km. Mi ott a Milos studioban laktunk.Az egész falu kicsi, egy utca de nagyon hangulatos.A tenger kristálytiszta, és a kék minden árnyalatában tündöklik.Motor ott is bérelhetõ. Az egész szigetet érdemes bejárni mert nagyon szép. Nidribõl hajóval elmehetsz Ithaka, kefalónia Skorpions szigete.A katsima beach isteni. Porto Katsiki szintén.A vizesést se hagyd ki. Nidri igazi nyüzsis hely, Lefkasz is.Nidri felé találsz Lidlt tudsz olcsón vásárolni.
Mi is pont a Milos studiot néztük ki
Most akarjuk lefoglalni. Nektek hogy tetszett? Mennyire volt felszerelt a konyha? Esetleg tudnál képet küldeni a studióról?
Az utazással kapcsolatban,most úgy néz ki,hogy egy utazási iroda korfui járatával mennénk Igoumenitsaig és onnan kellene helyi busszal eljutni Lefkadára. Talán így lenne a legolcsóbb az utazás.Remélem összejön.
Szerintem ez nem az . Mit ir rola en nem beszélek angolul,de ott mindent Milosnak hivnak . A mi apertmanunk bent volt a központban 2 perc a tenger és minden meg 3 emelet itt az E-mail: sergefi@otenet.gr ez a cim probáld megnézni.
A kérdezõk már a kérdésüket is elfelejtették,ti meg még egymás torkát szorongattyátok... Ettõl lemegyek spárgába...
Hát ilyen menetrendet még nem láttam,de legalább van egy kis humor a topicban...
Ájtatos jóiccakát gyerekek!