Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 381 382 383 ... 536 537 538   >
Üzenet
  Erici | #174800 Üzenet | 2011-09-01 20:33:43 |
Nagyon szép nyaralást kívánok minden Toloba indulónak!
Rövid utat, jó időt!
Üdvözlet Áginak!
  Wiskybol | #174804 Üzenet | 2011-09-01 21:28:25 |
Sziasztok!Látom sokan a biztosítást számolgatjátok. Bevallom én nem nagyon néztem körül, a Groupama Garanciánál dolgozom, nálunk 10 napra (minden kedvezmény nélkül) 10600ftra jött ki két főre. A szolgáltatások is teljesek, de nem hasonlítottam össze senkiével. Csak egy ajánlat volt. icon_smile.gif Én szeretem magunknál megkötni mert akkor tudom ha baj és haza jövök hol folytassam icon_smile.gif de eddig még sosem kellett icon_smile.gif üdv
  Wiskybol | #174808 Üzenet | 2011-09-01 21:36:52 | Válasz a #174725. hsz-ra Előzmény #174725
Szia Messinia!
de jó icon_smile.gif úgy látom jól összejött a társaság icon_smile.gif mi Tatabányáról megyünk, felmegyünk Pestre nem kértem transzfert. Ibusszal megyünk Grand Tourssal. Ti? Mennyien jöttök? És honnan? Már voltam busszal, de az utas társakat nem lehet megválogatni icon_sad.gif Rudiandiék holnap mennek Ők is Thetisbe icon_smile.gif ha tudja megírja mi van, mi nincs icon_smile.gif Andreas mondta nincs mikro, még azért a KV főző érdekelne icon_smile.gif
  Wiskybol | #174810 Üzenet | 2011-09-01 21:43:46 | Re:
Messinia írta:
Szia Wiskybol! icon_smile.gif
Akkor mi egyszerre megyünk!icon_smile.gif
Mi is 16-án indulunk, és a Thetisben leszünk, bár nem a lux részében, csak a simában. icon_smile.gif
Honnan indultok és mikor?

Ez csak egy próba icon_smile.gif tegnap regisztráltam. mi Pestről 16-án reggel 6:45kor indulunk, lemaradt
  Melus16 | #174822 Üzenet | 2011-09-02 07:58:14 |
Sziasztok!

Végre, végre eljött a mi napunk!
Soma61, Messinia, Erici, köszi a jókívánságokat, és a többieknek is a sok infót, fotót, miegymást! icon_lol.gif
Andiék, szerintem már úton vannak, hamarosan mi is megyünk, és icon_cool.gif

Soma61, Messinia, Whiskybol- tartsatok ki, már nem sokat kell várnotok icon_lol.gif

Minden jót, mindenkinek, majd jelentkezem, ha vége van a nyaralásnak.
Remélem, lassan megy majd az idő, és kiélvezzük minden percét icon_lol.gif

Üdv, Melinda

És, ez volt pont az 500. beírásom icon_wink.gif
  Messinia | #174839 Üzenet | 2011-09-02 16:45:29 | Válasz a #174808. hsz-ra Előzmény #174808
Szia Wiskybol!icon_smile.gif
Ja, akkor ti busszal mentek...mi autóval indulunk péntek este valamikor, szervizben lesz a kocsi előtte, remélem pénteken estére elkészül. icon_smile.gif (nem tudjuk másképp megoldani, a párom indulás előtt 2 nappal jön haza külföldről)

De akkor Veletek is találkozunk majd ott, mint Rudiandiékkal! icon_smile.gif

Groupamat én is néztem, mondjuk nekem olcsóbbra jött ki...azok a kedvezmények amik a honlapon le vannak irva azok élnek rendesen?
(neten kötöttért, vagy Otps-kártyával rendelkezőknek, ATM-ben kötöttre stb..)
Kicsit off ez ide, a biztositásokhoz kéne, de ha már leírtam...bocs az offért. icon_smile.gif

Autóval mennyi a legrövidebb idő ami alatt ki lehet érni vajon? Remélem szeptemberben már a határokon sincs olyan tumultus.

Mi személyivel megyünk.
  Messinia | #174841 Üzenet | 2011-09-02 16:49:43 | Válasz a #174808. hsz-ra Előzmény #174808
Ja és mi is Ibusszal megyünk - illetve csak a szállás, autó ugye saját- reméljük meggyógyul addigra szegényke. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Kettecsén megyünk a párommal.

Pedig úgy emlékeztem, hogy van mikro, mindegy kibirjuk nélküle. icon_smile.gif Nem sokat szoktunk a szobában tartózkodni. icon_smile.gif
Mindjárt visszakeresem a linket az apartmanos képekről.
  Wiskybol | #174846 Üzenet | 2011-09-02 18:16:44 | Válasz a #174839. hsz-ra Előzmény #174839
Szia! Igen rendben van az online utasunk. Nekem azért jött ki ennyire mert nincs OTPs kedvezményem, ATM stb. Meg én bent megcsinálom :)Sajna még dolgozom végig, de már nagyon pakolnám a bőröndöt icon_smile.gif
  Messinia | #174848 Üzenet | 2011-09-02 19:04:33 | Válasz a #174846. hsz-ra Előzmény #174846
Elhiszem, én is...már gondolkodtam is rajta, mert nekem valójában bonyolult lesz az elindulás - máshol dolgozom mint ahol lakom, haza kell érnem, stb..előre ki lesz készitve minden az tuti, hogy csak be kelljen dobálni. icon_smile.gif

A Groupamásat akkor lehet megkérdezem, engem érintene a kedvezmény, mert van otp-s kártyám/számlám stb..
Toloban hiába csak az Atlaszosat fogadják el, az iszonyú drága, olyat nem kötök. icon_smile.gif

Konyhába való dolgokat mit visztek? Mármint használati eszközöket, mert gondolom nincs minden. icon_smile.gif
  Wiskybol | #174849 Üzenet | 2011-09-02 19:27:32 | Re:
Messinia írta:
Elhiszem, én is...már gondolkodtam is rajta, mert nekem valójában bonyolult lesz az elindulás - máshol dolgozom mint ahol lakom, haza kell érnem, stb..előre ki lesz készitve minden az tuti, hogy csak be kelljen dobálni. icon_smile.gif

A Groupamásat akkor lehet megkérdezem, engem érintene a kedvezmény, mert van otp-s kártyám/számlám stb..
Toloban hiába csak az Atlaszosat fogadják el, az iszonyú drága, olyat nem kötök. icon_smile.gif

Konyhába való dolgokat mit visztek? Mármint használati eszközöket, mert gondolom nincs minden. icon_smile.gif

Valahol itt olvastam én is hogy csak az Atlaszosat, de én ezzel nem értek egyet, ilyen nincs. Azt kell megnézni hogy ki a szerződött partner. De ennek majd még utána nézek icon_smile.gif mire megyünk. De tudom úgy sem kell használni majd icon_smile.gif
Én feltétlen viszek némi evőeszközt, bicskát icon_smile.gif papírtörlő, mosogatószer, dugóhúzó, sörnyitős az öngyújtónk :)KVfőzőt feltétlen,mert tavaly úgy jártunk hogy nem volt csak az a filteres az apartmanba, Zadarban voltunk. Én meg a rendes KV-t szeretem. Ti mit hoztok?
Ti kocsival jöttök, az azért más. Már azt néztem a táskám mennyit fog nyomni. Akkor jó ha van aki összepakoljon Neked. Én még a páromét is pakolhatom icon_smile.gif
  Messinia | #174851 Üzenet | 2011-09-02 19:46:10 | Válasz a #174849. hsz-ra Előzmény #174849
Hát ő sem fog nekem pakolni..az kizárt,már közölte. icon_smile.gif
Haza kell jönnöm a munkehelyemről - (kb 2 óra utazás) összepakolni és úgy indulni, szóval én fogok pakolni. Aztán még indulás után bevásárlás. icon_smile.gif Sűrű lesz a program.icon_smile.gif
Én is ilyeneket terveztem vinni, a kis kotyogós kávéfőző mindig kell hogy jöjjön, én mondjuk csak ilyen kutyulósat iszom - de majd ott frappézom,a párom nagy kávés.
(mi is Horvátországban voltunk tavaly:))
De hűtő gondolom van normális.icon_smile.gif

Igen, valóban ezért szeretünk kocsival menni, még ha fárasztóbb is (nekünk kell ugye vezetni, illetve csak a páromnak, nekem sajna nincsen jogsim...), de nem mindegy, hogy elvihetem a fél házat, mert az autó elvisz mindent. Napernyőtő kezdve a ventillátorig mindent szoktunk vinni. icon_smile.gif
Szólj azért ha a biztosítással kapcsolatban jutottál valamire, kiváncsi vagyok én is azokra a partnerekre. icon_smile.gif
Útlevéllel mentek? (jajj lehet, hogy már irtad:))
  Wiskybol | #174862 Üzenet | 2011-09-02 20:51:39 | Válasz a #174851. hsz-ra Előzmény #174851
Mi sziggel megyünk. Tegnap kaptam meg:) bíztam benne hogy megjön. Hát sajna ilyen hosszú utat mi nem tudunk bevállani a kocsinkkal, sajna már nem mai csirke icon_smile.gif
Feltétlen rákérdezek hétfőn a Főosztályomra hogy tényleg van e ilyen a biztosítással kapcsolatban. Meg hogy tudnak e segíteni arra a környékre ki a szerződött icon_smile.gif
Idén sót és cukrot is viszünk tavaly ezeket valahogy itthon hagytuk icon_smile.gif
  Messinia | #174865 Üzenet | 2011-09-02 21:01:50 | Válasz a #174862. hsz-ra Előzmény #174862
Köszi, ha utána kérdezel, majd elmeséled mire jutottál.
Sót cukrot, ilyeneket mi is viszünk mindig, sőt néha még kis olajat, fűszereket is viszünk, hátha sütünk pl valamit, mondjuk halacskát a nafplioni piacról. icon_smile.gif)
A mi autónk még fiatal, de épp szerelőre szorul szegény, remélem időben megcsinálják, a párom indulni szeretne már pénteken kora délután.
Remélem márt tényleg nincs gond a személyikkel. icon_smile.gif
  Messinia | #174941 Üzenet | 2011-09-04 14:14:43 |
Kicsit kiüresedett a fórum, ezért írok, hátha fellendítem kicsit. icon_smile.gif
Azt akartam kérdezni, hogy aki egyénileg megy, annak először az Ágihoz kell menni a kinti utazási irodába ugye?(valahol a topic visszaolvasása során mintha ezt olvastam volna. icon_smile.gif)
Tengeri állatkákkal mennyire lehet gyakori a találkozás?icon_smile.gif (lehet, hogy már kérdeztem, ilyenkor megpróbálok visszakeresni, több-kevesebb sikerrel:))
  Messinia | #174942 Üzenet | 2011-09-04 14:16:27 |
Jajj még egy: lehet, off, de mivel Toloról van szó nem irok át a másik topicba. Akik autóval voltak/mennek Toloba nincs valami jó kis útleírás valahol, valakinek ami friss?
Most fognak még csak jönni a kérdések, mindent tudnom kell. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif
Szép napot mindenkinek!icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 381 382 383 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu