A barátaink egy három ágyas apartmanban voltak. Abban volt TV. Lehet, hogy aki azt mondta, hogy nincs az régebben volt ott. Mi Cillával júniusban voltunk , akkor már volt, bár tavaly óta már a TV alapfelszereltségnek számít.
Köszi szépen a térképet, de már megnéztem mûholdképen, hogy hol található.
Azért mégegyszer köszi. De ha valakinek van egyéb infója a szállásról, illetve arról, hogy melyik tavernába érdemes menni, vagy mennyibe kerül az autóbérlés (érdemes-e az utazási iroda által javasoltat ighénybe venni), vagy bármi azt nagyon szívesen veszem és megköszönöm.
Szia Woody!
Tavernában nekünk nagyon bejött a Tsiros (nem biztos hogy így írják ),
az a Sekeri str. közepénél van a tenger felõli oldalon (h.apci térképén kb. a megtörés környékén), nagyon kedvesek és finom a kaja, sokan vittek onnan haza is. Ami hozzátok viszont nagyon közel lesz, az a fórumon is ajánlott gyrosos, a strand központ felé esõ részénél a Christina hotel tengerhez vezetõ lejáratánál egy kis taverna. Dícsérték még az Anesissel szemben, a Nelly's melletti második tavernát (a tenger felé nézve balról).
Autót mi is béreltünk, fele annyiért mint az utazási iroda által ajánlott helyen. Sajnos a nevére nem emlékszem (ha jól olvasom fényképrõl a kocsi ajtajáról Bounos vagy valami hasonló), de könnyen megtaláljátok - h.apci térképén a Boubolinas str. felirat magasságában, az utca nem tenger felõli oldalán, egy szép csupa üveg iroda. Full biztosítás, nagyon korrektek és kedvesek, dombornyomású hitelkártya kell a kocsibérléshez. 8 napra fizettünk 240 eurot, ezért egy új Fiat 1.4 Punto volt a miénk. Mások egy napra egy közepes (nagyobb) autót 50 euroért vettek ki. Az iroda által ajánlott helyen ha jól emlékszem 280 lett volna 4 napra. Volt aki ott vett ki kocsit, de egy olyan öreg autót kapott, hogy másnap visszaadta és elment oda ahol mi béreltünk.
Mára sikerült átrágnom magam ezen a közel 60 oldalon! Köszönöm mindenkinek, aki megosztotta a többiekkel a tapasztalatait, én ezeknek örülök a legjobban.
Köszi vojiandinak, miának, h.apcinak a beszámolókért, képekért, videókért!
Befizettem az utat, május 19-én indulunk TOLO-ba (el sem hiszem). Az Ammos-ban lesz a szállás, mert a Stavrost visszamondta a görög partner Na mindegy, csak legyen fedél a fejünk felett!
Már nagyon kíváncsi vagyok a településre, Korfun teljesen rabul ejtett Görögország.
h.apci: a halast úgy érzem, mi sem hagyjuk ki, szeretem a tengeri herkentyûket, fõleg ilyen "autentikus", és híres helyen
Tervezem, hogy elmegyünk Hydrára, Athénbe, mûemlék körútra (Epidavros, Mykenai, Krinthos), valamint Nafplionba. Ez így húzós? Mert a víz talán még hûvöske lesz, így a strandot nem igazán kalkuláltam...
Mennem kell, még egyszer köszönök minden infót Nektek!
Kicsit még odébb van, de nekem már ekkor elkezdõdik a nyaralás, mármint a szervezéssel
...h.apci: a halast úgy érzem, mi sem hagyjuk ki, szeretem a tengeri herkentyûket, fõleg ilyen "autentikus", és híres helyen
Tervezem, hogy elmegyünk Hydrára, Athénbe, mûemlék körútra (Epidavros, Mykenai, Krinthos), valamint Nafplionba. Ez így húzós? Mert a víz talán még hûvöske lesz, így a strandot nem igazán kalkuláltam...
Kicsit húzós, de nem teljesíthetetlen…
A halasnál érdemes tájékozódni az éppen aktuális különlegességekrõl, mert nincs mindig mindenféle hala. Akár elõételnek - 2 fõre egy adagként – én megint mini-tintahalat ennék (esetleg apróhalat – is ); valami szuper omlós volt…
A víz január 31-én az ott élõ németek szerint 16 °C volt, mint a Keleti-tenger Június végén!
A Stella apartmant a Grand Toursnal tudjatok foglalni a www.grandtours.hu oldalon, vagy szemelyesen barmelyik Grand Tours partnerirodanal. A honlapon megtalajatok a partnerirodak listajat is.
Andrea | #52110 | 2008-02-02 11:30:38 | Válasz a #52096. hsz-ra
Szia
Mi tavaly voltunk Toloban,es megcsinaltuk azokat a programokat amit te is irtal,tehat nem lehetetlen,bar nem a Apollonnal mert nem kinaltak minden fakultativ programot amit mas irodak, es nem volt naluk magyar idegenvezetes az asatasi teruleteken. Akkor se nagyon tudtuk volna naluk befizetni ha akarjuk mert az irodaban nem igen volt senki, ezert mi elmentunk egy masik irodaba ahol nagyon meg voltunk elegedve a szervezessel es az idegenvezetessel is. Sajnos az apartmannal kapcsolatban sem voltak tul jo tapasztalataink de remelem nektek tobb szerencsetek lesz. Jo tervezgetest es aztan jo nyaralast!
Andrea
Mára sikerült átrágnom magam ezen a közel 60 oldalon! Köszönöm mindenkinek, aki megosztotta a többiekkel a tapasztalatait, én ezeknek örülök a legjobban.
Köszi vojiandinak, miának, h.apcinak a beszámolókért, képekért, videókért!
Befizettem az utat, május 19-én indulunk TOLO-ba (el sem hiszem). Az Ammos-ban lesz a szállás, mert a Stavrost visszamondta a görög partner Na mindegy, csak legyen fedél a fejünk felett!
Már nagyon kíváncsi vagyok a településre, Korfun teljesen rabul ejtett Görögország.
h.apci: a halast úgy érzem, mi sem hagyjuk ki, szeretem a tengeri herkentyûket, fõleg ilyen "autentikus", és híres helyen
Mennem kell, még egyszer köszönök minden infót Nektek!
Kicsit még odébb van, de nekem már ekkor elkezdõdik a nyaralás, mármint a szervezéssel
Üdv: JAni
Szia!
Mi tavaly voltunk Toloban két hétig és bérelt autóval bejártuk azt a területet, amit Te említesz. Úgy gondolom, hogy nagyon zsufolt lesz a program, fõleg úgy, hogy csak egy hétre mész. Ne feledd el, hogy nem csak odaérni kell a helyszínekre, hanem meg is kell nézni. Korinthoson pl. ha már ott vagy, meg kell nézni az ásatásokat és érdemes felmenni a várhoz is, ami önmagában is majdnem egy teljes nap nézelõdést jelent. Ha mindazt neg akartod nézni, amit írtál nem igen marad idõd strandolásra, pihenésre. Mindezek mellett szívesen osztoznék a problémáidban. Üdv.: Josza
Zephiros apartmanrol tud e valaki valamit????
állitolag annyira uj h. kép sincs rola.én se találtam pedig kerestem becsülettel.
elöre is veribignagytenkju
Ezek szerint itt egy kézben és egy helyen több néven van legalább két épület. A weblap - https://www.angelos-tolo.gr/kyani-en.htm - is közös kettõnél, de itt valamiért más a telefonszám, no de pláne mindkét épületre ugyanazokat a képeket adja.
Na, erre varrjál gombot…!
Honnan szedted ezt a Zephyrost? Zsákbamacskát – ha lehet - ne vegyél!